Dodaj do ulubionych

Linie Lotnicze Air Cairo

IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:30
Lecę we wrześniu do Sharm el Sheikh, chciałbym się dowiedzieć co nieco o
Liniach Lotniczych Air Cairo, czy ktoś nimi leciał, jakie mają samoloty, jaka
obsługa poprostu wszystkie spostrzeżenia mnie zainteresują.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ser Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.lot.pl 23.05.05, 12:26
      Bardzo prosze wpierw o skorzystanie z takiego cudenka co sie
      zowie "wyszukiwarka".
      Jezeli po skorzystaniu z w/w cudenka bedziesz mial jeszcze jakowes watpliwosci
      chetnie odpowiem na nie.
      Pozdrawiam,
      Andrzej
      • Gość: ALF Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:21
        Zamiast wypisywać tu swoje mądrości, mogłeś napisać co wiesz na temat,gdybym
        znalazł to co chcę wiedzieć nie zadawałbym tu pytań.Ja osobiście kiedy ktoś
        pyta odpowiadam, albo nie i nie pouczam nikogo gdzie i co ma robić,ale bardzo
        Ci dziękuję.
        POZDRAWIAM -ALF
        • Gość: Ser Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: 217.153.99.* 23.05.05, 19:59
          Wydaje mi sie iż niepotrzebnie się oburzasz.
          Nie chciałem Ci dopiec ,tylko pokazać że sa inne możliwosci niż tylko zadanie
          pytania.
          Wydaje mi się że gdybyś przeczytał wątki o Air Cairo,Twoje pytanie powinno być
          inaczej sformuowane,mogę się oczywiście mylić.
          na początek proponuję:

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=Air+Cairo&ile=10&sort=data_desc&spojnik=and&forum=622&poz=0&A_szukaj
          =tresc&zywe=2&x=13&y=5

Jeżeli to nie wyjaśni Twoich wątpliwości w dalszym ciągu oferuję swą pomoc.
          Pozdrawiam,
          Andrzej
    • Gość: Stiwi Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:29
      Jest to własność narodowego przewoźnika AIR Egypt:

Historia wypadków AIR Egypt:
      aviation-safety.net/database/operator/airline.php?var=6292
      Strona AIR Egypt:
      www.egyptair.com.eg/docs/home.asp
      • Gość: hmmm Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:52
        www.aerotransport.org/php/go.php?query=operator&where=103847&luck=
    • Gość: ania Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.geodezja.katowice.pl 24.05.05, 15:40
      leciałam nimi. Airbusem, mogę z czystym sumieniem polecić- piloci pierwsza
      klasa!
      • marijohanna Re: Linie Lotnicze Air Cairo 24.05.05, 15:51
        lece z nimi za dwa tygodnie. wiem, ze maja airbusy, co mnie cieszy. poza tym
        gdyby nie byli ok, nie mieliby pozwolenia na ladowanie w niemczech (lece z
        niemiec). tak se mysle;)
      • Gość: ALF Re: Linie Lotnicze Air Cairo IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:23
        DZIĘKUJĘ! Jakie to proste w jednym zdaniu odpowiedzieć.
        POZDRAWIAM -ALF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka