Dodaj do ulubionych

AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:54
AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? może ktoś był lub cos wie?
dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: M.S. Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:10
      Pani Hania z luna rossa na pewno nie zapewni Ci takiech atrakcji na safari Abu
      Galum jak Grzegorz egipcjanin własciciel biura aabasharm!!!
      • platynka.iw Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? 05.08.05, 15:39
        Gość portalu: M.S. napisał(a):

> Pani Hania z luna rossa na pewno nie zapewni Ci takiech atrakcji na safari Abu
        > Galum jak Grzegorz egipcjanin własciciel biura aabasharm!!!
        Prosze, rozwin mysl.... co konkretnie chcesz nam powiedziec??
        Pozdrawiam cieplutko :-)
        Iwonka
        • Gość: kasia Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:49
          nie wiem z którym biurem pojechać na wycieczki fakultatywne
      • andkawon Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? 09.08.05, 13:43
        Oj tak Abu Galum z gregorym jest bombowe .... sami nie uwierzycie jesli tego
        nie zobaczycie ... hi hi hi nawet mu dopłaćice więcej tylko aby z nim być w
        jeepie .... warto
    • Gość: gosc Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.chello.pl 06.08.05, 11:41
      witam jezeli chcesz dokladnych informacji to prosze o telefon lub sms na nr
      501-355-449 moje imie grzegorz
      • Gość: Kris z Radissonu Zdecydowanie AABA SHARM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:01
        Witam

Ja trzy tygodniee temu wróciłem z Sharmu, gdzie też pojechałem na trzy
        wycieczki z tym właśnie biurem ABBA SHARM. Jestem w 101% zadowolony z ich
        usług. Troszczą się o każdego klienta, są najtańsi, mają nowe autokary i dżipy.
        Wycieczki w języku polskim, niezależnie czy jedziemy z polskim przewodnikiem,
        czy też ze spolszczonym Panem Grzegorzem,bardzo sympatycznym Egipcjaninem który
        super zasówa po polsku. Polecam z czystym sumieniem :-)

Pozdrawiam
        • Gość: Bożena & Karolina Re: Zdecydowanie AABA SHARM !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 22:36
          My również przyłączamy się do opinii Krisa. Wypowiadałyśmy się już w innych
          wątkach na temat biura AABA SHARM i nie chcemy powielać już tutaj.
          ZDECYDOWANIE AABA SHARM.
          Bożena i Karolina z hotelu AL DIWAN pok.424
        • andkawon Re: Zdecydowanie AABA SHARM !!! 09.08.05, 13:50
          Nie mogę powiedzieć... co do nas bo takiej sytuacji nie mieliśmy, jednak
          widziałem jak inne osoby nie mogły jechać na wycieczkę... przyszły wiczorem do
          biura i zostały im zwrócone pieniądze. Widać, że Gregory się stara o Klienta,
          polecamy. My z wielu hoteli kupowalismy u niego imprezy... Abu Galum w wydaniu
          Gregorego przebija wszystko (chodzi o jego i kamerzysty wyczyny na jeepach)
          sami zobaczycie!!!!!!!!!!
          Pozdrawiamy wszystkich szczęśliwców którzy jadą do Sharmu, a przy okazji
          Gregorego.
          Andrzej i Viola
    • Gość: pl Re: AABA SHARM czy LUNA ROSSA? Któro wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:38
      witam
      ja byłem w sharm w lipcu i bardzo polecam lunarossa i panią Hanię byliśmy na 2
      wycieczkach statkiem do Ras Mohamed i w Klasztorze sw Katarzyny- było super i z
      pełną świadomością mogę ich polecić (ceny sporo nizsze niż u rezydentki z
      Triady, wygodne autobusiki oraz świetna obsługa)
      pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
      pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka