Dodaj do ulubionych

1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie

30.08.04, 22:03
Z przyjemnością pragniemy powiadomić, że 18-go września odbędzie się w
Warszawie pierwszy w Polsce zlot fanów Egiptu.

Chęć uczestnictwa proszę kierować na mail:
polchategipski@o2.pl
lub
pc_maniac@gazeta.pl

(powiadomienie o uczestnictwie pomoże nam zarezerwować miejsca w lokalu, jak
i przesłać mailem wszelkie informacje).

Szczególnie mile widziane są osoby zauroczone Egiptem.

Pozdrawiają organizatorzy:
Corrina_f1
Chris
Voy
PC_Maniac

==========Do wszystkich zainteresowanych spotkaniem===================

Moi drodzy chcielibyśmy wiedzieć, jaka jest ilość osób, które WSTĘPNIE byłyby
zainteresowane spotkaniem 18.09. Na czacie wciąż otrzymuję pytania o
szczegóły, a trudno o czymkolwiek mówić, nie znając przybliżonej chociażby
liczby osób zainteresowanych spotkaniem. Wszystkich chętnych proszę o kontakt
pod adresem polchategipski@o2.pl z namiarami na siebie.

Pozdrawiam serdecznie
VOY
Obserwuj wątek
    • Gość: Voy Lista IP: *.chello.pl 30.08.04, 22:18
      Moi drodzy, oto lista osób, które do tej pory potwierdziły chęć udziału w
      spotkaniu: (wg. kolejności zgłoszeń)

Scorpio (2 osoby), Izzaa (2), Cleo (2), PC_Maniac (3), Aicha (1), Hatshepsut
      (1), Inab (1), Abir (1), Corrina_f1 (4), Agneshrg (1), Voy (2).

Mamy więc 20 osób, chętnych proszę o zgłaszanie się pod podane adresy mailowe.

Pozdrawiam,

Voy
      • corrina_f1 Re: Lista 30.08.04, 22:21
        Nie wiem, kiedy Jacek Dutkowski tu zajrzy, ale na pewno On+1 oraz moja przyjaciółka Kasia, która właśnie wróciła z Egiptu :)

pzdr
        • Gość: Voy ----->corrina IP: *.chello.pl 30.08.04, 22:27
          Rozumiem to te 3 osoby o ktorych mowilas, tak? Czy mam liczyć Corrina + 3 osoby
          plus dodatkowo jeszcze 3?
          • corrina_f1 Re: ----->corrina 30.08.04, 22:39
            My + 3, razem 5 :)
        • jdutkowski Re: Lista 31.08.04, 11:28
          Potwierdzam rezerwację zrobioną przez corrine dla mnie +1.Serdecznie pozdrawiam
          wszystkich i do zobaczenia
          Jacek
      • Gość: Voy apdejt IP: *.chello.pl 30.08.04, 22:34
        Aga76 1 PAX, razem 21 PAX, dziękuję:)
      • Gość: Voy Aktualna lista, prosze o komentarze IP: *.chello.pl 31.08.04, 19:35
        Scorpio (2 osoby),
        Izzaa (2),
        Cleo (2),
        PC_Maniac (3),
        Aicha (1),
        Hatshepsut (1)
        Inab (1),
        Abir (1), ----
        • corrina_f1 Re: Aktualna lista, prosze o komentarze 31.08.04, 21:48
          JAk to nie jesteś pewnien moich ? Prosta sprawa - my dwoje + Jacek Dutkowski z
          żoną, który wpisał sie już sam powyżej, oraz Kasia, która się sama nie
          wpisała :) Ale na bank będzie.

pozdrowionka
          Kasia
    • Gość: baida Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie IP: *.com / 62.233.250.* 31.08.04, 01:14
      niestety mam wesele kuzyna w tym terminie..:(
    • Gość: WIKI Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 12:51
      czesc,ja tez bardzo chetnie,ale akurat 18 wracam z egiptu....ewentualnie o
      ktorej byloby spotkanie!?????pzdr
      • Gość: Voy Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:32
        Spotkanie planowane jest wstepnie od 16 (choc "testowane sa wersje inne,
        pozniejsze). potwierdzenia nie mamy jeszcze, gdyz trwaja dyskusje na temat
        miejsca. mam nadzieje ze do konca tego tygodnia bedzie znane i miejsce i
        godzina spotkania (Insha'allah!:)
        • pc_maniac Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 31.08.04, 15:37
          Zgłoszenie Oli i Asi z Gdańska oraz Marty z Krakowa.

Voyu, mail przesylam do Ciebie.
          Jest w nim również pewne pytanie, na które ja nie mogę odpowiedzieć ponieważ
          nie znam za dobrze Wa-wy.
          • pc_maniac Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 31.08.04, 19:09
            Olga plus osoba towarzysząca.

Przesłano zgłoszenie mailem do Voya.
    • miriam_73 Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 31.08.04, 20:28
      Wyslalam Ci mailika, ale jeszcze i ta droga - dolicz mnie do rachunku:))
      Pozdrawiam wszystkich Egiptomaniakow z upalnego Sharmu
      • Gość: puma Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 08:24
        Nie mogę przyjechać,ale podnoszę wątek.Beata.
        • pc_maniac Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 05.09.04, 13:25
          ^up^
          • pc_maniac Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgłoszeni 06.09.04, 21:35
            Przypominam, że ze względu na sporą ilość osób przyjeżdżających ilość miejsc
            będzie rezerwowalna w lokalu. Ze względu na to organizatorzy muszą wiedzieć kto
            jest chętny na uczestnictwo w spotkaniu.

Więc jeśli chcecie się z nami spotkać musicie przysłać mailem zgłoszenie na
            adres Voya lub mój.
            • corrina_f1 Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 06.09.04, 21:50
              Wygląda na to, że moja rezerwacja jest już nieaktualna... ?
              • pc_maniac Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 06.09.04, 21:57
                corrina_f1 napisała:

> Wygląda na to, że moja rezerwacja jest już nieaktualna... ?

CZEMU?
                • corrina_f1 Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 06.09.04, 22:14
                  Nie wiem, tak mi się wydawało, ale ostatnio niewiele do mnie dociera, proszę o wyrozumienie...

pozdrawiam
                  K.
                  • Gość: Voy Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:47
                    ja dodaje ze zostalem demokratycznie przeglosowany, wiec czekam na
                    propozycje!!! Rezerwacja jest aktualna tam gdzie mowilismy na poczatku i please
                    zdecydujcie gdzie idziemy, bo trzeba podjac ruchy.

namiary znacie
                    • corrina_f1 Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 07.09.04, 16:29
                      Voy, czy mozesz mi wyslac smsa albo maila z Twoja polska komorka ?
                      Kasia
                    • abirka Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 07.09.04, 18:36
                      Voy, możesz powiedzieć, że to mnie już nie dotyczy, ale ... Ty (a raczej
                      demokratycznie podjęte ustalenia) zostałeś niedemokratycznie spacyfikowany
                      przez jedną osobą. Teraz widać jakie są tego konsekwencje.
                      • Gość: Voy Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło IP: *.chello.pl 07.09.04, 18:50
                        Abirko, a ty sie uwzielas na jedna osobe kosztem spotkania innych. Mamy sie
                        spotkac nie ze wzgledu na miejsce ale ze wzgledu na ludzi.

Ale szanuje Twoja dezyzje.

Pozdr.
                        • abirka Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 07.09.04, 18:58
                          Nie, nie uwziełam się. Ale uważam, że nie można przechodzić obojętnie obok
                          pewnych zachowań, bo to daje ludziom prezentującym takie postawy niesłuszne
                          poczucie prawości ich postępowania. A milczenie oznacza zgodę, w tym wypadku na
                          takie postepowanie. Ja sie nie zgadzam (na takie zachowania) i dlatego
                          zwróciłam na to uwagę. Chociaz wiem, że niektórzy preferuja "święty spokój"
                          nawet wtedy, jesli tez sie z tym nie zgadzają.
                          • pc_maniac Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 07.09.04, 20:05
                            Abirko, sądziłem, że wszyscy potraktują to spotkanie jako spotkanie forumowych
                            przyjaciół, na którym mogliby sobie powspominać, pośmiać się, pooglądać fotki
                            przy piwku i jakimś żarełku.
                            Wydawało mi się, że to przyświeca takiemu spotkaniu, bez względu na miejsce.
                            Więc trochę Ci się dziwię. W Polsce jest taka zasada, że ile osób tyle opinii,
                            ale wzniesiemy się ponad nasze przywary i spotakmy się z otwartymi ramionami.

A tu dowiaduję się, że potencjalna zmiana miejsca spotkania (podyktowana z tego
                            co wiem zbyt małą salą w pierwszym miejscu) powoduje, że chcesz swoją
                            nieobecnością w jakiś sposób zaprotestować.
                            To bez sensu, ja jadę tam żeby poznać przyjaciół, nie zaś knajpkę.

Przemyśl swoją decyzję proszę.
                            • abirka Re: Przypominam-ilość miejsc jest zależna od zgło 07.09.04, 20:30
                              PC, wydaje mi sie, że to nie jest najlepsze miejsce do takich rozmów ale jeśli,
                              to muszę powiedzieć, że nie zrozumiałes mnie i tego co napisałam. Mi nie chodzi
                              o miejsce, ale o sposób w jaki tej zmiany dokonano. Dla mnie takie zachowania
                              są okropne i przyzwolenie na nie niestety, nie wróżą nic dobrego w trakcie
                              spotkania. To, i tylko to, było powodem mojej decyzji. Bo ja, tak jak Ty,
                              bardzo chciałam spotkać się ze znajomymi z chatu, pośmiać sie, powspominać. Ale
                              po tym co zobaczyłam wiem, że w perspektywie mam czyjąś potencjalną dyktaturę i
                              narzucanie wszystkim swojego ja, to trudno to nazwać miłym sposobem spędzania
                              czasu.
                              Tym wyjasnieniem chcę zakończyć publiczną dyskusję. Jeśli ktos ma jakieś
                              pytania i komentarze do mnie, to od tego są chyba privy i maile a nie publiczne
                              forum do personalnych komentarzy.
    • dzasty1 Re: 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 07.09.04, 00:11
      I wonder if dzasty comes ??
      • jdutkowski 1 zlot fanów Egiptu - 18 wrześna w Warszawie 17.09.04, 18:57
        Osoby które są na liście prosimy o potwierdzenia
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=15872568
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka