Dodaj do ulubionych

nowy statek Triady ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:37
coś mi sie wydaje, że krytyczna ocena statku, który triada czarterowała do
swoich rejsów po Nilu przyniosła efekty. W nowym katalogu pojawiła sie bowiem
mozliwość wyboru statku (+250 pln od osoby do kategorii 5*). Chyba zaczne
wierzyć w konstruktywną krytykę :) Czy ktoś wie co to za statek ?
Obserwuj wątek
    • pocek1 Re: nowy statek Triady ? 16.02.05, 13:45
      Hello. Chciałem sprostowac pewną rzecz. To nie krytyka spowodowała powstanie
      opcji ze statkiem 5*, ale chęć dania wyboru klientom - czy chcą wypoczywać na
      statku 4* czy moze w bardziej komfortowych warunkach za dopłatą. Chodzi po
      prostu o zwiekszenie liczby klientów ;)) Poza tym czytając opinie o statku,
      doszedłem do wniosku że statek rzeczywiście nie jest najnowszy, ale atmosfera
      na nim jest jedyna w swoim rodzaju. Co do nazwy nowego statku to nie jest
      jeszcze wiadoma.
      • Gość: cs stary statek Triady ? IP: 195.215.5.* 16.02.05, 13:56
        masz na mysli atmosfere na Akhnatonie, starym statku Triady ?
        Moge potwierdzic, przynajmniej za "moich czasow" bylo wspaniale.
        Wlasciwie znalismy sie wszyscy nawzajem, bo statek zabiera tylko 75 turystow, i
        znalismy kazdego czlonka zalogi, wiekszosc z imienia. Czesto rozmawialismy o
        roznych rzeczach, nawet Egipcjanie brali udzial w wieczornych zabawach w
        klubie, oczywiscie nie wszyscy, byli pierwsi do zartow, ale tez trzymali pewien
        dystans, mysle, ze bylo to wkalkulowane w ich prace.
        I nikt nigdy nie wspomnial o napiwku, a slyszalem ze na niektorych statkach
        marudza o napiwki jak stare baby.
      • Gość: Pioter Re: nowy statek Triady ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:04
        Więc właśnie tak to odbieram. Zresztą sam ostatnio opisywałem sławetnego
        Akhnaton'a. Zastanawiałem się po prostu czy warto bedzie decydować się na te
        5*. Z Twojego postu wynika, że jesteś pracownikiem Triady. Pozdrów zatem
        Marcina (pilota) od Piotrka Asi małgosi i Sławka. Będzie wiedział o kogo chodzi.

pzdr
        • Gość: cs pracownik Triady IP: *.k29.webspeed.dk 16.02.05, 20:40
          no i specjalnie wyjechalem za granice, zeby nie podpadlo jak pisze pozyrtywne
          opinie na temat Triady.
          Chyba ktos powinien tu sie puknac w czolko ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka