cairo7 22.12.17, 23:57 Agenci mi donosza,ze grasujesz na mojej terytorii....bez zezwolenia...oczekuje wyjasnien! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malone-o Re: Malone 04.01.18, 23:17 Hehe... i owszem, tylko że nie grasowałem ale rządziłem pod pseudonimem James Blond (nie Bond!), a Agentów mogło być dwóch Krycha i Józefina... To mój 4 pobyt dwutygodniowy w tym roku w Hurgadzie. Wcześniej 3 razy w Titanic Palace, a ostatnio na Święta Bożego Narodzenia i Sylwestra w AliBabie. Pogoda bajeczna, jeszcze w grudniu takiej nigdy w Hurgadzie nie miałem... Titanic przez rok podupada, ewidentnie tonie. Pogorszyło się jedzenie, Animatorzy (oprócz Romana z Ukrainy i Kimo z Czarnego Lądu) oraz obsługa w recepcji. O braku klimy w lobby czy też przywilejach ala VIP nawet nie wspomnę bo szkoda czasu rozwijać tematu. A w Alibabie??? W recepcji "Michał" jak zawsze pomocny i nie do zastąpienia, jedzenie wielki plus i cała reszta, czyli stara dobra Alibaba, bez snobów i wyścigów szczurów, ale za to z imprezowiczami do świtu! Jedynie dyskoteka jest do zburzenia i pobudowania od nowa. Wigilia i Sylwester MEGA! Do teraz jestem w szoku z pompy jaką zorganizowali... Piszę o tym dla zainteresowanych, aby każdy coś dołożył na tym forum, żeby każdemu chciało się coś merytorycznie napisać... Cairo, myślę, że godnie Cię zastępowałem na boisku do siaty, no i na koniec miałem ze sobą 4 litry dobrej gorzałki... Pozdrawiam i do zobaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
malone-o Re: Malone 05.01.18, 10:02 Zasada jest jedna: nie karmić trola!! Tak więc nie będę komentować i proszę o nie komentowanie postów jana003 czy ucha003 i wszystkich pochodnych czyli dziadzio i innych uchopodobnych... Prowokacja za kompem jest specjalnością troli i "męszczyzn" bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: Malone 05.01.18, 19:11 a cóżem ci patrioto polski zawinił? za dużo gorzałki w Egipcie i wszędzie widzisz troli? Poproszę o przykład mojego trolingu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan003 Re: Malone 09.01.18, 13:13 dziadzio zostaw go to kaleka forumowy teraz ma za dużo słońca od wyjazdów za 800zł teraz jest we wiosce bogiem -opalonym Odpowiedz Link Zgłoś