sharan12 25.05.14, 13:58 Poda ktoś stronę www? chciałbym zobaczyć jakie są teraz tam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seatac Jakies problemy z wyszukiwarką? 26.05.14, 08:21 Proszę bardzo dutyfree.egyptair.com/en/products/page/40/cat/114 T. Odpowiedz Link Zgłoś
sharan12 Re: Jakies problemy z wyszukiwarką? 26.05.14, 15:51 Problemu z wyszukiwarką nie ma , ale chodziło mi o stronę ,gdzie są podane jakieś ceny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olianaa Re: Jakies problemy z wyszukiwarką? 26.05.14, 16:08 Nie no ja Cię przepraszam, jeszcze tu krzyczysz na seataca, który Ci prawdę powiedział? Seatacu niedobry, złą stronę koledze podlinkowałeś! No JAK mogłeś? Prezentacji mulimedialnej nie przygotowałeś dla kolegi z cenami i wyraźnymi zdjęciami? Odpowiedz Link Zgłoś
white_swan Re: Jakies problemy z wyszukiwarką? 26.05.14, 16:19 Nie ma takiej strony ;) Ceny zmieniają się codziennie ;) Większość rzeczy jest droższa niż w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
mikani Re: Jakies problemy z wyszukiwarką? 26.05.14, 18:41 Błąd niesamowity :-) również jestem oburzona. Nie bądźmy niegrzeczni podzielimy się jeszcze przecież tymi kuponami rabatowymi co każdy dostaje co leci po raz kolejny , przecież to zniżki 15 % za każdy pobyt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pasztet.luksusowy Problem z blondynka 26.05.14, 18:57 Sharan, ogarnij sie matolku. Odpowiedz Link Zgłoś