Gość: Daniel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:54 AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? może ktoś był lub cos wie? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.S. Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:10 Pani Hania z luna rossa na pewno nie zapewni Ci takiech atrakcji na safari Abu Galum jak Grzegorz egipcjanin własciciel biura aabasharm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? 05.08.05, 15:39 Gość portalu: M.S. napisał(a): > Pani Hania z luna rossa na pewno nie zapewni Ci takiech atrakcji na safari Abu > Galum jak Grzegorz egipcjanin własciciel biura aabasharm!!! Prosze, rozwin mysl.... co konkretnie chcesz nam powiedziec?? Pozdrawiam cieplutko :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:49 nie wiem z którym biurem pojechać na wycieczki fakultatywne Odpowiedz Link Zgłoś
andkawon Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? 09.08.05, 13:43 Oj tak Abu Galum z gregorym jest bombowe .... sami nie uwierzycie jesli tego nie zobaczycie ... hi hi hi nawet mu dopłaćice więcej tylko aby z nim być w jeepie .... warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.chello.pl 06.08.05, 11:41 witam jezeli chcesz dokladnych informacji to prosze o telefon lub sms na nr 501-355-449 moje imie grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris z Radissonu Zdecydowanie AABA SHARM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:01 Witam Ja trzy tygodniee temu wróciłem z Sharmu, gdzie też pojechałem na trzy wycieczki z tym właśnie biurem ABBA SHARM. Jestem w 101% zadowolony z ich usług. Troszczą się o każdego klienta, są najtańsi, mają nowe autokary i dżipy. Wycieczki w języku polskim, niezależnie czy jedziemy z polskim przewodnikiem, czy też ze spolszczonym Panem Grzegorzem,bardzo sympatycznym Egipcjaninem który super zasówa po polsku. Polecam z czystym sumieniem :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena & Karolina Re: Zdecydowanie AABA SHARM !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 22:36 My również przyłączamy się do opinii Krisa. Wypowiadałyśmy się już w innych wątkach na temat biura AABA SHARM i nie chcemy powielać już tutaj. ZDECYDOWANIE AABA SHARM. Bożena i Karolina z hotelu AL DIWAN pok.424 Odpowiedz Link Zgłoś
andkawon Re: Zdecydowanie AABA SHARM !!! 09.08.05, 13:50 Nie mogę powiedzieć... co do nas bo takiej sytuacji nie mieliśmy, jednak widziałem jak inne osoby nie mogły jechać na wycieczkę... przyszły wiczorem do biura i zostały im zwrócone pieniądze. Widać, że Gregory się stara o Klienta, polecamy. My z wielu hoteli kupowalismy u niego imprezy... Abu Galum w wydaniu Gregorego przebija wszystko (chodzi o jego i kamerzysty wyczyny na jeepach) sami zobaczycie!!!!!!!!!! Pozdrawiamy wszystkich szczęśliwców którzy jadą do Sharmu, a przy okazji Gregorego. Andrzej i Viola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:38 witam ja byłem w sharm w lipcu i bardzo polecam lunarossa i panią Hanię byliśmy na 2 wycieczkach statkiem do Ras Mohamed i w Klasztorze sw Katarzyny- było super i z pełną świadomością mogę ich polecić (ceny sporo nizsze niż u rezydentki z Triady, wygodne autobusiki oraz świetna obsługa) pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku pl Odpowiedz Link Zgłoś