Dodaj do ulubionych

czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawishu?

07.10.04, 16:11
Właśnie wróciłam w poniedziałek z Egiptu...
wszystko by było cudnie gdyby nie MOMO....
Był od Kite surfingu... przekochany facet nawet jak na egipcjanina.. ale jest
niestety problem... zakochałam sie w nim!!!!
(i chyba ze wzajemnoscia! ;)
czy któras/którys z was cos o nim wiecej wie??? czy jestem jedyna czy może on
każdą laske tak tam bajerował??? Powiedział mi ze przyjedzie do Polski do
mnie... nie wiem co mam o tym myśleć sama...
POMÓŻCIE!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.net.pl 07.10.04, 16:18
      no to laska masz chyba problem...
      nie tylko ty...;)
      wiekszosc lasek ktore wraca z Egiptu zakochuje sie w jakims kolesiu... a to z
      gimnastyki a to s kite surfingu a to w kelnerze...
      takich jak ty sa miliony...
      niestety tak juz juest...
      i musze ci powiedziec ze oni sa juz do tego przyzwyczjeni bo na przyklad
      niektore panny Polki czy Rosjanki przyjezdzaja na sex wakacje wlasnie do Egiptu...
      nie przejmuj sie jego obietnicami. tk sie dzieje ze wszystkimi lsakmi
      łatwowiernymi... to minie!!!!
      do gory glowa!!!!!
    • Gość: sonika Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.net.pl 07.10.04, 16:21
      koles z Magawisha....
      cos mi to mowi..
      dwa tygodnie temu moja kolezanka z nim sie całkiem nieźle bawiła... zeby nie
      powiedziec nic wiecej...
      mnie on nie przypadl do gustu... za dziecinny....

wolałam jego przyjaciela.. Mohameda...;)
    • momowata Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 07.10.04, 16:23
      myslisz sie soniko!
      On wcale taki niebył, co potwierdzali wszyscy pracownicy z ktorymi bardzo predko
      sie zaprzyjazniłam!!
      Nawet trener mowił mi ze moge sie z nim spotykac mimo ze wiadomo ze "obsługa"
      nie moze miec blizszych kontaktow z goścmi hotelowymi!!!!!
    • Gość: warszawianka25 Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.net.pl 07.10.04, 16:31
      hey! byłam tam razem z moja siostra i szwagrem...
      było cudownie!
      Koles z kite surfu był niezły to fakt..;)
      troche sie do mnie lepił ale ja go nie za bardzo teges....
      no wiecie... hehe
      no to se zmienił na inna wczasowiczke obiekt westchnien...
      i koniec

nie przejmuj sie momowata...
      oni juz tacy sa....

trzymaj sie dzielnie!!!!!!!!!!
      zauroczenie minie!!!!!!
      • momowata Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 07.10.04, 16:34
        co was wzieło wszystkie na to zeby sie uczepic MOhameda????
        Myslicie ze wam uwierze ze on był właśnie taki jak piszecie????
        sam trener mowił ze był OK i nikomu nie pozwalał sie z nim spotykac od momentu
        zatrudnienia go!!!!!!
        w wy mi piszecie o jego kolejnych podbojach, romansach!
        nie wierze nie wierze!!!!!!
        • Gość: warszawianka25 Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.net.pl 07.10.04, 16:38
          lalka! mozesz i nie wierzyc ale wlasnie tak było!!!!!
          kleił sie do innych panienek jak mucha do gówna! (sorki za porównanie ale
          wlasnie tak było)
          na kazdej dyskotece z inna tanczyl do innej sie dostawiał...
          nawet jedna opowiadała laska w busie ze z nim niby upojna noc spedziła na
          plaży.. ze wszyscy wiedzieli ze to wielka miłośc wiec nawet trener na nich
          przychylnie patrzył... i tak było kilka razy...
          swoja droga koles ma niezła organizacje czasu ze tak mógł raz z jedna a raz z
          druga i ze zadna nie wiedziała o istnieniu tej drugiej...
          pogratulowac!!!!!!!
    • Gość: MOMOWATA01 POSIADAM WAŻNE INFORMACJE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:18
      WITAJ! JESTEM W POSIADANIU MYSLE BARDZO WAZNYCH DLA CIEBIE INFORMACJI!!!!!!!
      CHCESZ POGADAĆ?
    • Gość: jenny JA GO ZNAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:27
      oj dziewczyny,dziewczyny....bajka jedna za drugą.mieszkam i pracuje wlasnie tu
      w Hurghadzie. Mohamed czyli MOMO jest moim sąsiadem-mieszkamy obok siebie i
      bardzo sie przyjaznimy. to jest na prawde bardzo fajny, wartosciowy, czlowiek
      wielkiej wiary,wiec darujcie sobie to cale oczernianie.prawda taka ze moze
      mialyscie na niego ochote badz chcialyscie zeby cos wyszlo....ale niestety nie
      z Hosnim.
      to na prawde wyjatek wsrod egipcjan, Momo zbytnio nie interesuje sie
      turystkami!!! za duzo sobie wszystkie wyobrazacie...
      pozdrawiam was goraco
      • Gość: zaba Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 14:56
        Jenny, coś w tym jest. Ja też poznałam bardzo fajnego Egipcjanina na rejsie po
        Nilu. Leciało na niego co najmniej pół żeńskiej części wycieczki, a on wcale
        nie gustował w białych laskach, natomiast wpadła mu w oko egipska przewodniczka
        grupy, która podróżowała z nami.
        Pozdrawiam wszystkie zakochane.
        • Gość: marika Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:02
          ja nie twierdze ze nie zdarzaja sie romanse,ale juz nieraz spotkalam sie z
          tym,ze te niektore "love story" laski sobie zmyslaly. niektore na przyklad
          robia to ze zwyklej zazdrosci.raz taka laska byla zazdrosna o jakiegos tam
          chlopaczka z Luxoru bo sie wlasnie zainteresowal jej przyjaciolka a nie nia
          samą-wiec walnela taka scieme ze to niby ona spedzila z nim upojna noc i takie
          tam bajerki tylko dlatego by dokopac tej lasce-a chlopaczek okazal sie jak
          najbardziej w porzadku.oj dziewczyny dziewczyny i po co to tak?
      • Gość: maciek Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.10.04, 16:25
        oj, jenny, coś ściemniasz... skoro mieszkasz w Hurghadzie, to czemu sie
        logujesz z polskiego kompa, w dodatku przez tepse? poza tym pierwszy raz
        spotykam sie z tym, żeby ktos w Egipcie miał klawiaturę z polskimi znakami...
        • Gość: jenny Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:41
          oj maćku...to jest moj wlasny laptopek i nie zadnych problemów z polskimi
          literkami.
          • Gość: maciek Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 01:15
            laptopek przez tepsę w Egipcie?
            • Gość: jenny Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:54
              no widzisz co Maćku narobiłes?hahaha teraz musze sie przed calym swiatem
              tlumaczyc heheh ale tak juz powaznie :od dwoch lat mieszkam i pracuje w
              Hurghadzie!!!jednak z powodow rodzinnych musze caly jesienny pazdziernikowy
              miesiac spedzic u rodzicow we wrocławiu. mimo wszystko gratuluje
              spostrzegawczosci bo juz nie raz o tym pisalam ze mieszkam w egipcie i jeszcze
              nikt nie zwrocil na to uwagi ;) ale najważniejsze jest to ze BRONIE SWOJEGO
              FUMFLA!!! pozdrowionka
              • Gość: maciek Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 17:24
                szczerze mówiąc spodziewałem sie odpowiedzi, że jestes teraz w polsce...
                ale ok, wierzę ci, bo mimo moich zarzutów o krętactwo nie obraziłas się i
                jestes miła
                życzę powodzenia
                • Gość: jenny do Maćka ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:51
                  dziękuje -Ty rowniez jestes miły!!!
                  no to sie nam rozwinela konwersacja ;)
                  • Gość: maciek do jenny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 22:29
                    oj, dzięki
                    no ja tez nie myslałem, że sie rozmowa rozwinie w takim kierunku. i pomysleć,
                    że na początku wcale nie zrobiłas na mnie pozytywnego wrażenia
                    • Gość: jenny i znow do Maćka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:58
                      no mam nadzieje ze to pierwsze negatywne wrazenie zmieni sie w jak najbardziej
                      pozytywne :) absolutnie nie chce miec w tobie forumowego wroga. mozna miec
                      rozne zdanie na rozne tematy ale grunt to szanowac innych i zachowac pelna
                      kulturke.milego dzionka
                      • Gość: maciek do jenny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 18:03
                        no fakt, na początku chciałem ci dokopać, ale jestes ok
      • Gość: Aga Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 23:26
        Jenny, mieszkasz w Hurghadzie? To dla czego piszesz z Polski? HAHAHAHAHA Niezłe
        jaja.
        • Gość: Aga Re: JA GO ZNAM!!! IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 23:28
          O, dopiero teraz doczytałam, że znalazł sie ktoś jeszcze kto to zauważył. Ale
          widzisz jenny, jest jednak trochę bystrych osób na swiecie. Zresztą jaka to
          bystrośc przeczytać IP, które widoczne jak byk. :))
    • corrina Re: on mi dawal lekcje egipskich pocalunkow 10.10.04, 02:12
      no i co wy zazdrosnice i z nim tez sie przespalam haha
      • Gość: stokrotka kogo jeszcze nie zaliczyłaś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:41
        no corrina....jest jeszcze jakis egipcjanin z ktorym nie spalas? gdyby tak
        egipcjanie mieli wlasna czarna liste na pewno znalazlabys sie na pierwszym
        miejscu ;)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=16393502&a=16496801
        • Gość: trupek Re: kogo jeszcze nie zaliczyłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:14
          WoW! Mocne slowa... Naprawdę tak myslisz o corrinie?
          • Gość: stokrotka Re: kogo jeszcze nie zaliczyłaś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:35
            hmmm...ja tylko nie rozumiem dlaczego tak sie tym przechwala?co forum o
            zakochanej polce w jakims egipcjaninie to corrina kwintuje jednym zdaniem ze
            tez z nim spala...najbardziej to mi teraz zal tych zakochanych bo moze corrina
            sobie jaja robi a one teraz pewnie sciany gryza.nie nalezy sobie tak zartowac
            z innych.trzymaj sie trupku ;)
            • Gość: trupek Re: kogo jeszcze nie zaliczyłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:15
              Po przeanalizowaniu przyznaję Ci rację. Hej
    • corrina lekcje egipskich pocalunkow 10.10.04, 14:26
      przynajmniej nie placze ze jestem zakochana a on juz ma inna,logicznie myslac
      czy chlopak o tak odmiennym wychowaniu,bedzie myslal powaznie o dziewczynie
      ktora sie z nim przespi po dwoch tygodniach znajomosci, dla nich my jestesmy
      puszczalskie i tyle i nie material na zone,matke jego dzieci,rzadko kiedy
      egipcjanka spi przed slubem
      • Gość: stokrotka Re: lekcje egipskich pocalunkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:31
        wiesz,to nie jest tak do konca jak piszesz. rozne rzeczy sie zdarzaja w zyciu.
        a to ze dla nich jestesmy puszczalskie to tylko i wylacznie nasza zasluga-same
        zasluzylysmy sobie na takie miano...niestety
        • corrina Re: lekcje egipskich pocalunkow 10.10.04, 14:39
          no jednak u nas sie spi przed slube i to normalka,a taki chlopak jednak zawsze
          bedzie mial w sercu zal ze ta jego wybranka to zrobila przed slubem,wiem o tym
          bo taki jeden sam mi to mowil,ozenil sie z wegierka,bardzo ja kocha itp..a
          jednak
          • Gość: stokrotka Re: lekcje egipskich pocalunkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:59
            przyznam ze wkurzylas mnie tym przechwalaniem sie zkim to nie spalas!! ale
            masz 100% racje ;)
            • Gość: trupek Re: lekcje egipskich pocalunkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:20
              I to jest forum. Mozna mieć inne zdanie ale kulturalnie to wyrazić a czasem
              okazuje się, że gdzieś jednak znajdujemy jakieś punkty wspólne :-)))
    • corrina egipskie pocalunki 10.10.04, 17:29
      to jest tak; wakacje,klimat ,relaks i przychodzi on,traktujacy nas jak
      ksiezniczki,plotac komplementy,tak ze czlowiek sie czuje jak jakas gwiazda no i
      to jest ten egipski klimat wakacji ha-az do nastepnego roku i innego mahmeta
      czy alego
    • kissmet Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 10.10.04, 17:49
      ach kobiety,pare batow by sie tu przydalo
      • Gość: nikt Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 16:20
        baty to by sie wam przydaly-polskim facetom.kiedy doczekam takich czasow ze tu
        bede tak traktowana jak w Egipcie? a egipcjanie sprawiali ze czulam sie jak
        ksiezniczka...
        • Gość: Ivy Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 12.10.04, 17:39
          To fakt, tam wystarczy, ze wyjdziesz sie przjesc a wszyscy mowia ci ze jestes
          piekna, masz piekne oczy, dostajesz prezenty, kwiatki, wszyscy chca sie z toba
          umowic na kawe albo na dyskoteke. A tutaj szkoda gadac... Polscy faceci sa
          beznadziejni
    • jacek-h Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 13.10.04, 05:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=16393502&v=2&s=0
      hehehe.... taki wierny a tu prosze...................
      Oj, dziewczyny Wy naprawde "kochacie uszami", oni robia Wam wode z mozgu w
      wiadomym celu a Wy to lykacie...
      Zastanowcie sie troche..... :-)
      • Gość: Lola hmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:42
        ale to chyba dwie rozne historie o dwoch roznych gosciach Jacku-h
    • jacek-h Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 13.10.04, 23:44
      ...moze w tym wypadku rozne ale autorka tego tematu o ksywce "Momowata" ma
      takie klapki na oczach nie sluchajac innych kobiet, ktore mialy do czynienia z
      jej "ukochanym", ze pytajac w podstawowym watku o opinie innych turystek o nim
      gdy je otrzymuje (to, ze do nich tez sie zalecal) nie przyjmuje ich do
      wiadomosci twierdzac, ze to nieprawda...
      Zal mi tych mlodych naiwnych dziewczat ale same sa sobie winne...
      A wystarczy troche trzezwiej popatrzyc na tych Egipcjan, poobserwowac kilka dni
      z daleka i zobaczyc, ze co turnus to nowa zdobycz!
      Bylem, widzialem wielkorotnie, rozmawialem z wieloma Egipcjanami - oni
      potrzebuja tylko seksu i sponsoringu bo to biedny kraj...
      Dziewczyny obudzcie sie...!!

Pozdrawiam,
      Jacek
    • Gość: nobody A SWOJA DROGA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:08
      A SWOJA DROGA...TO GDZIE PODZIALA SIE MOMOWATA???JUZ JEJ PRZESZLO????
    • Gość: miksza nie ty pierwsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 03:19
      nie ty pierwsza i nie ostatnia zakochalas sie w egipcjaninie!przejdzie ci z
      czasem! ;)
    • Gość: surf Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:41
      a ile kosztuje ta przyjemnosc-kite surfing?
      • mpbc Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish 26.10.04, 09:39
        www.colonawatersports.com/pricing.htm
        Ale sport jest SUPERRRR :)))))
    • Gość: ufo Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:45
      alez naciagane love story....żenada
    • Gość: aneta Re: czy ktoś brał lekcje kite surfingu w Megawish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:19
      ja tam nie bralam wiec nic nie wiem ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka