derduch 01.08.05, 13:11 Tak czy inaczej Hurghada, Alladin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 14:15 To może Luksorek i Zachodnie Teby na własną rękę? Szkoda byłoby jedynie smarzyć "zwłoki" na plaży?! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 15:22 Kusząca propozycja :-) Abydos i Dendera mnie rajcuje. Myslisz że dam sobie radę? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 15:32 A w czym problem by nie dać? Pewnie, że do Abydos to musiałbyś sobie załątwić jakiś transporcik z Luksoru, ale taką ofertę ma tam każdy, nawet podrzędny hotelik. A na pewno wyjdzie taniej niż z jakiegoś biura w Hrg. Byle dojechać do Luksoru. Looknij na wątek o transporcie w E. Co nieco tam napisałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 14:17 Derduch, no co Ty taki tradycjonalista ;) ? Nigdy nie dasz skusić się na Sharm ? No bo wiesz, to jak w 'Rejsie', podobają się tyko te piosenki które już się słyszało ;)A ja już myślałam że w Pyramisie obalimy Obelisk ;)))) pzdr, M. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 16:05 Znowu zaczynasz Derduch?Ja przez ciebie zdrowie strace. Mieliscie sobie dac spokoj narazie,a ty juz z zimą zaczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Wybór dokonany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:29 A ja chce zostać drugą zoną derducha! moge nawet jezdzic z nim do Egiptu co drugi raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 16:31 O nie!!!moja droga!!!Jeden Derduch + jedna synowa + jedna wnuczka absolutnie mi wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 16:54 Matka nie wtrącaj się! Karolka dawaj fotkę na maila, pomyslimy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva2412 Re: Wybór dokonany! IP: *.nat.renicom.pl 01.08.05, 16:56 Nie mogę uwierzyć,że jedziesz do hotelu daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 16:59 Tym razem tak. Bede się byczył i bawił jak dziecko :-) a do Sakkali myk busem czy taxi śmignę jak mnie kaprys najdzie, żaden problem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wybór dokonany! 01.08.05, 17:00 Ze niby jak adoptujesz to ja siostry nie bede mógł... hmm... Poczekam na tą fotke... Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Wybór dokonany! 02.08.05, 06:16 Hej!Czy ten czy tamten-obydwa ok.Byłem tam kilka razy.Jak chcesz zapytać o jakieś "patenty"-to pytaj emilem!.....A w razie problemów....dr Zushka-będzie na Alibabie.Ja jeszcze 2 tyg rabotaju.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś