Dodaj do ulubionych

Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana

25.07.05, 19:33
Leci ktoś, czy wszyscy zrezygnowali???
Ja z rodzinką lecę na pewno.
Obserwuj wątek
    • wakacje_juz Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 19:48
      my lecimy tam z rodzinką w najbliższą środę
      • adam1 Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 20:06
        No to może się spotkamy. Jak juz tam będziecie i będzie taka możliwośc to
        napiszcie jak jest... OK?
        • wakacje_juz Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 20:09
          Pewnie, że napiszę. Jednak nie wiem czy tam jest kafejka internetowa.
          Jeśli będzie, to obiecuję, ze na 100 % napiszę już w czwartek.

W najgorszym wypadku wiem, że w Naama jest kafejka i napiszę z niej
          • adam1 Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 20:11
            W najgorszym? TZN nie zamierzacie raczej ruszać się z hotelu?
            Macie jakiś konkretny plan pobytu czy może jedziecie tylko się "pobyczyć"?
            • wakacje_juz Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 20:18
              My jedziemy do Sharmu już kolejny raz i byliśmy kilka razy w Hurgadzie i El
              Gounie. Mój mąż chciał iść na Sw.Katarzynę, a syn nurkuje razem z nim.
              Jednak w takiej sytuacji, to chyba wszyscy będziemy cały dzień na łodzi, albo w
              hotelu.
              ja w nocy za żadne skarby świata nie wyjdę z hotelu.
              najgorsze, ze ten hoteljest na szarym koncu
              • adam1 Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 21:11
                My jesteśmy debiutantami w Egipcie. Ale mamy nadzieję że nam się spodoba.
                Jako "stali bywalcy" może jesteście w stanie doradzić ile 3-osobowa rodzinka
                musi mieć USD na 2 tygodnie bez szaleństw i wycieczki do Kairu...
                • adam1 Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 21:20
                  Fajne zdjęcie Sharm z satelity
                  maps.google.com/maps?ll=27.987126,34.403000&spn=0.146887,0.240704&t=k&hl=en
                  CZy jest mi ktoś w stanie pokazać na mapie gdzie znajduje sie hotel Prima Life
                  Rehana???
                  • wakacje_juz Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 21:45
                    jakaś dziewczyna wczoraj podawała fajny link z mapą, ale tego hotelu na niej
                    nie ma, bo jest na samym koncu obok Hostmarku i Grand Azur.
                    Za to ma podobno piekną rafę i nie zniszczoną jeszcze
                    • wakacje_juz Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 25.07.05, 21:50
                      proszę
                      www.goredsea.com/EN_galleries-video-gallery1.aspx
                      to jest na samym koncu na górze, ale hotelu naszego nie ma

a Twoje zdjęcie fajne
                  • wakacje_juz Adam, zajrzyj do skrzynki na poczcie 25.07.05, 22:01
                    wysłałam Ci trochę zdjęć hotelu
                    • adam1 Re: Adam, zajrzyj do skrzynki na poczcie 25.07.05, 22:34
                      Dzięki bardzo, ale cos mi się wydaje że trzeba będzie doliczyć do wydatków
                      troszkę kasy na transport na jakieś zakupy, bo w okolicy naszego hotelu to z
                      zaopatrzeniem chyba krucho...
                      • betka37 Ja też jadę do tego hotelu 25.07.05, 22:57
                        Zgadza się, musisz doliczyć pieniądze na dojazd do Naama Bay. Niestety taksówki
                        nie są tanie w Sharmie. Około 40 funtów w jedną stronę. Dlatego najlepiej
                        pojechać w kilka osób.
                        Z tego co wiem, to jest tam jakiś sklep. Poza tym wszystko kupicie w barku, nie
                        martw się. W hotelach nie jest aż tak bardzo drogo.
                        • adam1 Re: Ja też jadę do tego hotelu 26.07.05, 21:18
                          Proszę o info czy w tym hotelu lub w pobliżu jest jakaś mozliwość posurfowania w
                          sieci..., chętnie opisałbym swoje wrażenia z pobytu na "gorąco"....:)
                          • betka37 Do Adama 26.07.05, 22:46
                            ja już tam będe jutro w nocy. jesli chcesz i podasz mi numer telefonu, to wysle
                            Ci smsa i napisze jak sytuacja. Mam lekkiego pietra, ale już się spakowałam i
                            odwrotu nie ma.
                            Wy jeszcze macie szanse zmienić na inny hotel
                            • adam1 Re: Do Adama 26.07.05, 23:05
                              Ale już nie chcemy zmieniać, nie martw się na pewno będzie super, miłego i
                              spokojnego lotu!!!
                              • adam1 Prima Life Rehana 28.07.05, 10:43
                                ( UP )
                                Dopiszcie się jeśli tam lecicie lub byliście, wszystkie info mile widziane
    • Gość: Domink Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:16
      witam
      Lecę 2.08.05 z Eximu z zoną z Poznania ale do Hurghady, nie do Sharm.Czy ktos z
      was będzie leciał do Hurghady? Właśnie się dowiedziałem ze wylot przełożony na
      wieczór na 23 :55 ! Załamka miał być o 9 rano..
      Dominik
      • betka37 Re: Poznań - 2.08 , exim - Prima Life Rehana 26.07.05, 22:44
        To dziwne, jutro lecą normalnie, wyloty sa już potwierdzone przez biuro.
        Ja się własnie spakowałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka