pan.rysik 24.04.05, 22:08 Mam pytanie - czy zabierać z domu jakiekolwiek ręczniki? Jadę do hotelu Sultan Beach. Czy dają tam ręczniki na plażę i na basen? (planuję również snurkowanie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anuulka Re: RĘCZNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:15 Reczniki daja na basen i na plaze. Na podstawie karteczki ktora przy zameldowaniu otrzymasz na recepcji. Za kazdym razem biorac recznik zostawiasz karteczke a oni do specjalnego zeszytu wpisuja numer pokoju i ilosc sztuk (tyle co karteczek) a jak oddajesz karteczke oddaja i wykreslaja z zeszytu. Kilka razy kombinowali ze oddajac recznik wrzucali go do koszta a potem nie chcieli dac karteczki mowiac ze najpierw recznik mam oddac.. No ale kilka stanowczych slow i wsciekla mina pomagala. Przyznam ze goscie od recznikow nalezeli jak dla mnie do najmniej przyjemnej czesci obslugi. Aha. Odnioslam wrazenie ze reczniki nie sa pierwszej swiezosci dlatego tym razem plazowy recznik wezme ze soba i bede miala pewnosc ze w miejscu gdzie klade twarz nikt nie trzymal wczesniej swojego zadeczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.rysik Re: RĘCZNIKI 24.04.05, 22:29 Dzięki serdeczne za odpowiedz po przeczytaniu której moja żona zapakowała pół torby ręczników. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuulka Re: RĘCZNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:47 ups to narozrabialam :) mam nadzieje ze nie bedziecie mieli nadbagazu. moze jestem przewrazliwiona na tym punkcie ale napisalam tak jak ja odczulam. moze inni mieli lepsze zdanie o recznikach w SB. :) Jesli macie jeszcze jakies pytania to smialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.rysik Re: RĘCZNIKI 24.04.05, 22:55 A może mogłabyś polecić jakiś pub i dyskotekę w pobliżu Sultana? I jeszcze jedno czy w łazience jest natrysk czy wanna? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: RĘCZNIKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:25 Na przeciwko hotelu jest pub Big Brather z bardzo miłą obsługą, a co do łazienki to jest w niej natrysk.Miłej zabawy i wypoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: RĘCZNIKI 25.04.05, 14:06 Tak jak napisala Karina u nas tez byl natrysk.. i polecam klapki :) Niedaleko SB (wychodzac z hotelu idziesz w prawo) jest pub/dyskoteka Dutch Bar. Wejscie w ksztalcie wiatraka. Odpowiedz Link Zgłoś