pirulina 07.01.08, 14:29 poszukuje opinii o mieście,hotelu,plaży ,atrakcji dla dzieci itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 20:36 Też wybieram się do tego hotelu, prawdopodobnie 19.06. Szukam opinii w internecie i wszystkie są obiecujące.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.08, 00:45 Cześć, lecimy 29.05.08 na 2 tyg. z dwójką dzieci 5 i 1. Same pozytywy miałam na temat hotelu itd. mam nadieję, że będzie świetnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 07:45 duzo nas jeszcze do tego hotelu? pozdro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenek Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:37 Ja też lecę 21.08.z rodiną i znajomymi.Piszcie jak przyjedziecie co fajne a co nie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.aster.pl 28.07.08, 08:07 Witam, my rowniez lecimy 21.08 ale z malutkim dzieckiem niecale 2 lata :) Moze tez kotos bedzie z takim malym rowiesnikiem :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr dr & dr Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.olsztyn.mm.pl 19.01.08, 21:32 Cześć lecimy do tego hotelu 5.06 na 2 tyg. z dzieckiem moje gg 754632 nasz synek ma 6lat. Będzie super, po prostu tak i już. Ale jakbyście mieli jakieś informacje chętnie "pożyczymy" od Was. Polecam holidaycheck.com - masę zdjęć tego hotelu - już po rozbudowie i remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.gdynia.mm.pl 22.01.08, 18:59 My także jedziemy 29-ego maja z 7-letnią córką oraz znajomymi i ich chłopcami /4i6 lat/. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 24.01.08, 08:15 No to będzie spora grupa Polaków... 29/05 na dwa tygodnie leci moja koleżanka z mężem i dwójką chlopców /2 i 8 lat/, 12/06 na tydzień jedziemy my z synekiem 5 lat i znajomi z córką 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mle Re: Hammamet-Paradis Palace 18.03.08, 21:58 hej z Krakowa 12.06 na tydzień z Itaki dwójka plus syn 9 lat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 212.33.76.* 28.01.08, 12:38 jaka jest cena (czy raczej była)tego hotelu na koniec czerwca z Itaki? chcielismy lecieć ze znajomymi, ale za późno(?)się zdecydowalismy... opcja 2 i 2 dzieci, po 9 i 11 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 12:40 Rezerwowalam na poczatku grudnia hotel Paradise Palace z Itaki. Mielismy znizki 30%i oczywiście wycieczka gratis, dwie osoby dorosłe plus dziecko 10 lat. Zapłacimy łącznie 7060 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 12:48 CZY KTOS MA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE O TYM HOTELU?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr dr & dr Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 13:44 holidaycheck.com - pełno zdjęć i filmów z hoteli (z tego też) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi04 Re: Hammamet-Paradis Palace 19.03.08, 13:54 a to ktoś widzał trochę mnie przeraża www.holidaycheck.com/detail-id_1155924561-ch_ub-ebene_hid.html www.holidaycheck.com/detail-id_1155924575-ch_ub-ebene_hid.html mam nadzieję, że to nie jest widok z okna www.holidaycheck.com/detail-Travel+pictures_Hotel+Paradis+Palace-id_1155943041-ch_ub- ebene_hid.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjaaaa Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 16:48 Wlasnie wrocilismy z mezem z hotelu paradis palace to byl nasz szosty pobyt w Tunezji, pierwszy w hotelu 4. Hotel jest po generalnym remoncie, pokoje ladne , czyste, sprzatane ale bungolowy tragiczne-stare, umywalka obok lozka a wanna w pokoju za zaslona to nie zart!tylko toaleta oddzielnie.mozna zmienic na pokoje z widokiem ale w sezonie nawet 100 dolarow nie pomoze.nam sie udalo dzieki doskonalej znajomosci francuskiego! animacje ponizej krytyki a ze teren wokol hotelu niewielki irytujace i glosnie az do pierwszej w nocy, plaza swietna, jedzenia mnostwo i niezle.Uwaga hotel tylko dla rodzin z dziecmi-my z mezem przezylismy maly horror w basenie gdyz dzieci pozostawione bez jakiejkolwiek opieki skakaja wprost na plywajacych!niestety basen i reszta hotelu opanowany jest przez miedzynarodowa dzieciarnie i jest to dla osob bez dzieci bardzo meczace!mili panstwo jesli macie dzieci to ten hotel jest idealny reszcie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr dr & dr Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 13:46 TUI rezerwacja ok. 20.01.08 2 osoby dorosłe + dziecko do 7lat All. Inc. 2 tyg od 5.06 końcowa cena 5300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 08:30 Witajcie, ja razem z meżem lecimy również do tego hotelu 5 czerwca na 2 tyg, więc powinniśmy się spotkać, też słyszałam same pozytywne opinie o tym hotelu wiec jesteśmy pozytywnie nastawieni, chociaż mówią, ze jak ktoś zasmakował Egiptu- to Tunezja wypada słabo w porównaniu, ale wszystko zależy od dobrego nastawienia i ludzi z którymi się ma kontakt, więc myślę, że będzie dobrze. jeśli chodzi o kaskę, to my rezerwowaliśmy te wczasy 21 stycznia- 2 os dorosłe z opcją ALL na 2 tyg- ok. 5400 zł w tym wycieczka gratis- z biura ITAKA. Najbardziej martwi mnie w tym wszystkim fakt, że o tym biurze krążą niezbyt pochlebne opinie. my lataliśmy wcześniej z biurem SUN&FUN i byliśmy przyzwyczajeni, że możemy na nich liczyć, no ale miejmy nadzieję, ze nie wywinął jakiegoś głupiego numeru. Gdyby ktoś miał ochotę się ze mnąskontaktować, to podaję mój mail: syla220@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
gagam7 Re: Hammamet-Paradis Palace 17.04.08, 11:54 Witam, my lecimy z W-wy 29 maja na 2 tyg., z 5,5 letnim chłopcem i 2,5 letnią dziweczynką; skąd lecicie?, rzeczywiście spora grupka Polaków i dzieciaków chyba będzie w tym czasie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.05.08, 16:31 my lecimy 29 maja z warszawy z synkiem 1,9 miesiecy.na pewno sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.03.08, 12:51 my z mężem równiez jedziemy 29.05.08 z warszawy z 1,5 rocznym dzieckiem i zastanawiamy się z jakich wycieczek będąc z takim maluchem moglibyśmy skorzystać?może ktoś się orientuje czy w ogóle wchodzi w rachubę 2-dniowa wycieczka na sahare którą oferuje itaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁKA Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 212.122.214.* 04.04.08, 21:54 Witam, jeżeli chodzi o wycieczkę na sahare to nie polecam z dzieckiem. Na sharze jest gorąco a sama podróż dosyć męcząca. Poza tym jest też trochę zwiedzania a warunki ( zwłaszcza do przewijania dziecka) niezbyt ciekawe.Wrażenia są niesamowite ale nie dla małych dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 20:51 namiar na ich stonę www.lanuovamarina.com/paradispalace/IndexEn.htm też tam będę z żoną i dzieciakami od 12.06 2 tygodnie Przd ramontem w 2006 były o nim róźne opinie, ale po wygląda że powinno być ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 06.02.08, 08:40 Sikora, o ile lecicie z W-wy to lecimy razem :))) Do zobaczenia na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 08:13 No to może się spotkamy :) Ja lecę z mężem i dwoma dziewczynkami 5 i 9 lat. Oczekiwania ogromne , bo to nasz pierwszy wylot zagranicę. Ale myślę ,że będzie super bo wyjazd znależiony przez koleżankę z biura podróży. Chcieliśmy lecieć do Turcji, ale poleciła nam właśnie tą ofertę ze względu na to że hotel jest wyremontowany i jest piękna plaża na której nam najbardziej zależało !!! po długim namyśle ( 1 dzień ) okazało się ,że z 5 ofert wylotu na termin 05.06.2008 nie ma już ani jednej. i szybka decyzja od 12,06 pomimo , ze drożej . Koleżanka była w tym hotelu w ubiegłym roku i wie że z czystym sumineniem może nam to polecic ( rezerwacje robiliśmy 29.01 i na 2 osoby dorosłe + 2 dzieci wyniosło nas to razem 9300 ( z ubezpieczeniem kosztów rezygancji ) Mam nadzieję że będzie super Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:53 A z jakiem biurem lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 15:05 ITAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:45 Wylatujemy z Wrocławia też 12.06 na 2 tyg. z 8-latnią córeczką.Może dziewczyny przypadną sobie do gustu(i my również)to będzia wesoło.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 20:35 Skąd lecicie i w jakim wieku są wasze dzieci? My lecimy też 12.06 z Wrocławia z 8-letnią córeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 08.02.08, 10:06 Hammamet Yasmine tunezja2007.googlepages.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.02.08, 01:02 No tak , jak widzę wszyscy się wybierają do tego hotelu w maju lub w czerwcu .Ja się wybieram wraz z przyjaciółmi 11 września z TUI .A jeżeli chodzi o koszty to 2tyg od osoby , opcja all 2600.W Tunezji jeszcze nie byliśmy , mam nadzieję że będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:32 A nie znajdzie się nikt kto leci 5 czerwca??? Fajnieby było zorganizować jakaś fajną grupkę:))) Poza tym może ktoś wie coś na temat tunezyjskich plaż, bo ja słyszałąm ze w czerwcu i lipcu plaża "kwitnie" jest po prostu wysyp glonów i plaża i morze wygląda nieciekawie, ale mam nadzieje, ze to tylko głupie plotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:22 A ja 18 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuks Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 213.227.108.* 21.02.08, 12:57 wybieramy się (juz wtedy z mężem) i z 4 znajomych 4 września. ekipa akurat na tekie wakacje. pozdrawiamy serdecznie. aha, lecmy z ITAKI koszt all inc 2800/os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia4 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 23.02.08, 20:53 hej! A my wylatujemy do tego hotelu 10.07 na 2 tyg czy ktoś jeszcze w tym terminie?;-) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 08:31 A my musieliśmy zmienić plany i zrezygnować z terminu 05-19 czerwiec i zmienić go na 17 lipiec (na 2 tygodnie) więc Edziu pewnie się spotkamy, czy ktoś jeszcze w tym terminie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia_4 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:41 Syla daj jakieś namiary na siebie ja podam Ci mój numer GG to odezwij sie Ty ...będzie miło;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 08:02 a wiec będziecie już tydzień edziu zanim my przylecimy, bardzo się cieszęa możesz powiedzieć jaki macie skład, ja z meżem jestesmy przed trzydziestka a brat z bratową lekko po, ich córka w wieku 15 lat, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia_4 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:42 A my Syla jesteśmy obydwoje z mężem 30;-)i nasza córa 8 latek;-)daj jakies namiary na Ciebie moje GG to 5333712.Pozdriowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:08 witam. My tez lecimy 10 .07 z wa-wy w silnym składzie : ja, mąż i nasza przeurocza trójka chłopaków 8lat, 4 lata i roczek.pozdrawiamy cieplutko. Do zobaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzindzerer Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:48 Hotel jest świetny! na pewno będziecie zadowoleni :) po generalnym remoncie, urządzony wyjątkowo gustownie w kolorach czekolady i beżu, a co najważniejsze przytulny, czysty i pachnący. Jedzonko jest mniamiii, plaża piękna, szeroka, zadbana. Do centrum miasta i zabytkowej mediny jest ok 7 km (koszt taxi to jakieś 5 dinarów). Samo Hammamet też wyjątkowo przypadło mi do gustu, jest zdecydowanie bardziej kamerlane od popularnego Sousse. Ponadto zatoka Hammamet otoczona jest górami (gdzie kurorty położone bardziej na południu mają charakter nizinny), a IX w. medina przepięknie usytuowana na cypelku wcinającym się w morze. Ogólnie rewelacja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 00:45 Dziekujemy bardzo za cenne informacje i prosimy o jeszcze!! Wszyscy jestesmy ciekawi jak tam jest mam pytanie jakie sa atrakcje dla dzieci w hotelu? Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 08:15 Wow, bardzo miło jest słyszeć taką opinię. A jakie są atrakcje dla dorosłych, jesteśmy młodym małżeństwem przed 30-stką i chcielibyśmy się zabawić, a więc nie tylko leniuchowanie na plaży ale jakieś animacje i dyskoteka wieczorem- słyszałam ze w tym hotelu nie ma dyskoteki. napisz jakie są atrakcje w pobliżu, czy są jakieś sklepiki i czy hotel jest położony blisko innych hoteli czy też na "odludziu", pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.incenti.pl 06.03.08, 11:52 Z tego co wyczytałam to 12 czerwca wylatuje nas spora grupa do tego hotelu. Sikora z dwójką dzieci, karolina z dwójką i nasza grupa licząca 5 osób dorosłych i dwoje dzieci. Tyle na pewno! Ktoś jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 12:15 ja z mężem lecimy 05, wiec napewno się spotkamy, pozdrawiam, napisz coś wiecej o was, jeśli chcesz:)) w jakim wieku jesteście i skad lecicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.incenti.pl 06.03.08, 14:18 syla220, będziemy razem wracać. Lecimy z W-wy. Zarówno my jak i nasi przyjaciele jesteśmy po 30-stce. Oni mają córkę w wieku 5,5 a my syna 5 lat. Z nimi leci babcia. A Wy?? skąd?? w jakim składzie i wieku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.incenti.pl 06.03.08, 14:21 Aaa zapomniałam dodać, że tydzień spędzicie z moją koleżanką i jej rodziną. Też po 30-stce z dwoma chłopcami - 8 i 2 lata. Bardzo popularny ten hotel wśród moich znajomych jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 08:27 Hej, bardzo się cieszę, bo im nas więcej tym lepiej:))) My jedziemy tylko we dwójkę i jesteśmy tuż przed trzydziestką,więc napewno się dogadamy, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: *.incenti.pl 07.03.08, 09:26 to do zobaczenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michulek Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 30.03.08, 22:40 My też lecimy 12.06 (2 tygodnie z TUI), z Poznania z 4 letnim synkiem, sami mamy po 30 lat. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Hammamet-Paradis Palace -podsumowanie 12/06 IP: 193.108.194.* 10.04.08, 09:43 Bardzo ciszę się , że na 12.06 szykuje sie duża grupa z Polski . Ja także wtedy wybieram się z dwójką dzieci ( 14 i 7 lat). Lecę z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi04 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.pioneer.com.pl 07.03.08, 14:27 Ja wybieram sie również do tego hotelu 24.07.2008 więc bardzo proszę po powrocie o relacje. Jestem ciekawa czy róznią się standardem bungalowy od pokoi, bo generalnie przy rezerwacji nie ma gwarancji co sie trafi, czy ktoś się oriętuje? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi04 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.pioneer.com.pl 19.03.08, 15:35 a to ktoś widzał, trochę mnie przeraża www.holidaycheck.com/detail-id_1155924561-ch_ub-ebene_hid.html www.holidaycheck.com/detail-id_1155924575-ch_ub-ebene_hid.html mam nadzieję, że to nie jest widok z okna www.holidaycheck.com/detail-Travel+pictures_Hotel+Paradis+Palace- id_1155943041-ch_ub- ebene_hid.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.a Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 18:05 nie wiem co tak bardzo Cię przeraża...?;-)Naprawdę nie warto psuć sobie (i innym chyba trochę też)wakacji przez coś takiego.... W każdym hotelu można znaleźć rózne cuda, które można by sfotografować,tylko po co? To jednak wyremontowany 4*hotel, byłbyś bardziej przerażona widząc co można "znaleźć" w gorszych hotelach w tym kraju, a też w różnych innych miejscach na świecie:-) jadę w czerwcu i przede wszystkim nie "do hotelu" ale do Tunezji, a hotel jest na pweno ok! pozdrawiam i życzę więcej optymizmu ;-)!!!Udanego wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi04 Re: Hammamet-Paradis Palace 20.03.08, 09:24 Po części masz rację, pozostaje mieć nadzieję, że to złośliwie zamieszczone zdjęcia. Warunki w hotelu jak dla mnie są bardzo ważne jadę z dzieckiem dlatego wybrałam 4* hotel i nie chciałabym się rozczarować i mieszkać razem z robalami ... i cieszyć się, że jestem w Tunezji. Nikogo nie mam zamiaru zrazić, co sama też tam jadę, już wybrałam. Mam nadzieję że będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia_4 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:45 a powiedz mi czy wiesz ile sie jedzie do tego hotelu z lotniska w Monastyrzei czy aby miec jakis lepszy pokoik dac cos w paszport? dzieki i pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tunhotel Opinie n/t Paradis Palace 19.03.08, 18:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=77216804 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Opinie n/t Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 10:08 CZY WIE KTOŚ JAKA JEST ROZNICA STANDARDU W BUDYNKU A W BUNGALOWIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁKA Re: Opinie n/t Paradis Palace IP: 212.122.214.* 04.04.08, 22:01 Nie byłam więc dokładnie nie wiem, jedna różnica to taka, że w bungalowie nie ma drzwi oddzielających prysznic ( lub wannę) od pokoju!!! Gdzie i jak jest umieszczone WC to nie mam pojęcia!!! Ogólnie chyba nie ma większej różnicy pewnie jest bliżej do basenu. W TUI bungalowy były tańsze od pokoi o 20 zł więc nie sądzę żeby się znacznie różniły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 10:56 Również wybieram sie do tego hotelu 12 czerwca ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 31.03.08, 08:06 grupa z 12 czerwca robi sie coraz większa :))) w jakim składzie jedziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 11:29 Szkoda że 17 lipca nie ma tak licznej grupy jak na 12 czerwca, a m0oze ktoś jednak jedzie w tym terminie?????????? A wy kochani jak wrócicie to nie zapomnijcie się podzielić wrazeniami z nami, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 19:34 HEJ.mam 29 i jade sama ,bo przyjaciółka z mężem musieli zmienic plany ,wiec tym bardziej licze na fajne towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 01.04.08, 07:43 Nie wiem czy obecnośc dwójki rozkrzyczanych 5-latków będzie Ci odpowiadała ;))) Ale zapraszamy do naszych leżaków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 19:22 to moze być duze wyzwanie dla mnie :),ale wakacje od tego są .Jestem za ,jakoś sie odnajdziemy ,pozdrawiam ... moje gg 11689934 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:26 zarezerwowałam termin (Paradis Palace)już w styczniu na 19 czerwca i naiwnie myślałam, że nic już nie będę dopłacać a ITAKA już po raz drugi podniosła cenę. Najpierw za paliwo a teraz za catering. Te wczasy robią się coraz droższe - mam nadzieję, że warto- a termin wyjazdu się zbliża:))) czy wy też dopłacacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 14:34 ja też dopłacałam za paliwo, a za catering pewnie przyjdzie, chociaż jak przyszło do mnie pisemko o podwyzce związanej z dopłatą paliwową, to napisali mi też, ze to jest jednorazowa dopłata i zadnych innych dopłat nie bedzie, no ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:58 hejj, ja wykupiłam ten hotel na 26 czerwca już około 3 grudnia, nie dopłacałam nic - żadnych dopłat paliwowych itp.a co to za nowość z tymi opłatami za catering? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 09.04.08, 07:51 W TUI dopłata paliwowa 18 euro / osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:28 Ja wykupilam wczasy w Itace 6 grudnia - na termin 26 czerwca i tez nic nie doplacalam. Czyżby tylko ze styczniowej rezerwacji doplacali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:43 Dziewczyny w grudniu itaka miała promocję "niezmienność ceny", a to gwarantuje wam autentyczną niezmienność kosztów imprezy, a od stycznia do tej pory takiej promocji już nie ma i robią co chcą- wczoraj przyszła mi również informacja o podwyżce (juz drugiej- pierwsza dopłata paliwowa) za tzw "catering"- 80 zł od osoby- moim skromnym zdaniem to "drobna" przesada, no ale co zrobić, miejmy tylko nadzieję, że te wakacje będą tego warte, a liczymy że będą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Hammamet-Paradis Palace IP: *.fdk.airbites.pl 11.04.08, 18:45 Tak się składa, że ja również otrzymałam zawiadomienie o zmianie lini lotniczych i co za tym idzie o obowiązkowej opłacie cateringowej, ale... No właśnie, jeszcze dzisiaj będę się kontaktować z liniami Nouvel Air, obsługującymi rejsy do Tunezji i zamierzam dowiedzieć się, czy te opłaty są obligatoryjne, czy wynikają z umowy między tymi liniami a ITAKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 08:12 To daj nam znać na forum co ustalisz, być moze itaka rzeczywiscie nabija ludzi w butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Hammamet-Paradis Palace IP: *.fdk.airbites.pl 15.04.08, 17:31 Otrzyamałam odpowiedź z linii lotniczych i powiedzieli, ze obowiazkowy catering zalezy od konkretnego biura podrozy, czekam jeszcze na odpowiedz czy to jest oficjalne stanowisko i czy moga mi jakis dokument przyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 193.108.194.* 16.04.08, 13:02 Witam, czy może ktoś posiada informacje nt. działającego w hotelu SPA tj. zabiegi i ich jakość, ceny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada_zie Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.incenti.pl 16.04.08, 13:21 ooo a ja pierwsze słyszę, ze tam jest spa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 193.108.194.* 16.04.08, 13:25 Zarówno z ofercie ITAKI jak i TUI jest o tym mowa. Będąc na urlopie warto byłoby "dodatkowo" się zrelaksować:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 09:28 Itaka pobiera opłatę lotniskową od wszystkich od dzieci 4 lata też. TUItakiej opłaty od dzieci nie pobiera.Czy itaka naciągnęła tylko mnie czy robi tak ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 18:23 hej, jezdzilam z neckermannem i tez placilam za male dzieci.tak wiec nie tylko itaka.w tym roku znow z itaka i znow warto bylo zarezerwowac w grudniu - nie ma zadnych dodatkowych kosztow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia_4 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 20.04.08, 10:54 Syla odezwij sie na GG do mnie jesli możesz gg-5333712 jesli możesz to podaj mi namiary na siebie...to sie troszkę bliżej poznamy;-) A może ktoś wie ile sie jedzie do tego hotelu z lotniska w Monastyrze?i jakieś info na temat tego czy trzeba dawać w paszport aby mieć pokój np nAa morze,basen? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,. Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 14:40 Mam pytanie w jakich miesiacach dokonywali panstwo rezerwacji, że muszą dopłacac? JA zrobilam to podczas promocji w grudniu i zadnego pisma o doplacie nie dostalam, ale mozliwe ze z powodu gwarancji stalej ceny za wczesniejsza rezerwacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawello Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 13:57 Tak sobie czytałem i aż zadzwoniłem do Itaki:) Powiedziano mi, ze catering i opłaty paliwowe wliczone są w moją rezerwację i żadnych niespodzianek nie będzie, Pani dokładnie to sprawdziła. Rezerwację dokonałem 22.04.08 lecę 21.08. Itaka tak często zmienia promocje, zę prawdopodobnie w różnych jej wersjach wygląda to inaczej. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
floricz Re: Hammamet-Paradis Palace 23.04.08, 11:38 słuchajcie. ja tez dostalm powdyzkę paliwa a potem catering, wobec czego wystosowalam pismo do itaki ze catering w wysokosci 80 zl na osobe zwlaszcza o 24 godzinie jest co najmniej bezczelny. i owszem zaproponowali mi ciecie kosztow cateringu o polowę. radze zrobic to samo. niewiele ale cos tam zaoszczedzicie. lecimy do tunezji 15 maja :) mam nadzieje ze bedzie cudownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:53 Czy z pismem odnośnie cateringu to występowałeś do głównej siedziby Itaki czy do przedstawicielstwa?Iw jakiej formie grzecznosciowej czy bardziej stanowczej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
floricz Re: Hammamet-Paradis Palace 30.04.08, 11:30 do nowej itaki wyslalm mejla z litem. i raczwej stanowczo. 15 maja lecimy z katowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Re: Hammamet-Paradis Palace IP: 89.191.147.* 24.04.08, 16:17 A z jakiego miasta lecicie? My też wylatujemy 15 maja z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 15:21 Alicjo odezwij sie po powrocie, opisz nam swoje wrażenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolores70 Re: Hammamet-Paradis Palace 07.05.08, 17:12 Poszukuje osób ,które miały wylecieć z Bydgoszczy 12.06. Itaka przygotowała kolejną niespodziankę i poinformowała o odwołaniu lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 21:32 Co jest ztym odwoływaniem lotów? Z jakiego powodu?Przecierz jest nowy przewoźnik z kateringiem.Może lepiej się wycofaći szukać w innym biurze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 11:03 jak to odwołali lot bez podania przyczyny????????? nie no jakaś paranoja!!!!!!! dolorez przykro mi, napisz więcej szczegółów, bo się niepokoję i co w zwiazku z tym- zrezygnowaliscie czy wam przełożyli na inny termin??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.chello.pl 12.05.08, 23:00 Termin został ten sam , ale wylot mamy z Warszawy ,gdzie dojechać mamy na własną rękę.Jako powód podano za małą grupę wylatującą z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla220 Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 08:09 aaaaaa, to rzeczywiście przykre, ale na pocieszenie dolorez powiem ci, że my jesteśmy z lublina i w tamtym roku lecieliśmy z gdańska (dojazd też na własna rękę)sam lot trwał krócej niż nasz dojazd na lotnisko i to zasługa innego biura niż itaka, więc oni wszyscy potrafią człowiekowi umilić życie. mimo męczącej podróży wczasy uważamy za super udane, czego wam również życzymy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michulek Re: Hammamet-Paradis Palace 20.04.08, 23:49 Witam. Czy ktoś może mnie oświecić, czy Paradis Palace jest w położony w dzielnicy Hammamet Yasmin? Dodatkowo podbijam pytanie dotyczące konieczności zamieszczania "wkładki" w paszporcie, celem uzyskania koryztnego widoku z okna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hammamet-Paradis Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 19:22 hotel nie jest w tej dzielnicy... a tą "wkładką" to nie przesadzajmy... hotel został dopiero latem oddany po remoncie...standard wszędzie podobny... nie strasujmy się dodatkowo!wakacje będą super!:-);-) Odpowiedz Link Zgłoś