ksenia21 23.07.07, 22:08 Hej!Wybieram sie w sierpniu do Dalii w Hamammecie jesli ktoras z was tam byla to fajnie by bylo sie dowiedziec co nie co o tamtejszych animatorach (w sensie ktorych lepiej sie wystrzegac) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weasel_82 Re: HAMMAMET Dalia 23.07.07, 22:18 Za kilka dni bede, jesli w ogole uda mi sie ich zaobserwowac to sie podziele :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 23.07.07, 22:20 no no dzieki :) czekam na sprawozdanko po powrocie hehe ;D Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_82 Re: HAMMAMET Dalia 24.08.07, 10:21 Troche to trwalo, ale coz moge powiedziec od siebie (a niebawem bede miala relacje od kolejnych turnusow). So... Zmieniaja sie dosc czesto, teraz juz pewnie olowe tej ekipy nie ma. Nie jestem za dobra w zapamietywaniu ksyw wiec opisze charakterologicznie i z wygladu. Zacznijmy od Malo (to pamietam) chujacz-przejebacz. Przystojny, moze i zabawny (ale ja juz te teksty slyszalam miliony razy) przelatuje co mu sie uda, choc gadane ma niezla i potrafi nawet przylapany na goracym uczynku wmowic ze nic nie robil :P Niezly gosc. Szef animatorow (czekajcie..nawet pamietam imie Slim :) ). Ponoc nie pije, nie pali i taki porzadny, a jednak zaufanie mam ograniczone, nawet nie przez jego zachowanie i to ze kradnac mi ostatniego dnia butelke martini zaczal wymyslac ze raz w roku/miesiacu pije, ale same jego inne wymskujace sie slowa ...moze to i jego praca, ale nie ma sie co na to nabierac, jesli przeleci to zostawi - to moje przeczucie. Dalej - kudlaty, kto widzial bedzie wiedzial :) Slabo zna ang ale duzo rozumie :) Bardzo mily cieply chlopak, najporzadniejszy z caego stada,ale jesli chodzi o dziewczyny, przebaczcie ze lamie Wam serduszka - co zmiane turnusu jest nowa, kazda tak samo slodka, uczuciowa, z wyrozumialoscia o jego nieznajomosci jezyka. Te same nocne pogaduszki i przytulanki na lezakach nad basenem ect... To ze Was zabiora na dyskoteke to tez nie jest przeogromne wyroznienie :) I na propozycje pazy tez mozna liczyc. Jedno dobre, co przynajmniej tak twierdzili, nielat nieprzelatuja :P Wizyta w ich pokojach to tez nic nadzwyczajnego. Mamy tez jednego baardzo wysokiego i szczuplego. Rowniez mily, inteligentny chlopak, laski jakos specialnie go nie interesuja (co nie znaczy ze im odmawia :P) i ma przede wszystkim ogromne wyczucie godne tunezyjczyka- jesli chcesz tylko kolezenstwa to nie bedzie stwarzal sytuacji bys odczula cokolwiek innego. Opiekunczy bardzo, powaznie traktuje swoja role jako opiekuna jesli zostanieo to poproszony. Czy o kims zapomnialam... ? Jesli sie z nimi zaznajomicie macie duze szanse na to ze ostatniej nocy wpadna sobie do waszego pokoju i zabiora suveniry, ale sie wkur...!!! Moze to i drobnostki i teroetycznie slowo NIE powinno dzialac, ale czym blizsze relacje byly (chocby tylko kolezenstkie) tym bardziej twoje slowo maja w d. Drobnoski drobnostkami, ale jak sie podsumuje niezla kasa na to pojdzie. W ciagu dnia jak dorwa alkochol to tez nieraz go po prostu sobie biora...grrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
87nataliaaa Re: HAMMAMET Dalia 24.08.07, 16:23 których lepiej się wystrzegać.. generalnie wszystkich:) jako blondynka byłam "na celowniku" większej części animation stuff, więc mam coś niecoś do powiedzenia. Malo - czyli człowiek od aerobiku - ponoć jest z nich najgorszy, ale z nim właściwie nie rozmawiałam za dużo, więc nie dam głowy:) Lolo, czyli kudłaty, jak juz pisała moja poprzedniczka zdobywa nia dziecięcą buzię i nieznajomość angielskiego. W czasie mojego pobytu chodził z ogromną malinką na szyi,zrobioną przez pewną szwedkę, jednoczesnie kręcąc z Gosią z Polski.. niezły gagatek Slim - stary wyjadacz. Ponoć wszystkim dziewczynom ktore chce poderwać proponuje pracę w charakterze animatorki w przyszłym roku w Dalii. Jeśli dziewczyna mu się podoba i nie daj Boże rozmawia z kimś innym to niemal wyskakuje ze skóry, żeby znowu zaczęła zwracać uwagę na najodpowiedniejszą osobę - czyli na niego:) uwaga: lubi kłamać w sprawie wieku, twierdzi, że ma 27 lat, jak go zobaczycie to zrozumiecie ze to kłamstwo:P inny animator powiedział mi, ze slim to 31-latek Will - podrywacz jak każdy, ale przynajmniej można z nim sympatycznie porozmawiac. jeśli będziecie chciały porozmawiać o wrażeniach z Dalii albo miały jeszcze jakieś pytania to zapraszam do rozmowy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olaszpak70 Re: HAMMAMET Dalia 25.08.07, 19:00 Hej ja tez mam wiele do powiedzenia na temat animatorów z Dali . bardzo zależy mi na rozmowie z Tobą jeżeli możesz podaj mi nr gg bo chciałabym sie dowiedziec więcej informacji na temat pewnych animatorów. bardzo mi zależy .z góry dziękuje mój nr to 5714058 pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_82 Re: HAMMAMET Dalia 26.08.07, 10:59 O to mi przypomnialas cos o Slimie i Malo. Rzeczywiscie jesli Slim juz kogos sobie upatrzy (choc nigdy nie widzialam by posuwal sie do czegokolwiek dalej jak adorowania nawet nie sam na sam) a obiekt wybierze sobie kogos innego, to strasznie sie foszy, wtedy wlasnie wychodza z niego strasznie dziecinne odruchy. Z reszta Malo ma podobnie, ale ten (Malo) znow foszy sie tak jak 99% innych podrywaczy czyli wielkie obrazy, glupie gadki. I Malo...on jeszcze tam pracuje ? :> Tak mi sie cos wydawalo ze niekoniecznie mowia prawde o tym koncu pracy (pewnie tylkopo to by dac turystce odczuc ze jest ta ostatnia a byc moze w takim razie jedyna :P) Obsada miala sie zamienic juz w 2 tyg sierpnia, a juz prawie wrzesien. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaaa.pl Re: HAMMAMET Dalia 14.10.07, 18:33 O witam Natalia:) Tu Gosia,z którą podobno Lolo "kręcił"....Ciekawe jak doszłaś do takich wniosków?Spędzaliśmy po prostu dużo czasu razem....jako przyjaciele.Jak to mówicie "kudłatemu" mogłam się spodobać,aczkolwiek do samego końca turnusu wiedział,że może sobie pozwolić jedynie na "całowanie po rączkach". Każdy z chłopaków używa jak może i ile może...jako kumple się lepiej sprawdzają.Lolo nadal często dzwoni,opowiada troche ploteczek z Dalii i oczywiście te swoje "tęsknotki" + zawsze jest dużo śmiechu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 07.09.07, 15:27 noo... ja juz chwile temu wrocilam i chcialam sie wypowiedzec na temat chlopakow, tak wiec: Slim-bardzo zabawny,ale z tego co widzialam to podrywa wiele dziewczyn na raz,co chyba nie jest za fajne Malo-ma gadane,jesli Ci powie ze Cie kocha i ze jestes wyjatkowa to na pewno nie bedziesz pierwsza Will-mozna z nim calkiem fajnie pogadac,chyba jest w porzadku ale nigdy nic nie wiadomo Lolo-sympatyczny, bardzo ladny usmiech, ale chodzily plotki po hotelu,ze kretacz z niego jest i ze ma co chwile nowa dziewuche, ja tam nie wiem do konca, slyszalam tylko ze ma jakas dziewczyne w Polsce,ale czy jedna to nie wiem. Fredy-chlopak jak zloto!bardzo zabawny i jest chyba najbardziej w porzadku z wszytskich animatorow.Nie podwala sie w ogole do dziewczyn,jedynie pzyjazn wchodzi w gre!ekstra jest!!!!! Jimmy-spokojny Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 08.09.07, 22:40 hej,właśnie wróciłam z Dali.Jeśli chodzi o animatorów to... na pierwszy rzut oka sa niesamowicie przystojni,mam na mysli Malo, Lolo.Reszta przejdzie,a jesli chodzi o charakter,to lepiej nie wdawac sie w glebsze relacje. Jako blondynka cieszylam sie dosc duzym zainteresowaniem,zwlaszcza u Malo.Chlopka bardzo symaptyczny i przytojni,ale wiadomo jacy sa Arabowie.Jelsi chodzi o pozostalych to Freddy i Will zdobyli moja sympatie,okazali sie zupelni einni od pozostalych "podrywaczy".Wiecie co,oni wszyscy urzekli mnie tancem,faceci ruszaja sie niesamowicie!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mal-ami Re: HAMMAMET Dalia 08.09.07, 23:50 z moich wrażeń winika tyle,że: - Slim - stary podrywacz, który nawet nie dba o to żeby na jednym turnusie mieć jedną dziewczynę, tylko woli 5 naraz, kłamca, ale świetnie sobie z tym radzi, genialny aktor. Wydaje się bardzo sympatyczny i taki opiekuńczy, czasami jest nawet rozbrajający. Wielka ściema, dodatkowo biorąc pod uwagę, że przystojny nie jest. Za to świetnie tańczy michaela, byłam pod wrażeniem. - Lolo - naprawde ma na imię ludwik, ale tutaj niewiele mam do powiedzenia poza tym że naprawde przystojny i słodki, jednak z opowieście podobny kłamca, podrywacz no i ponoć słodycz zdobywa udawaną słabą znajomościa angielskiego i cudnymi loczkami. mnie rozśmieszał tekstem: ty lubie koszulkę ? - Freddy - bardzo neutralny, jakoś dziewczyny go nie interesują, uwielbia się wygłupiać, ma 17 lat i jest śmieszny. pracuje jako dj. - Malo - kolejny z podrywaczy, ale ten jest chyba subtelniejszy, przystojny, jest murzynkiem, mówi że przyjeżdża do polski, ale czy to prawda to sie dopiero okaże. również podobno marzy o dziewczynie w polsce. tez nie wiem czy to nie jest kłamstwo dla podrywu. polecam wyjście do klubu, bo świetnie tańczy :P - Will - prawdą jest to że nie podrywa niekogo na siłę, to że świetnie potrafi wyczuć jakiego kontaktu od niego chce dziewczyna, jak i to że jeśli już ma okazję to raczej nie odmawia. dla mnie był kims w rodzaju przyjaciela, mozna sobie z nim porozmawiac, pozartowac i generalnie jest bardzo fajny. baardzo wysoki i chudy. - Jimmy - mój ulubieniec, zdaje się że nie podrywa nikogo podobnie jak freddy, ja miałam okazję z nim porozmawiać kilka razy, zdecydowanie spokojny, zabawny, ale już nie będzie pracował w dalii. wybitnie nieśmiały, ale zdecydowanie przesłodki. poza małą niefajną sytuacją ze slimem, było ekstra, ogólne wrażenie super, rzeczywiście oni świetnie tańczą, są przezabawni, wyjście do klubu było super. radzę wyłącznie szczególnego podejścia do slima, lolo i malo, ponieważ nie wszystko co mówią jest prawdą i chyba ich celem jest tylko jedno. moje wakacje były super. bardo chętnie bym tam pojechała jeszcze raz żeby zobaczyć się z jimmim i willem, bo ich najmilej wspominam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 09.09.07, 20:47 Aha i MAlo tez obiecywal ze niebawem pojawi sie w Polsce,dal mi nawet swoje namiary.Twierdzil ze ma wielu przyjaciół(czytaj przyjaciółek) w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin79 Re: HAMMAMET Dalia 10.09.07, 10:34 "poza małą niefajną sytuacją ze slimem, było ekstra" a co to za niemiła sytuacja bardzo jestem ciekawa bo wybieram się do Dalii za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 10.09.07, 17:51 yasemin79 napisała: > "poza małą niefajną sytuacją ze slimem, było ekstra" > a co to za niemiła sytuacja bardzo jestem ciekawa bo wybieram się do > Dalii za kilka dni. niemiła sytuacja ze Slimem polegala na tym,ze podrywal i byl natretny w stosunku do wielu dziewczyn,ktore w pewnym momencie sie zgadaly i postanowily zglosic ten fakt wlascicielowi hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_82 Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 09:14 zephirin napisała: > na pierwszy rzut oka sa niesamowicie przystojni,mam na mysli Malo, Lolo.Reszta przejdzie,a jesli chodzi o charakter,to lepiej nie wdawac sie w glebsze relacje. Gusta i gusciki, wg mnie animatorzy z Dali sa srednio przystojni... moze to tez kwestia wieku, bo jesli ja musialabym wybierac padlo by na Slima - z wygladu, z charakteru to bym juz miala zgryz miedzy nim a Willem, z przewaga na Willa. > ale wiadomo jacy sa Arabowie. no i wiadomo jakie są Polski ....ach te stereotypy... Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 09.09.07, 20:43 masz rację mal-ami Malo rusza sie swietnie,ma zgrabny tylek itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 10.09.07, 13:55 Jelsi chodzi o SLIMA to ja tez mialam okazje sie na nim poznac.Poniewaz jestem blondynka "cieszylam" sie dosc duzym zainetresowaniem wsrod animatorow.Pierwszy facet ktory zaczal ze mna flirtowac to byl Malo,on pojawil sie juz w progu,pierwszego dnia gdy wysiedlismy z bagazami. Od rzau zaoferowal mi swoja pomoc,wydla sie sympatyczny.Zaprzyjasznilam sie z nim.|Po kilku dniach poznalam SLima,chyba wpadlam mu w oko.Jednak ja wybralam towarzystwo Malo,Slim do konca pobytu demonstrowal swoja zazdrosc:urzywal wulgarnych slow w stosunku do mojej osoby,robil glupie kawaly itd.Kiedy chcialam z nim porozmaiwc udawal ze mnie nie slyszy:P no coz,ciekawa jestem tylko czy w stosunku do Malo tez sie tak zachowyawal... Odpowiedz Link Zgłoś
weasel_82 Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 09:20 no to widze ze numer na kazdy sezon ten sam, nie jest mi on obcy i cieszy mnie fakt ze w koncu ktos zglosil sprawy wyzej, choc nie wierze ze to cokolwiek da Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 21:11 To nawet nie chodziło o to,żeby coś dało...pamiętam przerażony wzrok Slima jak się dowiedział,że dziewczyny sie zgadały przeciwko niemu...chociażby dlatego było warto;) Poza tym może do nich dotrze,że dziewczyny z Polski wcale nie są takie głupie i naiwne i że wcale nie mogą sobie z nami robić co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
87nataliaaa Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 22:05 wyobrażam sobie.. Oni mają niezły tupet, Lolo prosił mnie, żebym go kryła przed inna Polką, chodziło to, że miał malinkę na szyi, którą zrobiła mu jeszcze inna "narzeczona". miałam jej powiedzieć, ze malinkę zrobił mu Will, jak grali w butelkę z zawiązanymi oczami:D żenada.. kiedy zapytałam, dlaczego miałabym okłamywać znajomą powiedział "You like me...I know you like me, please do it":P Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 22:36 ciekawe jak sobie teraz radzą chlopaki bo wlasnie zaczal sie ramadan,zero alkoholu,zero seksu.. Macie z nimi jeszcze jakis kontakt??do mnie raz odezwal sie Malo,ale potem juz nie odpisywal.Pamietam kiedy bylam u niego w pokoju z Freddim i Willem pokazywal mi ile to on prezentow dostaje od Polek.I wiecie,bylam pod wrazeniem,kosmetyki z Polski,ciuchy z Cropp Town,nawet polska Finlandia...Duzo ma tych wielbicielek!! Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 13.09.07, 22:38 Poszukuje w Internecie od kilku dni muzyki hoteleowej-Hotel Dance?moze znacie jakies tytuly albo wykonawcow?? z gory dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 11:09 zephirin napisała: > Poszukuje w Internecie od kilku dni muzyki hoteleowej-Hotel Dance?moze znacie > jakies tytuly albo wykonawcow?? z gory dziekuje!! Mam płytę "Daliowa",więc podam Ci tytuły jakie się na niej znajdują:): Abd el Kader Agadou Aramzamzam Chiwawa Darbouka Hands Up Hey Baby Hokey Cokey Hopa Hopa La bomba La colita La danse du canard Nadra Sidi Mansour Veo Veo Zokra Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 13:23 > Mam płytę "Daliowa",więc podam Ci tytuły jakie się na niej znajdują:): Dziękuje !! Tak załuje ze nie kupilam tej plyty na miejscu,niestety tych piosenek nie ma w necie:( czy moglabym Cie prosic o przeslanie ktorejs z nich na maila? te tytuly mi za duzo nie mowia,wiec sama wybierz jesli to mozliwe oczywisci. zephirin@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 14:51 nie ma sprawy:)dzisiaj juz nie bede miala czasu,ale jutro wysle Ci najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 19:53 > nie ma sprawy:)dzisiaj juz nie bede miala czasu,ale jutro wysle Ci najlepsze :) Wow,bardzo Ci dziekuje!! Udalo mi sie sciagnac tylko jedna piosenke hopa hopa.Jakbym mogla cos dla Ciebie zrobic to pisz,jestem wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 15.09.07, 09:03 Ok,najlepsze piosenki z plyty wyslane...jak dojda daj znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 15.09.07, 16:18 Ok,najlepsze piosenki z plyty wyslane...jak dojda daj znac :) Nie wiem jak ci dziekowac!! wszusyko doszlo,jestes super:) Odpowiedz Link Zgłoś
87nataliaaa Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 12:31 hmm z tym ramadanem to nie byłabym taka pewna.. z tego co mi Will i Lolo mówili, oni maja podobne podejście do religii jak młodzi Polacy: jasne, wierzę w Boga, ale na praktykowanie religii mam jeszcze czas. Lolo powiedział mi dosłownie "jestem młody i chcę zaznać alkoholu, seksu, jak będę starszy to będę dobrym muzułmaninem" Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 14:54 87nataliaaa napisała: > hmm z tym ramadanem to nie byłabym taka pewna.. z tego co mi Will i > Lolo mówili, oni maja podobne podejście do religii jak młodzi > Polacy: jasne, wierzę w Boga, ale na praktykowanie religii mam > jeszcze czas. Lolo powiedział mi dosłownie "jestem młody i chcę > zaznać alkoholu, seksu, jak będę starszy to będę dobrym muzułmaninem" Hm z tym alkoholem to roznie bywa...pare raze proponowalysmy Lolo zeby sie napil i za kazdym razem odmawial ( raz nawet nas porzadnie ochrzanil).Co prawda nie wiem na ile to bylo szczere,ale nie dal sie ani razu skusic nawet na łyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 14.09.07, 19:56 > Hm z tym alkoholem to roznie bywa...pare raze proponowalysmy Lolo zeby sie napi > l > i za kazdym razem odmawial ( raz nawet nas porzadnie ochrzanil).Co prawda nie > wiem na ile to bylo szczere,ale nie dal sie ani razu skusic nawet na łyka. Z tego co wiem to nie wolno im pic w pracy,a podczas mojego pobytu poszlismy z Willem Jimmim i Malo do sasiedniego hotelu na disco i Will tak sie upil ze nie mogl wrocic:P pozniej do konca pobytu sie z niego smialismy!Wcale duzo nie wypil. Jelsi chodzi o MAlo natomiast to w szafie ma skal polskiej wodki... Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 15.09.07, 08:45 hehe o Malo i Willu to wiem ze pija :) Ja pisalam o Lolo... W sumie ani razu o nim nie wspomnialas,wiec to chyba byla prawda ze nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1780 Re: HAMMAMET Dalia 16.09.07, 19:54 Chłopaki są naprawde super !! Slim -najgorszy z nich ! udaje super kolesia do wszystkich się podlizuje a tak naprawde jest strasznie wredny i chamski !wygląd: najstarszy nie za wyskoki i śmierdzi mu z gęby ... nie polecam bliskich rozmów ! Malo- hmmm bardzo miły fajnie się z nim gada nic do niego nie mam ! zawsze wesoły jak Cie upatrzy nie da spokoju :P wygląd:farbowany na bląd murzynek śLiczne oczka nie ładne zęby Fredi- słodki nie potrzebuje żdnych dziewczyn fajnie tańczy ! wygląd: niski ładne oczka fajnie się ubiera Will- spoko gościu miły szarmandzki nie oczekuje więcej niż koleżeństwa :P wygląd: baaaardzo wysoki i chudy zrośnięte brwi ... nie za fajny Jimmy- wszyscy piszą że spokojny nie podrywa dziewczyn !! to nie prawda ale chyba w takim razie byłam tą farciarą kilka wieczoru mile spędziłam z nim na leżakach przy basenie i nie tylko !! jest taki słodki i jak sie rozkręci naapewno nie wstydliwy .Odrazu zagadał i 5 min po show opłacało się zostać . Njbardziej za nim tęsknie .Jedyny z którym można było o wszystkim pogadac i nie tylko ! ach sie rozpisałam :*:* poprostu big kiss from you Jimmy !! chyba już nie będzie pracował w Dali niestety !!wygląd: oczywiście najśłiczniejszy !! nie za wysoki super ciałko (strasznie gładziutkie) (mała myszka na plecach) śłiczne czarne oczka ,fajna fryzurka , charakterystyczny chud !! chyba o nikim nie zapomniałam aa jeszcze : Lolo- chłopak słodziutki się wydaje a tak serio to słyszałam że często zmienia dziewczyny i widziałam to !! a w ostatni dzień przed wyjazdem potrafił stanąć i gapić mi sie w cycki mówiąc przy tym (Po polsku !!) masz bardzo ładne piersi ! beszczel !! natrętny namawiając na koszulki wygląd :słodki uśmieszek ,duże afro (ale fajne włoski ma ) śliczne oczka też ładny tak jak Jimmy .JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ WIĘCEJ PISZCIE NA E- MAIL sweety1@vp.pl CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA !! Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 16.09.07, 22:04 KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁA BY SIĘ DOWIEDZIEĆ CZEGOŚ WIĘCEJ PISZCIE NA E- MAIL sweety1@vp.pl CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA !! hej,a kiedy dokładnie wróciłaś?jestem ciekawa jak tam jest podczas ramadanu?NAprawde Malo przefarbował sie na blond?? Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1780 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 00:19 ja wróciłam 13 :D a ty z malo kręciłaś ?? bardzo fajny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1780 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 00:24 tak przefarbował sie :P wróciłam 13.09 a ty kręciłaś z Malo ?? powiem Ci ze byłam w tunezji 2 lata temu właśnie podczas ramadanu tylko ze w souse !! w sumie było tak samo jak i bez święta normalnie imprezy wieczorami animacje itp młodzi arabi raczej nie przestrzegają ramadanu niby mówią że nie piją a naprawde wiadomo jak jest... różnych przyjemności typu np całowanie rownież sobie nie odmawiają !! więc spokojnie można sobie jechac do tego kraju w ramadan Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 16.09.07, 23:43 Tez uwazam,ze Jimmy wcale taki niesmialy nie jest;)Dosyc dobitnie(ale nie natretnie) dawal mi do zrozumienia,ze mu sie podobam...tez przezylam z nim pare milych chwil heh;)Moja kolezanka z kolei miala duzy problem z Malo,ktory sobie ja upatrzyl i za wszelka cene chcial zakrecic mimo ze ona wyraznie dala mu do zrozumienia ze nie jest zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1780 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 00:15 ooo to nie jestem sama :P ale naprawde było bosko :D akurat malo zakręcił sie koło mojej siostry ale on tez jej wpadł w oko wiec nie miała z nim problemu :) a ty kiedy byłaś w dali ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 09:12 od 23go sierpnia do 6go wrzesnia :) a Ty ? Utrzymujesz w ogole kontakt z Jimim?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 10:32 widze ze potwierdza sie ze chlopaki co turnus kreca z nowymi dziewczynami.Wlasciwie kazda kobieta lubi byc adorowana,wiec wszystkim wychodzi to na +.Mnie Malo uwazal za swoja dziewczyne i obiecywal ze przyjedzie do Polski,a tu widze kolejne romanse:)) A jesli chodzi o Jimmy'ego to w trakcie mojego pobytu nie cieszyl sie zbyt duzym zainetresowaniem,ja tez zawsze uwazalam ze jest spokojny i niesmialy.Ciekawe czemu juz tam nie pracuje?MAcie jeszcze jakis kontaktakt z chloapkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
alsilver Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 12:11 widzę dziewczynki, że kazda z nas ma jakieś doświadczenia z animatorami. widze też, że Jimmi nie był taki grzeczny za jakiego wszystkie go miałyśmy. kazda z nas była dla niego tą jedyną. czy ty sweety jesteś ładną zgrabną blondynką, która leżakowała głównie na lezaku na przeciw wejścia do hotelu (z bratem,kolegą,chłopakiem, mężem???)bo byłyśmy zdaje się na tym samym turnusie. myślę, że znalazłoby się nas więcej, które zaskoczone są ilościa podbojów Jimmiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alsilver Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 12:54 Ja mam kontakt z jimmim telefoniczny. rozmawiamy właściwie codziennie. I wiecie co?! włosy mi stają dęba. zastanawia mnie tylko jedno. skoro byłyśmy praktycznie na w tym samym czasie w dalii (bo nawet jeśli któraś z was była tam do 13-go - to jednak przygoda z jimmim musiała skończyc się 6-go - bo w tym dniu wyjechał)i skoro kazda z nas spędzała z nim tyle czasu, głównie wieczory (na leżakach i nie tylko) to jak on to robił. klonował się czy jak? czy grafik sobie robił He,he. No bo kilka nas było. przynajmniej (jesli dobrze liczę 4 babki). na co sie nabrałysmy? na tą jego pseudo niewinność? Ja z nim dzisiaj pogadam. ciekawa jestem co powie? sweety pomyliłam cię z kimś innym. ale juz chyba kojarzę kim jesteś. kto był z nim na dyskotece też wiem ( na jednej i drugiej)więc mniej więcej kojarzę. opowiem mu dzisiaj, że sie zgadałyśmy ;) noooooo, ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 13:28 hehe no daj znac jak sie wytlumaczyl :D Mnie to ta sytuacja w sumie nie dziwi,bo jest powszechnie wiadome,ze tunezyjscy faceci(zwlaszcza animatorzy) podrywaja wiele dziewczyn.Dlaczego Jimmi mialby byc inny;)Mimo,ze jest taki niepozorny wydaje mi sie,ze tez niezle z niego ziolko... A wracajac do Malo to kolezanka miala z nim niezle jazdy...na poczatku oczywiscie mowil,ze sie przeniesie dla niej do polski,ze zauroczyl sie w niej od pierwszego wejrzenia itd potem jak sie zorientowal,ze to nie robi na niej zadnego wrazenia zaczely sie prezenty i płakanie,ze ona go nie chce.Generalnie bylo ciekawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
87nataliaaa Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 13:36 Czyli kolejny, który łapie na "ojej, jaki jestem nieśmiały, która się mną zaopiekuje":P ja wróciłam w połowie sierpnia, trafiłam akurat na pierwszy tydzien Jimmiego w Dalii.Kręcił sie koło mnie, nawet wyznał, że mnie kocha:P ale zorietowal sie, ze podrywa mnie Will,wiec dał spokój (oni chyba nie wchodzą sobie w droge).Z tego co mi opowiadał, to ma dziewczynę ktora mieszka/studiuje? w Anglii. I ją też bardzo kocha:P A co do Malo to przez jeden tydzień był blondynem, a potem ogolił sie na łyso. Nie znam dalszej historii jego fryzury:P Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 16:46 Ja bylam w Dalii od 16.08 i z tego co zauwazylam Jimmy nie znalazl sobie zadnej "adoratorki" wiec bardzo mnie to dziwi co mowicie.Ale jak on to robil???Z czterema dziewczynami i zadna nie wiedzial o instnieniu innych??Malo to stary podrywacz,pracuje juz tam od 5 lat,wiec wie jak zainteresowac soba dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 17:02 No powiedzmy,ze wie...moim zdaniem metody ma dosyc tanie i slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
alsilver Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 18:39 no więc 10 min temu rozmawiałam z naszym wspólnym "niewinnm chłopczykiem". Jego słowa: "baby - to nie prawda. wymyśliły sobie. jedno do czego mogę się przyznać to jeden, ale powtarzam jeden pocałunek z miss dalia (chyba Marta albo Monika) ostatniej nocy na dyskotece.ale wtedy byłem pijany.kiedy miałem z nimi spędza czas, jak ciągle byłem z tobą?" itd. strasznie się tłumaczył. prawie krzyczał, żektoś próbuje nas skłócić. Juz sama nie wiem. co prawda ogrom czasu spędzilśmy razem (no może dwa wieczory nie), ale skoro kazda wie co robiła to chyba sobie nie wymyśla.strasznie pytał o imiona, ale nie umiałam mu powiedzieć. kiedy powiedziałam mu że znam tylko nicki z netu powiedział, że go sprawdzam i że sobie wszystko wymyśliłam. posłuchajcie moe babki. Jimmim miał takie plany, żebym w listopadzie go odwiedziła w Tunisie (tam mieszka).teraz to już sama nie wiem. bo nie liczyłam się z tym że o facet na całe życie, i spodziewałam sę, że nie jest prawiczkiem (zresztą sprawdziłam - prawiczkiem to on nie jest)ale tego podcas naszej przygody jest jeszcze kilka innych to mnie przerasta. tego, że będzie do mnie codziennie dzwonił też się nie spodziewałam. mówcie co mam robić Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 18:57 Hm..przykro mi to stwiedzic,ale Jimmi cie klamie:/ mozesz mi nie wierzyc(chociaz nie za bardzo wiem,jaki interes mialabym w skloceniu was),ale nasluchalam sie od jimmiego wiele milych slowek(ze to jestem najladniejsza dziewczyna w dalii,ze mu sie podobam od samego poczatku bla bla bla...)i zaliczylam pare spacerkow podczas ktorych bardzo sie do mnie kleil.hm nie mowie,ze mu nie zalezy na Tobie,bo skoro codziennie dzwoni tzn ze w jakis sposob jest zainteresowany(ja nie utrzymuje z nim zadnego kontaktu),ale uwazam ze nie powinnas mu za bardzo ufac. Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 19:30 Z mojego punktu widzenia Jemu na Tobie zalezy.Swiadcza o tym chociaz te codzienne telefony.Nie wiem co sie wydarzylo miedzy Wami u Dalii,ale skoro obiecywal ze sie odezwie i to zrobi to juz dobbrze o nim swiadczy Ja np bardzo zaprzyjaznilam sie z Malo,przezylismy wspaniale chwile i tez mi wiele obiecywal,ale niestety to tylko puse slowa.Z biegiem czasu o nim zapominam,choc mi ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś
87nataliaaa Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 22:11 o Malo slyszałam od innych animatorów, że stary z niego podrywacz, ale co do Jimmiego to jestem rozczarowana:( wydawał się taki miły, spokojny i uczuciowy. Wychodzi na to, że niestety jest taki sam jak inni..Ktoś pisał,żeby nie wrzucać ich wszystkich do jednego worka, no ale już sama nie wiem. Nie kręciłam z nim, ale i tak dziwni się czuję,dziwne, że człowiek może się tak pomylić w ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweety1780 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 22:31 o bożę jakie wszystkie wzbużone :P to tylko wakacje 3 wieczory .. hehe o co tu taką aferę robić Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia21 Re: HAMMAMET Dalia 17.09.07, 23:00 sweety1780 napisała: > o bożę jakie wszystkie wzbużone :P to tylko wakacje 3 wieczory .. > hehe o co tu taką aferę robić ja tam sie nie wzburzam;)tez traktowalam to bardzo "wakacyjnie",zreszta jak tam jechalam wiedzialam czego mozna sie spodziewac po animatorach w tunezji;) Odpowiedz Link Zgłoś
alsilver Re: HAMMAMET Dalia 18.09.07, 17:57 no i jeszcze jedno chyba nie macie pojęcia jakie jest moje sampoczucie, kiedy pomyślę sobie że z mojego łóżka wskakiwał być może do którejś z was. oby żadna z was nie miała takich oddzuć. mało tego on wszystkiego się teraz wypiera, a ja nawet nie potrafię precyzować co powinien mi wytłumaczyć, bo wszystko piszecie w dużych ogólnikach (i pod pseudonimami) Odpowiedz Link Zgłoś
alsilver Re: HAMMAMET Dalia 18.09.07, 17:51 droga sweety1780 nie bardzo zozumiałaś ton moich wypowiedzi.chyba każda z nas jadąc na wakacje spodziewała się przygód i każda podchodziła do tego w sposób jak to nazywacie "wakacyjny". tak i ja nie spodziewałam się znaleźć męża w Tunezji. I dobrze wszystkie wiemy, że animatorzy mają inną dupę na każdym turnusie.Problem jest gdzie indziej. jeśli już znalazłaś swoją przygodę a właściwie jeśli to ona znalazła iebie (choćby na dwa tygodnie) to nie spodziewasz się, że gość oprócz ciebie obraca jeszcze 3 inne panny w tym samym czasie.a szczególnie gdy chodzi o kogoś tak na pozór spokojnego jak Jimmi. to po pierwsze. a po drugie tak jak mówie myślałam, że 2 tygodnie i żegnaj-było super (bo było) i nigdy więcej się nie zobaczymy. po czym dostaje kilka sms-ów dziennie, dzwoni też codzienie. nawet sama nie dałam mu numeru. włąśnie uparcie przekonuje mnie do odwiedzenia Tunisu w Listopadzie. Więc nie dziw mi się, że dociekam prawdy. bo o waszych spotkaniach dowiedziałam się kilka dni temu. a skoro oprócz mnie było was kilka w tym samym czasie - po co dzwoni, po co pisze. jest atrakcyjnym facetem i nie powinien mieć chyba problemu ze znaleziniem babki w tunezji. czego więc chce ode mne? nie wiem, ale czegoś jednak chce.a ponieważ on też nie jest mi obojętny tk bardzo jest mi przykro. dlatego też interesuje mnie stopień waszych zażyłości. od tego zależy właściwie mój listopadowy wyjazd do Jimmiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 18.09.07, 21:05 jest > atrakcyjnym facetem i nie powinien mieć chyba problemu ze > znaleziniem babki w tunezji. czego więc chce ode mne? nie wiem, ale > czegoś jednak chce. Chcialam sie ustosunkowac do tej czesci wypowiedzi.Co prawda nie podam za przyklad Jimmiego,tylko Malo,bo jego najlepiej poznalam.Z tego co mi mowil,bardzo chcialby mieszkac w Polsce,nie tylko ze wzgledu na atrakcyjne Polki ale rowniez ze wzgeldu na lepsze warunki zycia.Wielu mlodych Arabow chce uciekac z Tunezji,bo tak naprawde wiekszosc z nich zyje w biedzie.Tunezja jest pieknym krajem ale tylko na wakcje... Odpowiedz Link Zgłoś
mal-ami Re: HAMMAMET Dalia 18.09.07, 21:23 no to ja wam powiem że to ja jestm Monika (miss dalia do kórej się jimmi przyznał) i to nie był jeden pocałunek, to było kilka wieczorów i nie zawsze był po alkoholu (nigdy nie był pijany). byłam z nim dwa razy w klubie. w ogóle od początku wyjazdu (23.08-6.09 dla ścisłości) mówił o wielkim zauroczeniu. ja jestem najpiękniejsza i w ogóle dream girl. nie było dnia żeby nie tęsknił jak mnie nie było gdzieś nawet przez 5 minut. malo któregoś razu mi też powiedział że chciałby mieszkać w polsce bo nie lubi tamtejszych dziewczyn i czy ja nie chciałabym być jego dziewczyną bo on "feel special about you". no to jak po rozmowie z nim wracam to jimmi wpada w dziką zazdrość. i potem na odwrót. ja tez myslałam że on jest choć trochę inny. myliłam się. poza tym mam spuer wspomnienia z wakacji. taki kiczowaty podryw jest czasami rozwalająco słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
zephirin Re: HAMMAMET Dalia 19.09.07, 19:29 malo któregoś razu mi też powiedział że chciałby mieszkać w polsce bo nie lubi tamtejszych dziewczyn i czy ja nie chciałabym być jego dziewczyną bo on "feel special about you" Malo nie lubi tamtejszych dziewczyn? czyli Tunezyjek?A mnie MAlo pytal "do you want to spend your holidays with me?If you want please kiss me"A gdy powiedzialm ze sie zastanowie nastepnego dnia pryzniosl mi bukiet yasminu:P a ty co mu odpowiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
mal-ami Re: HAMMAMET Dalia 22.09.07, 10:54 że niedawno zerwał ze mną chłopak i też że pomyślę. ale był uparty kilka razy jednego wieczoru mnie ciągał na jakieś rozmowy a potem się obraził bo mnie jimmy pocałował. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaaa.pl Re: HAMMAMET Dalia 14.10.07, 21:09 Podaje gg jakby któras chciała pogadać,lub poprzesyłać zdjęcia:) 10277732 Odpowiedz Link Zgłoś
karoo20 Re: HAMMAMET Dalia 15.10.07, 11:29 hm `każdy z chłopaków używa jak może i ile może...` szczerze mowiąc, jak tu sie dziwić ;) nie mam na celu nikogo obrażać, ale zamiast oceniać i krytykować ich zachowanie, CO NIEKTóRE dziewczyny powinny wcześniej się zastanowić i spojrzeć na to jak ONI traktują większość turystek, jak potrafią się zachowywać przez pryzmat SWOJEGO ZACHOWANIA.. i może powstrzymać się od wypowiadania niektórych komentarzy... ;)) druga rzecz. nie mogę zrozumieć jak taka panna, która pojedzie do hotelu i pozwoli obrócić się animatorowi, czy jeszcze gorzej - nie jednemu, w polsce może się dziwić, że jednak była okłamywana, że jednak jej nie szanował.. skoro ktoś NIE SZANUJE siebie i nie widzi nic dziwnego w tak bliskich fizycznie relacjach z kolesiem, którego zna tydzień czy tam góra dwa, jak może wierzyć w to, że będzie SZANOWANA przez drugą osobę... no bo niby za co?:) wypadałoby się chyba zaznajomić z pojęciem SEXTURYSTKI i dojść do tego jaka tkwi różnica między nią, a naiwnością czy zwykłą głupotą. to nie dotyczy wszystkich dziewczyn. chociaż sporej części napewno. bajdełej.. szanuj siebie,a raczej nie będziesz miał problemów z szacunkiem od innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
dollitte Re: HAMMAMET Dalia 20.11.07, 20:31 hej dziewczyny! ciekawa jestem czy któraś miała do czynienia z kelnerami z Dalii?? Odpowiedz Link Zgłoś
dimitry Re: HAMMAMET Dalia 22.03.08, 18:43 hej!w odpowiedzi na Twoje zapytanie a propos kelnerów z Hotelu Dalia to odpowiedź brzmi:tak.I mam bardzo miłe wspomnienia.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8000 Re: HAMMAMET Dalia 03.08.08, 23:03 no a co w tym roku drogie panie?co tak cicho?czyzby w dalii nie bylo juz zadnych podrywaczy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia0000 Re: HAMMAMET Dalia 04.08.08, 20:45 ah.. SĄ SĄ PODRYWACZE!!! OJ KIEDY BYLAM W DALII TO NIE BYLO CICHO!! DZIALO SIE DUZO.. SO, pare dni temu wrocilam z DALiI i wiele sie dowiedzialam na temat "podrywaczy" animatorow !! :/ wszyscy animatorzy na pozor wydaja sie wporzadku, ale po dalszym poznaniu okazuja sie krętaczami i oszustami!! sama tego doswiadczylam :/ codziennie to maja inna laske!! taka prawda! wiem i widzialam,.. to nie sa brednie.. codziennie to inna .... so.. Malo-"boss" wsrod zarywania, pieknie gada a ma tylko jedno w glowie, jak zreszta wszyscy! najlepiej mowi po polsku i na sam rzut oka niepozorny, NAWET SIE NIE SPOSTRZERZESZ A JUZ JESTES JEGO, TYLKO NA RAZ, RZECZ JASNA. A PONOC WCZORAJ WZIAL SLUB Z POLKA!!!!!!!!!!!!!! SERIO.. TAKI HIT SEZONU!! WCZORAJ BRAL SLUB, A KILKA DNI WSTECZ ZE MNA OBSCISKIWAL SIE W HOTELU :D (ZRESZTA NIE TYLKO ZE MNA ) // DAli: ten to jest dopiero kawal drania: pieknie do Ciebie gada, a okradl by Ciebie ze WSZYSTKIEGO! rowniez co dzien to inna-strzezcie sie go!!! BO TO PODSTĘPNY LIS!! CZYHA TYLKO NA TAKIE "GLUPIE" PANNY. // Slim: duze dziecko, obraza sie z byle powodu, nawet jak nie powiesz mu "czesc" lub jak sie nie usmiechniesz :/ zenada!! PODRYWACZ TAKZE, ALE NIE TAK NATRETNY JAK MALO I DALI!! (plus ma tylko za zajebiste pokazy na shows!), ale nic wiecej.. bo charakter ma paskudny. co do reszty nie mam zastrzezen, byli spoko: Lulu, Charlie, "mały" Amir, Brahim :):) oni byli wporzo i nie byli nachalni jak tamci. mozna bylo z nimi normalnie pogadac ,a z malym Amirkiem - powyglupiac sie jak dziecko :):) hehe. I TO MI SIE W NIM PODOBALO, BO TAMCI "WYMIENIENI" TYLKO O JEDNYM MYSLELI I PRAKTYKOWALI EVERYDAY!! :/ ZENADA!! //// naprawde laski uwazajcie na: MALO, DALI I SLIM !!!! to sa chodzace kanalie.. // laski maja tam za nic.. tylko jedne bzyk bzyk i nara, i nawet potem z wami nie gadaja.. takie Z NICH sa chamy NIEMYTE :D (PONOC TAKA ICH MENTALOSC!! WIEC UWAZAJCIE.. GDYBYM TEGO NIE DOSWIADCZYLA TO O TYM BYM NIE PISALA, BO PO CO. ALE WIDZIALAM I WIEM, WIEC PISZE .. BY TO BYLA NAPRAWDE PRZESTROGA, BO JAK ZROBI CI DZIECKO LUB CIE OKRADNA TO NIE BEDZIE DO SMIECHU!! JAK COS TO PYTAC.. :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 14.08.08, 12:23 To czy sa wporzadku czy nie, to nie pozory, bo jeśli znajdzie się z nimi wspolny jezyk, SA to naparawde niesamowici faceci. Fakt SA krętaczami, ale niepowidziala bym ze oszustami. Nie trzeba im Wierzyc w kazde z ich czulych słówek, bo zapewne za kilka godzin czy nastepnego dnia dokladnie to samo powiedza innej. Najlepiej jest nie wchodzic z nimi w jakies bliższe znajomości, jeśli nie chce się pozniej mic do nich jakiegos urazu, czy patrzec na nich z gory i mieć zepsute wczasy. Wiem to po sobie, tyle ze znalam ich jeszcze z zeszłego roku. Wiem jacy SA i nie bralam ich powaznie tylko jako wakacyjna zabawe. Oni dokladnie traktuja tak samo inne dziewczyny. Droga OLIWIA0000, Malo naprawde nie leci na kazda laske, nie musisz ‘być jego’ jeśli tego nie chcesz. Ale jak dziewczynie podoba się jak on ja traktuje to on probuje dalej i dalej. No tak, ślub Malo to faktycznie hit sezonu. Nie masz się czym chwalic ze obciskiwalas się z nim w holu, bo to znaczy ze nie masz nawet szacunku do siebie skoro tuz przezd jego slub tak się zachowywałaś. Wydaje mi się ze niehcialabys aby twój niedoszly maz obściskiwał się z inna w holu zaledwie dwa dni przed slubem. ;>. Dali moim zdaniem jest typowym slodziakiem, którego urokiem SA niebieskie oczy i fajne cialko. Jest smieszny, i nie wydaje mi się, ze ‘okradalby ze wszystkiego’ bo to nie w jego stylu. Mówil ‘kochanie kocham Cie, naprwde’, ale doskonale wiem ze to nie pradwa, wiec tak samo do niego mówiłam, to był komizm sytuacyjny calego pobytu ;p. Slim, tu się zgodze to duze dziecko, ale można z nim porozmawiac o wszystkim, niesamowicie sympatyczny, ale zdecydowanie mniej się obraza niż Dali! Lolo, rowniez znam go z zeszłego roku, starsznie się zmienil stal się bardziej otwarty na ludzi, i nie jest już taki nieśmiały. Calkiem niezle mowi po polsku, i podszkolil swój angielski xD. na co w tamtym roku wyrywal panienki (kiepska znajomość angielskiego). Charlie, symaptczny ale za duzo o nim napisac się nie da. Amir, najszczerszy i z najczystszymi zamiarami animator, w sumie animatorek, bo to zaledwie 16 letni chłopak. Potrafi nawiązać kontakt z ludzmi i dobrze się przy tym bawi. Można było się z nim powygłupiać Brain nie był taki grzeczny na jakiego wyglądał, ale zastrzeżeń wiekszych nie mam! ;p Moim zdaniem nie SA zadnymi kanaliami, zachowuja się tak bo dziewczyna to raczej nie przeszkadza, jeśli ktoras chce cos z ktoryms z animatoow oni SA zawsze chetni. Nie robia nic na sile, a przynajmniej się staraja. Radze nie uprzedzac się do nich przed wyjazdem tylko po prostu poznac i pozniej samemu oceniec. A jeśli chodzi o ‘jeden bzyk bzyk i Nara, a pozniej z wami nawet nie gadaja’ to przez stracony szacunek. Przy czym ja mam zwiazane z nimi mile wspomnienia. Dziekuje dowidzenia. Na pytania chetnie odpowiem xDD. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8000 Re: HAMMAMET Dalia 14.08.08, 13:14 ja mam pytanie....:)ale nie chce jednak sie uzewnetrzniac na forum:P moge prosic Twojego maila albo gg?zalezy mi:> Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8000 Re: HAMMAMET Dalia 14.08.08, 13:47 :)napisalam juz i czekam z niecierpliwoscia na odp Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia0000 Re: HAMMAMET Dalia 14.08.08, 23:17 droga Ann! odnosnie tego co napisalas i co ja napisalam wcczesniej, to powiem tak: kazdy kto byl w DAlii inne mial relacje z animatorami i inaczej to all odbieral, wiec kazdy ma inny poglad na to co sie dzialo tam! ja opisalam to tak, jak ja to widzialam, aha: o slubie Malo dowiedzialam sie dopiero w Polsce wiec wtedy gdy z nim bylam o niczym jeszcze nei wiedzialam :/ choc jednak sie okazalo ze nie klamalam z tym co napisalam na tym forum o animatorach!(mniejsze z tym juz.. ):/ ja nei kwestionuje tego, jakie Ty mialas z nimi relacje(bylas tam drugi raz, w Dalii, wiec wiedzialas dokladnie co sie tam dzieje,tzn. jacy sa anim.). mam pyt: moglabys mi powiedziec cos o Brahimie?? napiszz all co o nim wiesz... niby nie rzucający sie w ogole w oczy, ale jednak cos tam ma za "uszami" .. :D z gory THX :P pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 14:10 Masz racje, kazda z nas miala inne relacje z chlopakami. Ale uwazam ze nie powinnas i tak ich tak strasznie oczerniac, i pisac o swoich 'przeztyciach' z Malo, bo nie bedzie dobrze jesli jego zona to przeczyta. Ale juz trudno. ;). A wiec Brain. wiele o nim nie wiem bo byl on byl najbardziej zamkniety w sobie, z pozoru. Kiedy sie 'otworzyl' byl zabawny, mozna bylo z nim bez problemu porozmawiac.Jak pozostali lubil sie przytulac i takie pierdoly, ale trzeba bylo mu troche pomoc, Uwazam ze byl najbardziej lojalny z nich wszytskich. I tyle chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 14:19 > Kiedy sie 'otworzyl' byl zabawny A czym się "otworzył"? Dynamitem? Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 15:40 jaceq napisał: > A czym się "otworzył"? Dynamitem? > nie dynamitem, kiedy stal sie smialszy. Trzebabylo nic nie pisac, bo to bylo glupie ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: HAMMAMET Dalia 16.08.08, 23:55 ann-71 napisała: > bo to bylo glupie ;];] Tzn. co było głupie? Że się 'otworzył' trotylem? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia0000 Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 16:45 to byly tylko wakacje, kazdy kto jest w takim miejscu szaleje do woli, bo przeciez to nie jest nic takiego.. :D tzn. kazdy kto moze szalec, to szaleje do woli, o tak lepiej.. :P takze wiesz.. kazdy wie co jest grane jak spedzi tam troche czasu,wiec potem mozna sie wypowiedziec :D a wszystkim Panią zycze milego pobytu w Dalii :):) ** w razie co, to piszcie ** pozdro :* :D Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 17:05 oliwia0000 napisała: > takze wiesz.. kazdy wie co jest grane jak spedzi tam troche > czasu,wiec potem mozna sie wypowiedziec :D Dulszczyzną powiało. "Każdy wie co jest grane" - nie można otwartym tekstem napisać? Z jednej strony szaleństwo na całego, a z drugiej strony pruderia i mrugamy oczkiem, bo "wszyscy wiecie o co chodzi"? > a wszystkim Panią zycze milego pobytu w Dalii :):) Pani życzę bliższej znajomości ze słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia0000 Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 22:06 eYY.. koles, a Ty sie odczep. po pierwsze to jest FORUM, wiec tu piszemy rzeczy ktore mialy miejsce w Dalii, itp, a nie mi tu wyjezdzasz ze cos tam zle napisalam!!! temat do tego forum jest taki: "FACECI Z WAKACJI" (czyli dokladnie opisujemy animat. z Hammamet-Dalia), wiec lepiej sie wypowiedz do tego tematu, a nie mi tutaj z takim czyms wyskakujesz :/ zenada!!!!! :[ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aks99 Re: HAMMAMET Dalia 15.08.08, 22:47 hej hej. wlasnie wrocilam z wakacji z tunezji....rwoniez mieszkalam w hotelu dalia. bylo super. jesli chodzi o animatorow, byli bardzo w porzadku i w cale nie nastawieni na same podboje. czy ktos ma adres mailowy do slima? upralam razem ze spodniami.....wrrrr, a obiecalam przeslac filmiki z kabaretow:( Odpowiedz Link Zgłoś
gaissa Re: HAMMAMET Dalia 16.08.08, 10:29 Żenada, moja droga, to jest to, co Ty prezentujesz. Brak umiejętności posługiwania się ojczystym językiem jest żenujący, a kompletny brak refleksji w związku z tym, odrobiny samokrytyki, jest żenujący podwójnie. Ale w sumie czegóż się spodziewać od amatorek uroków hotelowych (dyskotekowych itd.) żigolaków... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8000 Re: HAMMAMET Dalia 16.08.08, 10:58 oj dajcie juz spokoj!zeby wszystkie kobiety popelnialy tylko takie bledy i w dodatku ortograficzne to by nie bylo w ogole tego forum,tak?:) po co sie obrazac skoro mozna sobie poplotkowac:P co nowego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kissmygrass Re: HAMMAMET Dalia 16.08.08, 11:40 kinga8000 napisała: > po co sie obrazac > skoro mozna sobie poplotkowac:P Odynie mój gromowładny... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 20:38 Dotyczy wypowiedzi ANN-71: Masz racje, kazda z nas miala inne relacje z chlopakami. Ale uwazam ze nie powinnas i tak ich tak strasznie oczerniac, i pisac o swoich 'przeztyciach' z Malo, bo nie bedzie dobrze jesli jego zona to przeczyta. Ale juz trudno. ;). Masz rację Ann-71, na szczęście żona Malo to mądra dziewczyna. Ale cierpliwość ma granice... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 18:05 Koleżanko sympatyczna, zgadzam się z Tobą, że na głupie panny lecą. Sama się zresztą przyznajesz, że byłaś jedną z nich. Facetów, kobieto, nie znasz? Nie trzeba do Tunezji lecieć, żeby tłum podrywaczy spotkać, szczególnie jeśli jest się "głupią panną". Wracając do tematu, aby prawdziwie ocenić chłopców z Dalii, trzeba poznać ich z innej strony, np. w domu rodzinnym, z przyjaciółmi poza hotelem itp. Malo, Dali i Brahim mają fantastyczne rodziny, są normalnymi facetami, którzy w hotelu Dalia ciężko pracują umizgując się do turystek - za to im płacą. Ale gdybyś skarbeńku słyszała, jak narzekają na namolność "głupich panienek", przemyślałabyś swoją ocenę. Poznałam ich życie, a szczególnie Daliego, od podszewki. W przeciwieństwie do spędzanych przez Was upojnych wieczorów na leżakach przy basenie, ja poznawałam jego prawdziwe życie po pracy, goszcząc w domu jego rodziców i przyjaciół. Zobaczyłam prawdziwą Tunezję i prawdziwego Aliego (dla tych co, nie wiedzą jest to prawdziwe imię Daliego, nazwisko zachowam dla siebie). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 18:33 Moja poprzednia wypowiedź tyczyła się tych stwierdzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 18:36 "ah.. SĄ SĄ PODRYWACZE!!! OJ KIEDY BYLAM W DALII TO NIE BYLO CICHO!! DZIALO SIE DUZO.. SO, pare dni temu wrocilam z DALiI i wiele sie dowiedzialam na temat "podrywaczy" animatorow !! :/ wszyscy animatorzy na pozor wydaja sie wporzadku, ale po dalszym poznaniu okazuja sie krętaczami i oszustami!! sama tego doswiadczylam :/ codziennie to maja inna laske!! taka prawda! wiem i widzialam,.. to nie sa brednie.. codziennie to inna .... so.. Malo-"boss" wsrod zarywania, pieknie gada a ma tylko jedno w glowie, jak zreszta wszyscy! najlepiej mowi po polsku i na sam rzut oka niepozorny, NAWET SIE NIE SPOSTRZERZESZ A JUZ JESTES JEGO, TYLKO NA RAZ, RZECZ JASNA. A PONOC WCZORAJ WZIAL SLUB Z POLKA!!!!!!!!!!!!!! SERIO.. TAKI HIT SEZONU!! WCZORAJ BRAL SLUB, A KILKA DNI WSTECZ ZE MNA OBSCISKIWAL SIE W HOTELU :D (ZRESZTA NIE TYLKO ZE MNA ) // DAli: ten to jest dopiero kawal drania: pieknie do Ciebie gada, a okradl by Ciebie ze WSZYSTKIEGO! rowniez co dzien to inna-strzezcie sie go!!! BO TO PODSTĘPNY LIS!! CZYHA TYLKO NA TAKIE "GLUPIE" PANNY. // Slim: duze dziecko, obraza sie z byle powodu, nawet jak nie powiesz mu "czesc" lub jak sie nie usmiechniesz :/ zenada!! PODRYWACZ TAKZE, ALE NIE TAK NATRETNY JAK MALO I DALI!! (plus ma tylko za zajebiste pokazy na shows!), ale nic wiecej.. bo charakter ma paskudny. co do reszty nie mam zastrzezen, byli spoko: Lulu, Charlie, "mały" Amir, Brahim :):) oni byli wporzo i nie byli nachalni jak tamci. mozna bylo z nimi normalnie pogadac ,a z malym Amirkiem - powyglupiac sie jak dziecko :):) hehe. I TO MI SIE W NIM PODOBALO, BO TAMCI "WYMIENIENI" TYLKO O JEDNYM MYSLELI I PRAKTYKOWALI EVERYDAY!! :/ ZENADA!! //// naprawde laski uwazajcie na: MALO, DALI I SLIM !!!! to sa chodzace kanalie.. // laski maja tam za nic.. tylko jedne bzyk bzyk i nara, i nawet potem z wami nie gadaja.. takie Z NICH sa chamy NIEMYTE :D (PONOC TAKA ICH MENTALOSC!! WIEC UWAZAJCIE.. GDYBYM TEGO NIE DOSWIADCZYLA TO O TYM BYM NIE PISALA, BO PO CO. ALE WIDZIALAM I WIEM, WIEC PISZE .. BY TO BYLA NAPRAWDE PRZESTROGA, BO JAK ZROBI CI DZIECKO LUB CIE OKRADNA TO NIE BEDZIE DO SMIECHU!! JAK COS TO PYTAC.. :) :)" Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 19:22 Witaj angela.1. Fajnie, że spotkałyśmy się na forum :) Widzę, że nawet Ciebie poruszyły te paszkwile na chłopców, ech! A w tobie zawsze tyle dystansu i rezerwy wobec ludzi...ale przecież znasz prawdę. Zgadzam się z Tobą w 100 %, przecież miałam okazję przeżyć to co Ty. Szanowna Oliwio0000, co chciałabyś wiedzieć o Brainie? Napiszę Ci tyle ile uznam za stosowne bo zbyt szanuję prywatność, aby odsłaniać o nim całą prawdę. Jak będzie wieczorem dzwonił, to zapytam, ile mogę o nim napisać na takim forum. Jeśli natomiast chodzi o Malo, to traktuję go jak brata. Zastanów się ile krzywdy można zrobić człowiekowi, pisząc na forum takie rzeczy. Żona Malo zdaje sobie sprawę z charakteru jego pracy. Sama Podsuwa mu pomysły. Żadna praca nie hańbi, a uważam, że przyjacielski uścisk w holu hotelowym nie wykracza poza ramy przyzwoitości. Tunezyjczycy są tak serdeczni, że traktują to jak my uścisk ręki. Poza tym w ten sposób zarabia, aby jak najszybciej przylecieć do swojej żony.Mam nadzieje, że zrozumiesz... angela.1 Kiedy podeślesz mi zdjęcia z rodzinnej imprezki u Aliego? A co tam w ogóle u niego słychać? Prześlij mu buziaki ode mnie :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 19:47 Ty też nie wytrzymałaś? Nie dziwię się... Ali pewnie, jak zwykle, podrywa panienki:) Wiesz, arbeit, arbeit...! Zdjęcia prześlę, jak dostanę resztę, dziś lub jutro prześle mi te robione przez kuzyna, ale o tym może na gg. Jeśli chodzi o Malo, naprawdę żal mi chłopaka i jego żony. Pokonali tyle trudności aby być razem, a gdy już im się udało, ludzie tak bezczelnie wchodzą z butami w ich życie, nic tak naprawdę o nich nie wiedząc. Jakie to dziwne, ze po dwóch tygodniach biernej obserwacji buduje się tak stanowcze opinie o innych. To chyba nasza narodowa mentalność... Szanuję Malo za to, że o wszystkim mówi żonie, a ją podziwiam, że z takim spokojem przyjmuje to, co się pisze na forum. Mam nadzieję, znajdą się osoby, które rozumieją, w jak trudnej są sytuacji i poprą nas w tych dyskusjach. Kochana, my pewnie też jeszcze niejedno usłyszymy :) Buziaki dla Braiana i przypomnij mu o albumie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 21:15 angela.1, ciesze sie ze znalazla sie osoba, ktora nie uwaza, ze glownie Malo i Ali byli okropnymi podrywaczami i lamaczami serc wielu turystek. Takie jest tez moje zdanie. Aliego rowniez zdazylam dosyc dobrze poznac, tylko zastanawia mnie w jaki sposob moglas jezdzic z nim po jego rodzinie i znajomych, skoro podczas mojego pobytu on praktycznie caly czas byl hotelu, nawey podczas siesty. Ale wszytsko jest mozliwe skoro jak to niektore dziewczyny stwiwerdzaly " podczas jednego wieczoru, w tym samym czasie wyrywal kilka lasek" :):). apropo jego nazwiska, tez je znam, i wydaje mi sie ze kazdy kto mial z nim w miare dobry kontakt, po pewnym czasie je poznal (;. A zone Malo tez doceniam za to ze znosi, i toleruje jego prace, naprawde musi byc to dla niej ciezkie. nie wiedzialam ze mowi jej o wszystkim ale gratulacje i tak ;). Ja bedac drugi raz w Dalii nie wyrobilam sobie o nich zlej opini, i mysle ze nie wyrobie, bo ta sa cudowni ludzie, ktorzy tez potrzebuja czasem przyjemnosci ;). Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 21:53 Witam serdecznie ann-71, kolejną przyjazną duszę :) Siesta trwa zbyt krótko, aby przebyć 120 km, ale od północy do 9 rano to się udaje, ale to nieważne. Dziękuję Ci bardzo za poparcie, bo nawet nie wiesz, jak istotne to jest dla Malo, jego żony i przyjaciół. Dziewczyny mają pretensje o to, o co same proszą. Traktują wyjazd czysto wakacyjnie, a liczą na "gold ring" na palcu :) Ja również kolejny raz byłam w Dalii, a że ludzi obserwować lubię, nie umknęło mojej uwadze o co chodzi dziewczynom. Nie bronię tu chłopców, ale w naturze musi być równowaga :) Pozdrawiam, Ciekawe, czy spotkałyśmy się w Dalii?? Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:10 angela.1, dzięki za info, że coś się dzieje na forum :) ann-71, musi być z Ciebie fajna babka :) Ja również kilka razy byłam w Dalii, dlatego dosyć dobrze znam klimat tam panujący. Jak zauważyłaś, angela.1 i ja mamy wyrobione zdanie o Malo, Dalim i Braianie, ponieważ ich poznałyśmy najlepiej. A co myślisz o Slimie, Charlim i Lalo? Uważasz, że zmienili się od zeszłego roku? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:15 pewnie jak wiecie, Daliego w zeszlym roku nie bylo byl za to Will, moim zdaniem prawie rownie sympatyczny jak Dali ;). Ja rowniez mam wyrobione zdanie na ich temat i zadne plotki tego nie zniszcza. Skoro poznalyscie ich az tak dobrze to sie nie dziwie, wg mnie z Malo i z Dalim rowniez mialam dobry kontakt. A co do Braina, to on Brainem pozostanie ale sympatyczny, i porozmawiac sie z nim dalo ;). Z zeszlego roku jakd la mnie zmienil sie tylko Lolo stal sie bardziej smialy, i Malo wydoroslal. Slim i Charli pozostali takimi jakimi byli, ale to dobrze bo ich rowzniez lubie. A jakie jest Twoje zdanie? Przeszli jakas niesamowita metamorfoze? :D:D Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:28 bardzo mozliwe ze sie spotkalysmy w Dali ;) W jakim terminie byłyście? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:32 mozliwe ze sie spotkalysmy w Dali ;). A w jakim terminie bylyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:49 O, jak miło się robi na tym forum :) W Dalii byłyśmy od 31.07 do 14.08 angela.1, zgadzam się z prawie wszystkim, tylko ja się ze Slimem nawet lubiłam. Jest jak dziecko z ADHD, ale to cały jego urok. Lalo - poczciwy chłopak, ze śmiejącymi się oczkami, szkoda tylko, że obciął swoją czuprynkę - była słodka. Charli w tym roku promował nasz piękny kraj nosząc koszulkę "POLSKA", strasznie miło :) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:38 Ja i lussia-1 uważamy podobnie. Lalo stał się o wiele bardziej śmiały, no i podszlifował angielski! Grzeczny chłopiec:)Ja i Slim nigdy za sobą nie przepadaliśmy, ale jesteśmy wobec siebie poprawnie kulturalni. Mnie chyba za bardzo drażni jego niewysublimowany humor, a jego we mnie brak oporów w szczerej krytyce. Tak myślę. Cenię jednak cholernie faceta za profesjonalizm na scenie i niezwykłą umiejętność dostosowywania się do sytuacji. Blednie w kontaktach prywatnych, no ale wszystkich serc łamać nie musi...:) Charli, jak to Charli. Urocze jest to jego "hello girls", ale na tym chyba koniec. Nie chcę plotkować. Jego akurat znam słabo. Z Willim zaprzyjaźniliśmy się naprawdę rok temu. Fajny chłopak. I prawdą jest, że szanuje ludzi i doskonale ich wyczuwa. Głupio mi trochę było, gdy on mnie poznał, gdy przyszedł w tym roku do hotelu, a ja go nie. Pozdro :) Kiedy byłads w Dalii w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:47 Kurcze szkoda ze nie bylo mnie kiedy Will w tym roku odwiedzil Dalie, ale zalapalam sie na odwiedziny Frediego ;p. Chetnie bym sie z nim spotkala ;).w tym roku bylam 24.07-07.08 a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 22:55 Ja i lussia-1 byłyśmy od 31.07. do 14. 08. Will troszkę się zmienił, jakby spoważniał. Był któregoś dnia juz po Twoim wyjeździe. Czy byłaś jednym z weselnych gości na ślubie Malo? Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:00 no to sie z nim minelam. ;). NO tak tak, bylam jednym z weselnych gosci Malo, i wiem juz kim jestescie, nawet od poczatku podejrzewałam, zaraz po tym jak pisalyscie ze mialyscie takie dobre kontakty z Dalim i Brainem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:22 ann-71,też się domyślałyśmy, kim jesteś. Wydałaś się nam jedną z najbardziej normalnych, choć, w gruncie rzeczy, nie poznałyśmy się zbyt dobrze. Jeśli masz jakieś fajne zdjęcia, wyślij nam. I nie zdradzaj szczegółów o nas na tym forum. Dla dobra ogółu. Mam nadzieję, że rozumiesz, dlaczego, o to proszę:) Faktycznie, chłopcy bardzo lubią Ciebie i Twoich towarzyszy.Wspominają Was niezwykle ciepło. Pozdrawiamy ( lussia-1 i ja ) Nasz e-mail: ivusia26@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:32 Nawet nie mialam zamiaru nic tu takiego pisac, bo wydaje mi sie ze niezbyt przyjemnie mogloby sie to skonczyc ;). pod tym loginem piszemy w trojke, jakby to powiedziec z wesela trzy najsatrsze ;). ale wszytskie mamy takies ame opinie na temat chlopakow. Zdjecia niedlugo powsylam,a jesli wy macie tez jakies fajne to prosze o wyslanie chociaz niektorych na anetkkaaa@amorki.pl ;). I pamietam Was z zeszlego roku rowniez! ;p. Jesli macie jakis kontakt z chlopcami to pozdrowcie ich serdecznie ;), Dzieki z gory, pozdrawiamy ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:48 dzięki:)Może pogadamy na gg? mój numer gg 7258545 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba84 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 18:13 Czy wie ktoś może czy Dali(Ali) pracuje w tym momencie w hotelu Dalia? Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 22:05 Na szczęście od paru dni nie pracuje. Pisałam przecież wcześniej. I nie wróci:) A czy może jakąś wiadomość przekazać? I od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba84 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 13:06 a wiesz moze dlaczego nie pracuje, zalezy mi na tym bo znam dwie rozne wersje i zastanawiam sie ktora jest prawdziwa? Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 15:50 czarnamamba84 napisała: > a wiesz moze dlaczego nie pracuje, zalezy mi na tym bo znam dwie > rozne wersje i zastanawiam sie ktora jest prawdziwa? No wiem oczywiście. A jakie znasz wersje? Podaj, to potwierdzę prawdziwą:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba84 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 16:17 może wymienimy sie numerami gg bo mam ogolnie wiele watpliwosci a zalezy mi na ich rozwianiu... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 16:51 Jasne, będzie łatwiej to moje gg 7258545. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamamba84 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 13:15 a przekazać na razie nic nie trzeba ale jak cos to bede o tym pamietac:) Odpowiedz Link Zgłoś
karoo20 Re: HAMMAMET Dalia 08.03.09, 12:39 Gratulacje dla Malo, który dorobił się własnego programu na tv4;] hehe, przez przypadek zobaczyłam go właśnie w tv;] Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:51 A chłopców oczywiście pozdrowimy:) I myślę, że wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 17.08.08, 23:58 Przeczucia nie mylą :) Jak się bawiłaś na weselu? Trochę inaczej niż u nas ale bardzo milo i sympatycznie. Nowe doświadczenie kulturowe, jedno z wielu na tym wyjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 18.08.08, 00:03 naprawde niesamowite doświadczenie, być na takim weselu i cudowna przygoda ;). do teraz podziwiamy 'panne mloda' za to ze to wytrzymala :D. Ale oczywisice nie tylko wesela, a caly wyjazd i pobyt byl nizapomniany, i mysle do powtorzenia w przyszlym roku! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 18.08.08, 00:40 Kto wie, kto wie.... może kolejne wesela w przyszły roku, podobny termin jak u Malo i jego zony :) Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 18.08.08, 00:43 W końcu jesteśmy po wizycie u przyszłych teściów, generalnie po słowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 18.08.08, 02:10 Dziękujmy :) do zobaczenie-byc noże w Dalii Odpowiedz Link Zgłoś
iikcia Re: HAMMAMET Dalia 23.08.08, 12:17 Też byłam w tym roku w Dalii i byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mogła mi wyśłać kilka zdjęć (?) :) mój e-mail : liduch@interia.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 24.08.08, 13:23 A jakie konkretnie interesują Cię zdjęcia? Hotelu, basenu czy animatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 01.09.08, 18:42 Informuję, że z owianych złą sławą animatorów w hotelu został tylko Slim, Charli i z doskoku Lalo. Nareszcie chłopcy poszli po rozum do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 01.09.08, 19:07 Od dawna się na to zanosiło. Szkoda, że tak późno zdecydowali się na to... Przecież tak naprawdę od dłuższego czasu nie układało się. Nic dziwnego - z takim Slimem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia0000 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 09:35 hej. a skad wiecie ze oni juz tam nie pracują ????? :/ szkoda troche.. Odpowiedz Link Zgłoś
lussia-1 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 14:55 Chyba jasne, że z pierwszej ręki czyli od nich samych. Są oburzeni zachowaniem się Slima, my również. Z pewnością już nie wrócą do hotelu Dalia. Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 15:19 To była najlepsza decyzja, jaką mogli podjąć! Trochę jestem zdumiona, Oliwio000, najpierw nie zostawiłaś na nich suchej nitki na tym forum, a teraz żałujesz, że odeszli...? Raczej powinnaś odetchnąć z ulgą! Możesz spokojnie wracać do Dalii nie narażając się na ich natrętne towarzystwo. Bo, że nie wrócą, to pewne:) Na szczęście! Praca z TAKIMI turystkami i TAKIM szefem każdego może wykończyć! Chociaż, z drugiej strony, pewnie pojawią się jacyś nowi chłopcy... I będziecie miały kogo, dziewczynki, uwodzić nocami na basenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaaasia12 Re: HAMMAMET Dalia 03.09.08, 23:36 szkoda,że tak generalizujesz WSZYSTKIE turystki,bo to nie tylko one uwodzą chłopaków oni też nie pozostają z tyłu. Szkoda,że już niebędą tam pracować byłam w tym hotelu w tym roku i świetnie sie bawiłam na wieczornych show z resztą nie tylko ja, myslę,że wielu turystów podzieliło by moją opinie, tworzyli świetny zespół i robili nie powtarzalne wystepy..szczególnie Malo świetnie odgrywał swoje role i rewelacyjnie tańczył:)(cieżko będzie im znależć drugiego takiego)chodź trzeba przyznać,że inni chłopcy też byli świetni :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 04.09.08, 00:08 Droga Kaaasiu12, nie mam zamiaru WSZYSTKICH turystek generalizować! Chodzi mi tylko o pewną grupę, którą jedna z moich przedmówczyń określiła jako (cytuję)"głupie panny". Swoją drogą, niezwykle trafnie... jeśli Cię uraziłam, przepraszam. Czytam tu ciągle same oszczerstwa na temat osób, które nie są mi obojętne, a które znam nieźle. Oni nie mają możliwości obrony na tym forum, a dobrze wiemy, że "...cały w tym ambaras//Aby dwoje chciało naraz...":) Też wspaniale wspominam Tunezję, a żona Malo na pewno ucieszy się, kiedy przeczyta COś MIłEGO o małżonku...Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ann-71 Re: HAMMAMET Dalia 09.10.08, 18:58 no i w tym roku to by bylo na tyle (;. Odpowiedz Link Zgłoś
nalaaa Re: HAMMAMET Dalia 22.12.08, 12:45 Czesc mogla bym wiedziec jakim zachowaniem Slima??? Poza tym mam pytanko,czy Malo mieszka teraz w Wawie?? P.S Gdybz jego zonka zajzala na forum ,czego bym OGOLNIE ODRADZALA to zycze WAM duuuzo szczescia i gratuluje:)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angela.1 Re: HAMMAMET Dalia 27.12.08, 09:57 Malo mieszka w Wawce, jest bardzo szczęśliwy wraz z żoną (a ona z nim), cudnie jest patrzeć na nich razem. W imieniu obojga, dziękuję Wszystkim tym, którzy życzą im SZCZERZE wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
karoo20 Re: HAMMAMET Dalia 08.03.09, 12:42 Gratulacje dla Malo, który dorobił się własnego programu na tv4;] hehe, przez przypadek zobaczyłam go właśnie w tv;] Odpowiedz Link Zgłoś
dimitry Re: HAMMAMET Dalia 03.04.09, 22:14 omg:-))))naprawdę!!!!!!!!Co to za program i kiedy można Go zobaczyć? pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
secondone Re: HAMMAMET Dalia 09.04.09, 11:12 wp.tv/i,Hot-Aerobic-Nauka-seskownego-tanca,mid,300119,klip.html?ticaid=57d1b ;];];] program to HOT AEROBIC, BYl na tv4 nie wiem czy dalej go graja;];];] Odpowiedz Link Zgłoś