anuulka 15.05.05, 10:39 dla tych co jeszcze nie zauwazyli.. ;) sheesha przeniosla sie do budynku na przeciwko. Maja miejsce do tanczenia ale o pierwszej w nocy nie mozna bylo palca wcisnac ;) O 4 juz bylo naprawde ok luzno i bardzo sympatycznie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stiwi Re: sheesha longue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:36 Tak, całe szczęście że migrowali, bo w tym poprzednim małym lokaliku to już się wytrzymać momentami w weekendy nie dało. No i nowe fajeczki z Syrii się pojawiły, Arab od rozpalania sziszy - pełen arabski profesjonalizm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: sheesha longue 15.05.05, 17:53 nawet dwóch Arabów do rozpalania sheeshy :) w starej było zawsze super i wiem,że w tej będzie jeszcze fajniej!!! zawsze to więcej miejsca.i sala na dole bardzo chillout'owa i klimatyczna! strasznie mi się podoba! i obsługa jaka miła! jestem zachwycona! pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: sheesha longue 18.05.05, 15:45 kto jeszcze chadza do Sheeshy??? :) czyżby miłośnicy Egiptu w Shee nie bywają??? Odpowiedz Link Zgłoś
delfina.25 Re: sheesha longue 18.05.05, 15:52 a chodzą...:) Może bysmy zorganizowali jakieś spotkanko w najbliższy weekend ??? Dela Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: sheesha longue 18.05.05, 17:13 jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie :))) planujemy skoczyć do Shee w sobote...Inshallah Odpowiedz Link Zgłoś
delfina.25 Re: sheesha longue 18.05.05, 18:54 jasne, często tam chodzisz??? ja mówię serio o sobocie, bedziemy miały mnóstwo wspónych tematów, a może masz msn???? Odpowiedz Link Zgłoś
nahlah Re: sheesha longue 18.05.05, 22:09 owszem, mam MSNa :) więcej info w @ na Twojej poczcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.forum-media.pl 17.06.05, 16:00 ...hm ciekawe, co to będzie dalej z Sheeshą... co sądzicie o tym, że wprowadzono bilety? Gdyby wprowadzono je tak po prostu: informacja na stronie, każdy wie, o co chodzi itd... Choć pewnie ja wówczas wpadałabym tam baaaardzo rzadko, płacić 20 zł wstępu + niezłą kaskę za cokolwiek z menu, to byłaby przesada. No właśnie, ale w dodatku "propozycja" wejścia za bilet pojawia się nie wiadomo kiedy i dlaczego. Ja jej jeszcze nie usłyszałam, ale mam gdzieś taki klub, gdzie muszę zastanawiać się, czy jaśnie pan bramkarz wpuści mnie, czy tym razem każe płacić. I co z tą kasą się dzieje? Do kieszeni sobie bierze? Kilka razy naprawdę głupio się czułam, gdy widziałam scenki, jak to pan bramkarz z tajemniczą miną obwieszcza części czekających na wejście: pan wchodzi, pani płaci, pani wchodzi, pan płaci itd... W dodatku raz koleżanka opowiedziała mi taką sytuację: przyszła z kumpelą w środku tygodnia. Wchodzą, knajpa prawie pusta, kilka wolnych stolików. Chcą usiąść. W tym momencie szybko pędzi do nich kelnerka: "tu jest rezerwacja" - krzyczy. Okazało się, że rezerwacja miała być niby na wszysykie wolne stoiliki. Dziewczyny usiadly przy barze. Siedziały z dwie godziny. Nikt nie przyszedł. Ciekawe, co? Obsługa czeka na nie wiadomo kogo i wali ściemy. ŚCIEMY! To nie jedyna taka ściema, ale ta nadaje się do opisania. Dlaczego o tym piszę? Bo szkoda mi tego miejsca. Bo naprawdę je lubiłam. Bo nie ma innej knajpy w Wawie grającej arabską muzę, którą uwielbiam. Była Kamala, ale się zwinęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 03:42 Jedni wchodzą, drudzy płacą... Wchodzą Ci co mają karty klubowe, lub są stałymi bywalcami rozpoznawanymi przez bramkarzy. W większości dobrych lokali w Wawie wchodzi się albo na kartę albo trzeba płacić 20-30pln (np Mexicana, Organza), więc nie rozumiem Twojego oburzenia. Zwłaszcza, że są tacy ludzie co przychodzą (np niektóre naiwne kobitki) z myślami żeby nie wydać grosza (więc opłata za bilet jest tutaj w pełni uzasadniona dla takiej osoby). Ostatnio widziałem też laskę, która w ręku miała XLa (napój energetyczny), następnie bezczelnie po wypiciu położyła barmanowi przed nosem. Dla niewtajemniczonych Sheesha poza Red Bullem nie ma innych napoi energetycznych w sprzedaży. Sheesha nie jest lokalem dla wszystkich, jak sama napisałaś ich niezłe ceny za cokolwiek w menu świadczą o tym, że jeśli kogoś jest stać na te ceny, to również wejście za 20pln nie powinno być problematyczne, natomiast i tak jeśli ktoś bywa często i płaci niezłą kaskę za owe pozycje w menu, to może za jakiś czas otrzymać przywilej posiadania karty klubowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 15:05 Dzięki Stiwi za dialog. A czy Ty doczekałeś się karty klubowej? Bo ani ja ani inne chodzące tam często osoby, które nie żałują kasy, normalnie mówiąc krótko sie bawią;) nie doczekaliśmy się takiej propozycji. A chodzimy tam od ponad roku. Poza tym pisałam o różnych rzeczach, niemiłych. Gdyby powstał inny klub z tego typu klimatem, lecę tam od razu i zapominam o Shee, niestety i z bólem serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:13 Tak, doczekałem się, jeśli faktycznie bywasz często, a tym bardziej nie żałujesz kasy, jesteś w miarę kojarzona przez barmanów, może porozmawiaj z nimi, poinstruują Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 18:31 Mam taką naturę, że nie bardzo lubię prosić o takie rzeczy:) A Tobie zaproponowano tę magiczną kartę czy musiałeś się upominać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:43 Też nie lubię się prosić, jeśli jednak regularnie odwiedzam dane miejsce, zostawiając tam konkretne pieniądze, to uważam że po jakimś czasie w miarę specjalne traktowanie mi się należy. W przypadku Sheeshy akurat znam menedżera. Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka7 Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło 19.08.05, 13:20 Czy coś się teraz w Sheeshy zmieniło na plus? Jak jest teraz po kilku miesiącach od otwarcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stiwi Re: sheesha longue - dziwnie się porobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:56 Tam cały czas było na plus, więc nie bardzo miało się co zmienić. Piątki i soboty standardowo dużo ludzi, teraz w środku tygodnia w środę było full - latynoski wieczór, wczoraj w czwartek przyjemnie. A selekcja jak była tak jest i będzie, tak samo z płatnościami. Odpowiedz Link Zgłoś