Dodaj do ulubionych

Normalne...

13.02.18, 21:09
Czy wrócą jeszcze po feriach lub po swiętach normalne ceny np 800-900zł al,5gwiazdek no moze 4 ,bo teraz jakoś drogo,żeby wyjazd w te rejony był za 1500zł to chyba coś nie tak.Zawsze było taniutko a że troche niebezpiecznie a co tam.Byli tacy co 4 i 5 razy tam za te 8 stówek latali w siatke pograć i wódy się darmowej napić.
Obserwuj wątek
    • sobol74 Re: Normalne... 15.02.18, 13:52
      Raczej nie wrócą - za chwile turyści ze strony wschodniej będą mieli zdjętego simlocka - więc prajsy będą bliższe 1500 a nie 800 ...
      Swoją drogą - wóda darmowa ? gdzie taką dają ?

Pozdrawiam
      sobol74
    • jan003 Re: Normalne... 16.02.18, 08:21
      www.newsweek.pl/polska/polak-ol-inkluziw,104475,1,1.html
      • jan003 Re: Normalne... 16.02.18, 08:26
        polskiegipcjanin.pl/egipcjanie-mowia-o-polakach/
        • uchoo3 Re: Normalne... 16.02.18, 11:09
          Skąpych pijaków Polaków jest w Egipcie mniej więcej tylu co faszystów. Pisze się o nich podobne elaboraty i eseje.
          A Ty kuzynie jan003 do której grupy się zaliczasz?
          • jan003 Re: Normalne... 16.02.18, 14:31
            uchoo3 napisał(a):

> Skąpych pijaków Polaków jest w Egipcie mniej więcej tylu co faszystów. Pisze si
            > ę o nich podobne elaboraty i eseje.
            > A Ty kuzynie jan003 do której grupy się zaliczasz?

Ja zaliczam sie do grupy nie koczujących od rana pod barem,nie zaliczam sie do grupy Adonisów i Afrodyt obwieszonych złotem,nie wiem czy prawdziwym i zrącym tak ze z talerzy wylatuje na podłoge .No i rzecz ważna nie noszę sandałków i skarpetek do kompletu z logo sportowej firmy,oczywiscie białe i nie wykrzykuje na swoje dzieci cyt.Dzesika,Alan mama woła.
            Oczywiscie nie wszyscy sa krzywi sa też bardziej krzywi i mniej.Wiesz ja,inteligencja lubię byc w różnych krajach i obserwować społeczenstwo,ich zachowanie itp rzeczy.Mam takie zboczenie lub jak zwał tak zwał.Taki dodatek do wypoczynku.Uwielbiam podsłuchiwac wręcz te opowieści za ile kto przyleciał jaki bonus dostał,jaką promocje mąż wychaczył,jak załatwili najlepszy pokój etc.Może ty masz też jakies spostrzezenia ?
            • cairo7 Re: Normalne... 16.02.18, 15:07
              jan003-sory ,że się wtrącę w dyskusję...nie wiem czy mogę z taką"inteligencją" jak Ty polemizować,ale WYHACZYŁEM ortografa u Ciebie i myślę,że zamiast podsłuchiwać sąsiadów na leżakach-bierz słownik na wczasy i czytaj,czytaj,zapamiętuj...jeśli jeszcze w tym wieku możesz coś do głowy sobie wbić:)
              • dusia165 Re: Normalne... 16.02.18, 18:33
                Brawo Cairo :)
        • damian2323 Re: Normalne... 27.02.18, 23:32
          dziwny artykul......szkoda tylko, ze autor poza polakami nie zna innych nacji i nie ma porownania. od ponad 10 lat mieszkam po za granicami RP i jezdze na wakacje gdzie Polacy sa mniejszoscia albo ich nie ma wcale. za to mam okazje zobaczyc jak inne narodowasci potrafia sie zabawic na wczasach all. wierzcie mi, ze drzacych ryja pijanych wlochow czy anglikow nawet cala kompania ruskich nie pokona, nie wspominajac o studentach z Kanady czy US na schoolbreaku w Meksyku. a nasze tradycyhne pozdrowienie ku*** jest w dalekim tyle na wszelkiego rodzaju fakulcami anglojezycznych gosci! PS. nie jestesmy najgorsi i nie mamy czego sie wsydzic!
          • cairo7 Re: Normalne... 28.02.18, 01:31
            Tez tak mysle.Na Karaibach mlodziez innych krajow wali tak gaz ze strach...nie mowie,ze ja mniej😂ale "pawie" etc u nich standard,a ja jeszcze 5 godzn na boisku pociagne.Najgorzej wspominam Kanadyjczykow na Kubie i Hiszpanow w Meksyku
            • jan003 Re: Normalne... 28.02.18, 09:03
              cairo7 napisał:

> Tez tak mysle.Na Karaibach mlodziez innych krajow wali tak gaz ze strach...nie
              > mowie,ze ja mniej😂ale "pawie" etc u nich standard,a ja jeszcze 5 godzn na bois
              > ku pociagne.Najgorzej wspominam Kanadyjczykow na Kubie i Hiszpanow w Meksyku

Wiedziałem że się akurat ty odezwiesz,no przecież jak nie zaznaczyc gdzie się było.Czy Kanadyjczycy są tylko najgorsi na Kubie ? A Hiszpanie w Meksyku .Czy młodzież wali w gaz tylko na Karaibach,w Płocku też chleją.
          • jan003 Re: Normalne... 28.02.18, 09:06
            damian2323 napisał:

> dziwny artykul......szkoda tylko, ze autor poza polakami nie zna innych nacji i
            > nie ma porownania. od ponad 10 lat mieszkam po za granicami RP i jezdze na wak
            > acje gdzie Polacy sa mniejszoscia albo ich nie ma wcale. za to mam okazje zobac
            > zyc jak inne narodowasci potrafia sie zabawic na wczasach all. wierzcie mi, ze
            > drzacych ryja pijanych wlochow czy anglikow nawet cala kompania ruskich nie pok
            > ona, nie wspominajac o studentach z Kanady czy US na schoolbreaku w Meksyku. a
            > nasze tradycyhne pozdrowienie ku*** jest w dalekim tyle na wszelkiego rodzaju
            > fakulcami anglojezycznych gosci! PS. nie jestesmy najgorsi i nie mamy czego sie
            > wsydzic!

Nie zauważyłem żeby wątek był o zachowaniu Polaków,chyba że mam kłopoty z czytaniem bo może za dużo,lub długo przebywam za granicą oh.Czy przedmówca zna jeszcze język ojczysty czy już sepleni ?
    • areq1971 Re: Normalne... 01.03.18, 12:33
      Ostatni tydzień marca (przed świętami) oraz końcówka kwietnia/początek maja (ale nie długi weekend) powinny być dobre ceny,ale na 900zł nie licz,choćby przez kurs dolara...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka