milu13 06.08.05, 01:34 nie bylem tu juz dlugo co sie z wami dzieje,forum schodzi na psy bez was,wracajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipipipi Re: corrina,pc_maniac 06.08.05, 06:23 Teraz Dżasty i Inka tu rządzą. Dwoje niekwestionowanych speców od Egiptu i psychiki ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egipcjaninka Re: corrina,pc_maniac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:01 A gdzie deo, voy,i dowcipny scorpio1956? Co się tu porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: corrina,pc_maniac IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 06.08.05, 13:59 inka i dzasty nigdy w egipcie nie byli,ale o tym marza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: corrina,pc_maniac IP: 213.25.120.* 06.08.05, 16:34 Pytałam się czegoś e-mailem, scorpio 1956 o Sharm.A przy okazji dowiedziałam się,że wycofał się z forum.Mam nadzieję,że nie dotrzyma słowa.Bo powiedzial,że bezpowrotnie.Natomiast z chęcią będzie pomagał na e-maile,tym którzy czegos się chcą (tak ja) dowiedzieć sie przede wszystkim o Sharmie. Odpowiedz Link Zgłoś
riliana Re: corrina,pc_maniac 06.08.05, 18:53 wcale mu sie nie dziwie! duzo sie zmeinilo na tym forum, neistety na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: corrina,pc_maniac IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:00 zamachowcy ich dopadli w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: corrina,pc_maniac 07.08.05, 21:48 No proszę, jak miło "widzieć" ! No cóż, to że forum zeszło na psy, widać gołym okiem, ale czy można na to coś poradzić, chyba nie... Ze mną w porządku, w Rzymie nie dopadli mnie terroryści, jak sugeruje poniżej coś o nicku "haha", prędzej zdarzy się to w Anglii jeśli już ;) W tym roku postawiłam faktycznie na bliższe kraje, ale forum czytuję regularnie, tylko czasem ręce jak skrzydła opadają... Odezwę się w wolnej chwili na maila pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: corrina,pc_maniac IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:41 Te cos o nicu corina znowu zawitalo na tym forum ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: corrina,pc_maniac IP: *.wss.zgierz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:14 corrina ... przeczytałas chociaz bo ci nawypisywałem wszystko co sobie przypomniałem o GB ... jeszcze można zobaczyć samo Chester ... a mumie są w British Museum ale nie takie jak w Egipcie pzdr. deo Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: corrina,pc_maniac 08.08.05, 07:16 Deo, tak, jesteś wielki, dzięki serdeczne !! pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: corrina,pc_maniac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:17 Dobrze, że się odezwało kilku starych znajomych - ja też rzadko już wchodzę na to forum, bo mi podpadło (jakby co mogę pomóc moją wiedzą o El Gounie i okolicach), ale może jak się razem skrzykniemy, to niektóre indywidua lubujące się w pyskówkach znikną z tego forum? Deo, pozdrawiam! Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś