24.04.05, 22:08
Mam pytanie - czy zabierać z domu jakiekolwiek ręczniki? Jadę do hotelu
Sultan Beach. Czy dają tam ręczniki na plażę i na basen? (planuję również
snurkowanie).
Obserwuj wątek
    • Gość: anuulka Re: RĘCZNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:15
      Reczniki daja na basen i na plaze. Na podstawie karteczki ktora przy
      zameldowaniu otrzymasz na recepcji. Za kazdym razem biorac recznik zostawiasz
      karteczke a oni do specjalnego zeszytu wpisuja numer pokoju i ilosc sztuk (tyle
      co karteczek) a jak oddajesz karteczke oddaja i wykreslaja z zeszytu.
      Kilka razy kombinowali ze oddajac recznik wrzucali go do koszta a potem nie
      chcieli dac karteczki mowiac ze najpierw recznik mam oddac.. No ale kilka
      stanowczych slow i wsciekla mina pomagala. Przyznam ze goscie od recznikow
      nalezeli jak dla mnie do najmniej przyjemnej czesci obslugi.
      Aha. Odnioslam wrazenie ze reczniki nie sa pierwszej swiezosci dlatego tym
      razem plazowy recznik wezme ze soba i bede miala pewnosc ze w miejscu gdzie
      klade twarz nikt nie trzymal wczesniej swojego zadeczka ;)
      • pan.rysik Re: RĘCZNIKI 24.04.05, 22:29
        Dzięki serdeczne za odpowiedz po przeczytaniu której moja żona zapakowała pół
        torby ręczników. Jeszcze raz serdeczne dzięki.
        • Gość: anuulka Re: RĘCZNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:47
          ups to narozrabialam :) mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nadbagazu. moze
          jestem przewrazliwiona na tym punkcie ale napisalam tak jak ja odczulam. moze
          inni mieli lepsze zdanie o recznikach w SB. :) Jesli macie jeszcze jakies
          pytania to smialo :)
          • pan.rysik Re: RĘCZNIKI 24.04.05, 22:55
            A może mogłabyś polecić jakiś pub i dyskotekę w pobliżu Sultana? I jeszcze
            jedno czy w łazience jest natrysk czy wanna? Z góry dzięki.
            • Gość: Karina Re: RĘCZNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:25
              Na przeciwko hotelu jest pub Big Brather z bardzo miłą obsługą, a co do
              łazienki to jest w niej natrysk.Miłej zabawy i wypoczynku!!!
              • anuulka Re: RĘCZNIKI 25.04.05, 14:06
                Tak jak napisala Karina u nas tez byl natrysk.. i polecam klapki :)

Niedaleko SB (wychodzac z hotelu idziesz w prawo) jest pub/dyskoteka Dutch Bar.
                Wejscie w ksztalcie wiatraka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka