Gość: mk IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:14 czy ktoś był w Empire z all, co wchodzi w jej zakres w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrozek20 Re: all w Empire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:16 nie ma all w EMPIRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: all w Empire IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:20 wiem,że 2 lata temu nie było, nie wiem jak rok temu ale w tym roku podobno jest (mam w każdym razie wykupioną taką opcję) Odpowiedz Link Zgłoś
azra19 Re: all w Empire 16.06.05, 09:23 z tego co wiem, to all jest w Empire Beach. Śniadanie, lunch w barze przy plaży lub restauracji głównej, kolacja z napojami. Napoje zimne, alkohole (piwo rozwodnione). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: all w Empire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:42 W zupełności się zgadzam z przedmówcą,all w empire się poprostu nie opłaca , ten posiłek na plaży to nic ciekawego,w porównamiu z HB. Na pewnpo taniej wyjdzie zamówienie małego obiadku w hotelowych restauracjach, są naprawdę niedrogie, a jedzenie zupełnie innego rodzaju niż serwują w HB, miła smakowa odskoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek20 Re: all w Empire IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:40 all prawie w żadnym hotelu się nie opłaca. Jedynie co do taje ci poczucie luxusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Robactwo w Empire? IP: *.net / 80.51.252.* 20.06.05, 13:21 Czy ktos kto był potwierdzi lub nie: czy widział robactwo w tym hotelu? gdzies na forum takie rzeczy wyczytałem i prosze o potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Robactwo w Empire? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:24 Bylam w tym hotelu i nie widzialam zadnego robactwa Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: Robactwo w Empire? 20.06.05, 14:04 byłam w Empire 3 lata temu... Przez tydzień spotkałam jednego robaka (fakt! miał chyba 7cm!!!) ale to było na balkonie;) W pokoju czyściutko i bezpiecznie... Następnym razem trafiłam do hotelu el Tabia i tam było dużo "ciekawiej":( Robaki, komary i nawet jaszczurki!!! A obsługa aktywna pierwsze trzy dni:( Mimo to oba wyjazdy były cudowne i kocham Egipt!!! Odpowiedz Link Zgłoś