jaru31 13.01.15, 19:57 Droga Mriam powiedz czy rafa przy hotelu Brayka jest bardzo zniszczona od strony snorkelingu;warta zobaczenia.Dzięki z góry za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Do Mriam 13.01.15, 21:07 Miriam, nie Mriam. Imię żeńskie :) Na ten moment - nie wiem. W tym roku nie byłam w Brayce, ale ktoś mi mówił, że wpuścili zodiak na zatokę. Więc może być różnie. Na pewno w poprzednich latach nie był tak zdewastowana przy samym brzegu (tam gdzie ludzie mają dno) jak przy Orientalu czy w Abu Dabbab (gdzie od południa pierwsze metry od brzegu płyta rafy jest łysa... wyniósł się nawet błazenek, który był w konkretnym miejscu odkąd pamiętam :( ). Ale nie umiem tego określić na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
xaltuton Re: Do Mriam 13.01.15, 21:08 Nie jestem Miriam, ale moge odpowiedziec - nie, nie jest zniszczona wcale, chyba, ze mowimy o pierwszych metrach od czola zatoki, gdzie sie kąpią nawet nieumiejacy plywac - tam rzeczywiscie jest styrana. Ale to może 1% calej przepieknej rafy dostepnej w zatoce Brayki. Jak oceniasz miejsce pod katem rafy to spokojnie mozesz tam jechac - rafa nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yaris13 Re: Do Mriam 14.01.15, 14:01 Juz za chwile , już za momencik... jadę tam ..... Odpowiedz Link Zgłoś