jan003 02.07.17, 10:29 Czy w Egipcie teraz jest już bezpiecznie czy nadal istnieje niebezpieczenstwo krwawych zamachów takich jak w Londynie czy Paryżu.Poproszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobol74 Re: Bezpieczenstwo 03.07.17, 14:06 To forum umiera - niestety. Nie odnajdziesz tu odpowiedzi. Pozdrawiam sobol74 Odpowiedz Link Zgłoś
jan003 Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 16:24 sobol74 napisał: > To forum umiera - niestety. > Nie odnajdziesz tu odpowiedzi. > > Pozdrawiam > sobol74 Szkoda ,ale nie ma się co dziwić ludzie zmądrzeli może i nie jezdzą do Egiptu,no ale zawsze jakaś garstka się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 18:10 niedługo samo będzie się mówić o tych, co do polski na wakacje przyjeżdżają. można być śmiertelnie potraktowanym paralizatorem, oplutym, pobitym, skopanym... polska to też już bardzo niebezpieczny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Bezpieczenstwo 03.07.17, 18:40 a kto jest wrozka co sie moze stac? gdyby ktos wiedzial o zamachu w dniu dzisiejszym wyszedlby z domu? czy jadac samochodem w Polsce jestes pewien ze dojedziesz zywy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: Bezpieczenstwo 05.07.17, 08:49 Gladi ma racje. Na tak postawione pytanie nie ma odpowiedzi. Osobiście na Synaj bym nie pojechał, Kair i Aleksandrię też bym sobie darował, zastanowiłbym się nad rejsem po Nilu (a wierzcie mi, że warto), ale do Marsa Alam jeżdżę co roku i jakoś się nie boję. Co roku do innego hotelu, z inną rafą. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Bezpieczenstwo 09.08.17, 20:55 W każdym kraju muzułmańskim taka groźba istnieje. Ja bym nie pojechała do Egiptu nie tylko z powodu ewentualnych zamachów, dla mnie to po prostu trzeci świat Odpowiedz Link Zgłoś