Dodaj do ulubionych

Oj jeszcze...

13.12.04, 08:05
...wszystkie bedziecie wyć z płaczu,przez tych waszych "romantycznych"
śniadych arabopodobnych:) Ale na głupotę nie ma rady... Tak to jest,jak
dziewczyna czuje sie niedowartościowana,nikt jej nie chce,pojedzie do arabów
a oni jej naopowiadaja ze jest cudowna,piękna i że ja kochają... A mówią to
bez zmrużenia oka..Każdej:) Nawet tym,o których się mówi,"że na taka to nawet
żyrandol nie poleci";)Otwórzcie więc oczy i pomyślcie.. Zanim dostaniecie
kopa od tego ukochanego brudasa i wylądujecie na jakiejś arabskiej
ulicy..Same.. Nie sądzę,że wszystkie wezmiecie sobie to do serca-bo na
slepotę bab nie ma rady..Ale moze choc jedna się opamięta.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kicia29 Re: Oj jeszcze... 13.12.04, 21:35
      Dziewczyny jak wam nie szkoda czasu...Czego szukacie i co w nich widzicie.
      Takie znajomości są dobre podczas pobytu i spędzania miłego czasu tam - wszakże
      w cenę wykupionej wycieczki jest wliczony koszt "poszerzania międzynarodowych
      kontaktów" polsko-arabskich jakże gorących, upojnych tak innych, tak odmiennych
      jak w świetle polskich realiów. Po powrocie pozostaje kontakt na odległość -
      Pamiętajcie, że Oni zawsze mieli, mają i mieć będą....duuuuuuuuuuużo
      dziewczyn!!!!! takie są realia pracy w turystyce, życia w miejscowości gdzie
      sezon trwa cały rok. Też mogłabym umieścić tu parę Panów z tamtad, jakże
      przebiegłych i cwanych - szalenie lubiących polki. Byłam sprawdziłam i
      przekonałam się znakomicie.Dam Wad dobrą radę - dziewczyny myślcie co robicie.
      Każdy arab jest jak inny polak, niemiec itd. z tym, że Oni mają jedną wadę -
      lubią mieć więcej jak jedną kobietę i dla nich to jest normalne, im wolno
      wszystko ale tobie nie. Chcecie żyć w takim zakłamaniu !!!
      • tomskey Re: Oj jeszcze... 14.12.04, 09:04
        Wiesz Kiciu... Ciesze sie ze moja wiara w to,ze sa jeszcze rozsądne dziewczyny
        sie potwierdziła.Tak trzymać;) Pozdrawiam
        • kicia29 Re: Oj jeszcze... 14.12.04, 20:09
          Ups:) ja rownież Ciebie pozdrawiam ale moja droga zanim wysunełam tak trafne
          wnioski to sama przekonałam się jak to jest. Byłam dziewczyną, żoną, kochanką
          araba w kolejności ormiańczyk (to też można zaliczyć), egipcjanin, algierczyk.
          I co dziewczyny - przerobiłam wszystko !!! Czy było warto - patrz wniski wyżej:)
          • chemika Re: Oj jeszcze... 18.03.05, 00:48
            Obrotna jesteś:)
    • ella19 Re: Oj jeszcze... 14.12.04, 20:36
      Szkoda tylko,ze niektorzy polscy faceci nie zastanowia sie czego dziewczyny
      szukaja w ramionach arabow...A szukaja ciepla,milosci,milych slow...Dlaczego?Bo
      widocznie polscy faceci im tego nie daja.Potrafia tylko ich i nas besztac,a nie
      zastanowia sie,ze moze to zjawisko wynika z ich powodu..Pozdrawiam:*
    • ewa19721 Re: Oj jeszcze... 17.12.04, 10:23
      Dość dosadnie napisane, ale dużą dozę realizmu i prawdy zawiera. Chłopaki bajki
      opowiadają piękne i jeśli mamy ochotę ich słuchać to pamiętajmy, że to tylko
      opowieści. Choć pewnie, jak zawsze i wszędzie, wyjątki od reguł bywają.
      Pozdrawiam.
      • stassio powtorze jeszcze raz... 23.01.05, 14:23
        IDIOTKI!!!
        • stassio Re: powtorze jeszcze raz... 23.01.05, 15:28
          troche mnie ponioslo, przepraszam ale jak czytam to co tu jest napisane to...
          • ella19 Re: powtorze jeszcze raz... 23.01.05, 22:42
            Stassio,wiekszego idioty niz Ty tu nie ma.Skoro nie odpowiadaja Ci tresci ktore
            sa zawarte na tym forum to po prostu tu NIE WCHODZ!!!To,ze takie forum powstalo
            i to,ze dziewczyny chca sie jednak upewnic czy faceci z ktorymi sie zwiazaly sa
            uczciwi znaczy,ze chyba jednak troche oleju w glowie maja..Mysle,ze takie forum
            ma naprawde sens.A Twoja opinia nic tu nie wnosi.
            • stassio ella19 23.01.05, 22:55
              bylem w egipcie i smiac mi sie chce z ciebie i kolezanek z tego forum.
              "uczciwi faceci", "dziewczyny ktore sie z nimi zwiazaly"...
              padne ze smiechu chyba.
              gdybys byla facetem, dowiedzialabys sie co oni naprawde o was mysla.
              jesli ktos tu jest idiota to sorx, napewno nie ja.
              ja sie moge tylko posmiac z tych bzdur ktore wypisujecie. ze "smakowania polek"
              i "tych pieknych slodkich slowek". kobieta widzi podobno to co chce widziec a
              nie to co jest.
              :D
              • ella19 Re: ella19 23.01.05, 23:08
                To forum nie powstalo dla Twojej przyjemnosci i wybacz,ale nie bedziemy sobie
                braly do serca Twoich opinii.Nie mam faceta Araba,ale wiem jak potrafia
                czarowac i to dobrze,ze jest miejsce,na ktorym mozna sie cos o nich
                dowiedziec.Tu moga sie spotkac 2 rozne 'ukochane' tego samego Ahmeda i wtedy
                spadna im klapki z oczu.Ale nie jest tez nigdzie powiedziane ze takie zwiazki
                nie maja szans na przetrwanie.A co do tego ze 'gdybym byla facetem
                dowiedzialabym sie co oni naprawde o nas mysla'..Otoz wyobraz sobie ze sie
                dowiedzialam.Ale to nie zmienia tego,ze kazdy ma swoj rozum i moze robic ze
                swoim zyciem co chce.I to forum powstalo po to,zeby pomagac i informowac,a nie
                kogos besztac.Pozdrawiam
                • stassio Re: ella19 23.01.05, 23:33
                  czytajac to forum zaczynam watpic ze "kazdy ma swoj rozum" jak to napisalas.
                  natomiast ewidentnie duzo zebranych tu dziewczat ma przerost zupelnie czegos
                  innego.
                  ja rowniez pozdrawiam.
                  jestem zdecydowanie za istnieniem tego forum. moze dzieki niemu pojawia sie
                  jakies impusly elektryczne miedzy zwojami.
              • mksharma Stassio 24.01.05, 11:49
                Stasiu zostaw ja w spokoju... jesli ma ktos ucierpiec to nie twoja dupcia.. jak
                sie woda naleje to nie do twojej dupci..

a jesli chodzi o Facetow z goptu to o dziwo moj najlepszy przyjaciel od (3 lat)
                jest z Egiptu a nawet Kairu... jestesmy przyjaciolmi i rozmawiamy o wszuytkim..
                jakos mnie nie probowal jeszcze zwabic do egiptu i nie plotl "slodkich slow" od
                ktorych mdli... czyzby jeden normalny????? nie mozliwe dla Ciebie to.. co nie???

pozdrawioam
              • chemika Re: ella19 18.03.05, 01:04
                Tak tak oczywiscie, "kobieta widzi to co chce widzieć a nie co jest"
                albo "gdybyś była facetem" może dodasz jeszcze ze "jak mowi nie, to znaczy
                tak"... A wogóle to dlaczego użłeś słowa kobieta?? Czy kobiety mają jakiś
                niższy poziom umysłowy albo są jakimś podgatunkiem?? Czy to ego?? A może wcale
                się nie różnisz od Araba i powodem tej całej szopki nie są wcale puste
                mózgi "kobiet z forum" tylko podświadome współzawodnictwo z konkurencją??
                • stassio Re: ella19 24.03.05, 00:36
                  uwazam ze kobiety sa wrazliwsze, maja duzo wieksza intuicje i bardziej
                  rozwinieta inteligenecje emocjonalna. bardzo czesto mi tym imponuja.
                  niestety jak widac na tym forum nie wszystkie.
                  osobiscie bardzo lubie kobiety ;) i nie widze w nich zadnej konkurencji.
                  to forum jest przykladem tego jak wyglada druga ich strona, ta gorsza.
                  nadwrazliwosc, sklonnosci do zwatpienia ktorych winikiem jest sentymentalizm i
                  naiwnosc, bo przeciez takich przygod szukaja osoby slabsze, zrazone do facetow w
                  swoim kraju wierzace ze "gdzies jakas ziemia obiecana gdzie wszyscy mnie kochaja
                  i dla ktorych jestem naprawde piekna". proznosc i zaslepienie, bo przeciez
                  chocby podswiadomie powinny czuc ze kolesie kituja im po to zeby wejsc im w
                  spodnie ale to akceptuja.
    • boomer Re: Oj jeszcze... 23.03.05, 14:07
      MASZ RACJE ! :)
      • chemika Re: Oj jeszcze... 25.03.05, 00:43
        Może i ma, ale kobietą nie jest i nigdy nie bedzie. Co wiąze się z tym ze
        nigdy nie pozna ich psychiki w 100%
        • kotekj DO WSZYTSKICH 04.04.05, 21:24
          a wiecie skad oni biora te piekne slowka? z piosenek, poezji - zreszta
          napisanych naprawde ladnie, ale my tez swoich poetow mamy, tak czy nie?!
          • layout2 A ja.. 07.04.05, 14:44
            A ja po lekturze tego znakomitego forum,które doprowadziło mnie niemal do łez z
            rozbawienia,wezme troszke w obrone te dziewczyny... Bedac u siebie
            szarymi,niezauwazanymi czy nawet ignorowanymi,te panie o urodzie w
            wiekszosci "nienachalnej" , jadąc w miejsce,gdzie znajduja "automaty miłosci" z
            nagranymi okrągłymi słówkami,miłymi komplementami powtarzanymi przez nich do
            wyrzygania pare razy dziennie,i bzykajacymi wszystko,co sie rusza, wcale mnie
            nie dziwi ze dostaja szału miłości;))) Kazdy chce bzykac i byc bzykanym w
            koncu...Tylko im współczuje,ze musza jezdzic tak daleko:)
            • hazira Re: A ja.. 01.05.05, 10:11
              layout2> ja się z Tobą zgadzam.
              Dodam:nie wszystkie są takie naiwne!Niektóre jadą na łowy całkiem świadomie i
              świadomie również zachowują się tak a nie inaczej,ich sprawa.Mam nadzieję,że
              zdają sobie sprawę,że sypiając z którymś-tam Ahmedem,sypiają ze wszystkimi jego
              poprzednimi panienkami przemnożyć przez tychże panien byłymi....To daje
              liczby...!A choróbska szaleją!
              Mi jest żal trochę tych zakompleksionych panienek,które szukają wielkiego
              uczucia...Chociaż to się zdarza,ale rzadko i chyba dlatego,że wyjątki
              potwierdzają regułę.
              Mój "bajerant" wyrywał panienki na tekst "mam polską żonę".A jak skutkowało!Nie
              wiem,może to taka nasza narodowa przypadłość?Skoro ma polską żonę...może i dla
              mnie się nada?Hahahaha
              Bawcie sie dobrze ,+)
              • angiem78 Re: A ja.. 01.05.05, 21:57
                juz sama nie wiem co myslec o tych wszystkich wypowiedziach na forum. skoro
                mówił, że ma polską zonę i Cie kochał to jak mógłby polecieć na inną?? moze od
                początku to nie bylo to! hmmm czyzbym byla az tak naiwna? ale dobrze mi z tym.
                pozdrawiam
                • layout2 Re: A ja.. 06.05.05, 08:29
                  angiem78 napisała:
                  " czyzbym byla az tak naiwna?"
                  Skad ten znak zapytania..? Jesteś:)
                  "ale dobrze mi z tym"
                  Dobrze Ci,dopóki ten wysniony arabusek Cie nie bzyknie i nie da kopa po
                  wszystkim...
                  Buziaki:)
                  • chemika Re: A ja.. 17.05.05, 23:19
                    Hahahahaha!!! Jakby po bzyknięciu miał kopnąć to czego one tu wszystkie
                    szukają? Sama takiego musiałaś dostać i cie boli do tej pory. Hahahahahaa!!!
                    • stassio niereformowane... 21.05.05, 20:13
                      chemika wlasnie o to chodzi.
                      one sa takie glupie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka