Dodaj do ulubionych

wesole towarzystwo

IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:05
Koniec maja poczatek czerwca jestesmy w trujke w hotelu siva grand beach
.Chetnie poznamy nowe wesole towarzystwo.
Obserwuj wątek
    • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:14
      Ja Ci dam ..nowe!!Poczekaj lajzo!A jak mnie wkurzysz to zaraz w czache....bo jestem blisko....hahaha
      • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:21
        starych bywalcow nie trzeba zapraszac!!! Ty juz jestes dawno na liscie .Przeciez
        mozemy nasze grono rozszerzyc .Bedzie wesolo!!!a tak na marginesie uwazaj zebys
        u dentysty nie wyladowal!hahaha
        • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:26
          No to pisz jasno,ze chodzi o sexparty....i panie mile widziane.....a teraz juz widze jak"stary"wyrywa Ci
          kartki z paszportu.......i zegnaj Egipcie....hahah
          • Gość: balnina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:37
            Cairo glodnemu chleb na mysli!!!!panie sa tez mile widziane ,tylko nie zapomnij
            ze nas (kobiet)juz jest trzy i nie wiem czy wydolisz?!Czy pompa ci nie wysiadzie
            ?! hahaha.Paszport musze jeszcze wyrobic, w starym nie ma juz miejsca na pieczatki!
    • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:39
      Oj....zartowalem,bo skoro jeszcze sie nie odszczekala tzn,ze nie z paszpartem krucho tylko z
      Balbina.....Ale wszystkich uprzedzam-Ona wcale nie jest wesola!Tu musi byc jakis podstep...
      • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:44
        Hmm.Zyjesz,to oki.Ja dzis przekraczalem granice na dziewiczym....patrzyli na mnie jak na bandyte,ale
        pokazalem stary,oklepany i panowie pokiwali glowa ze zrozumieniem.Szukaj tego towarzystwa-od
        przybytku glowa nie boli.My w Sivie bedziemy tylko goscinnie....na xparty....hahaha.
      • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:47
        ze mna krucho ???to o tobie nic nie slychac, chyba wyprowadziles sie do helmutowa!
        a z tym podstepem to mi musisz wyjasnic!!!!!!!!
    • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:48
      trujke? lo matko
      • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:53
        cairo zawsze za bardzo wychyla sie z okna, a potem sie dziwi ze przez nie
        wypada!!!hahaha
      • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:56
        A miala Ci napisac trojke?czy tröjke?Tak zle i tak zle......a wlasciwie to powinna ze w trzy.No fakt.Na
        poczatku myslalem,ze maja jakiegos faceta.Uffffff.Balbina-Ty wiecej trenuj po polsku.Dam Ci rabacik na
        lekcje....na maturze mialem 5....ale to bylo dawno.Szarych komoreczek mi z dnia na dzien ubywa,ale bede
        sie staral.
        • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:04
          nie czepiam sie , ja na maturze mialam tylko czwurke , a tak powaznie to
          przegladam wasze watki szukajac ciekawych informacji
          • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:14
            Kinga-Ty juz nic nie szukaj...Ty przyjezdzaj na koniec maja do Egiptu...bedziemy szukac razem...po
            czesku(tylko sie nie obraz!)
            • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:19
              lecimy 27 kwietnia na 2 tygodnie , juz 2 raz , juz albo dopiero , ale napewno
              nie ostatni
              • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:23
                Hmmm-zrozumialem.Termin wskazuje,ze bedzie wesolo.Milego imprezowania i zwiedzania.
              • pypec_na_jezyku Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 22:30
                > lecimy 27 kwietnia na 2 tygodnie , juz 2 raz , juz albo dopiero , ale NAPEWNO
                > nie ostatni

TJA, N A P E W N O Zamiast jechać do Egiptu kup se lepiej słownik, a
                przynajmniej wytykając innym błędy sam/sama (?) stosuj się do zasad
                ortografii :/
                • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:15
                  oczywiscie tja jest slowem , wyrazem ktore rowniez istnieje w jezyku polskim
          • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:16
            dziwne, a wszyscy mi mowia ze po tylu latach mieszkania za granica dobrze mowie
            po polsku,mysle ze sie od was jeszcze czegos naucze.
            • cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:20
              Taaaa,gadane to masz.....nawet za bardzo,ale w praktyce-cieniutko....musisz trenowac i koniec piesni!No
              chyba ze wolisz inny jezyk.....cholera,jak te podroze na mnie dzialaja....Ide sie relaksowac....
              • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:33
                cairo nie badz taaaaaaki ,nie wiesz ?nawet na prawku masz najpierw 3 miesiace
                teorii , a dopiero pozniej zaczyna sie praktyka.Te wyjazdy chyba ci pomalu
                szkodza.Masz za duzo relaksu!!!!Kinga cairo nie mozna brac na powaznie.
                • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:36
                  i cale szczescie , powazne zycie jest dlugie i szare...
                  • Gość: Balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:03
                    To musiales sobie w nocy niezle pozwolic derdurch,wez sok pomidorowy i duzo
                    pieprzu-to przejdzie!
                    Kinga ,a ty zdecyduj sie ;najpierw jest dla ciebie ..."zycie dlugie i
                    szare""...a,na drugi dzien juz ci sie takie podoba ,szkoda.
                    Mnie sie nie podoba i dlatego zalozylam ten temat.Cairo Bogu dzieki ze jeszcze
                    my nie zapomnielismy zartow smiechu i normalnej rozmowy,stresu to juz chyba jest
                    dosyc.Ciesze sie na nasze powtorne spotkanie w maju.
              • derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:42
                No jak mus to mus, na wekend majowy moge na upartego tyłek do HRG pociagnąc.
                Ale wtedy niech Bóg z Allahem i Mahometem Wasze wątroby w opiece mają!
                • derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:44
                  UWAGA. Ide walnąc kolejna lufe*

Na moim terenie obowiązują kieliszki po 100 gram
                • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:45
                  oj , wlasnie trenuje moja watrobe przed wyjazdem jablkiem z zubrowka,
                • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:47
                  wszyscy sa mile widziani , a watroby i tak juz sa zepsute.Dobrze mowie CAIRO???
                  hahaha
                  • derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 23:14
                    No ja juz z nim se pogadam... Szczególnie ze Pegas dla mnie jest perfekt ;-)
                    Wybierzemy broń i szklanki i bój bedzie do pierwszego zjazdu :-)))
                    • cairo7 Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 11:40
                      No i Ty mi tu z rana ,ze Pegas......Tak musimy sie pojedynkowac-skoro chcesz bronic honoru tego
                      dziadostwa!Wczoraj niestety juz padlem,mialem troche kilometrow"za kierownica".Miejsce i wielkosc
                      szklanek wybierz sam!Ja proponuje ok 15 marca Karaiby,albo po 20maja Egipt.Jesli zainteresuje Cie to
                      pierwsze to daj znac,bo jade na lotnisko szukac czekos fajnego.
                      • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 04.03.06, 14:34
                        Oj Derduch siwo cie widze.Cairo jest mocny!
                        Cairo milego urlopu.W maju w Hurghadzie bede dopiero po 28 ,musimy sie zgadac.
                        • derduch Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 15:01
                          No to miodzio, pasuje! Ja też do małolitrazowych nie należe ;-)
                          • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:25
                            kto wam daje prawo do takich rozmow na forum?
                            podobno jak nie dotyczy egiptu nalezy pisac na prive prawda?
    • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:19
      dulszczyzna!!!!!!!!!!
      • cairo7 Re: wesole towarzystwo 05.03.06, 00:06
        hmm....kombinuj dalej......przeciez tytul mowi sam za siebie-Smutasom precz!
    • cairo7 Re: wesole towarzystwo 05.03.06, 00:15
      Widze ze Kinia miala zly dzien....usmiechnij sie...po co ten stres?
      • Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:28
        dlatego , iz szarogesienie i przekonanie o wlasnej wielkosci pc maniaca
        wyprowadza z rownowagi , z tego co zauwazylam po ilosci postow usuwanych w
        blyskawicznym zreszta tempie nie tylko mnie drazni i nie mam zlego dnia z
        natury nie jestem smutasem nie mam tez wcielen przypisywanych mi w szale
        jasnowidzenia szacownego pc , poprostu troche samokrytycyzmu prosze
        • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:02
          Kinia, POPROSTU daj sobie siana - w tym wącie nie ma PC-Maniaca (który jak
          każdy ma swoje zady i walety!!!)
          Derdziu! Witam mile! Po złamaniu przeguba w Egipcie dochodzę już do siebie!
          Zdjęli mi już gips i mogę zażywać alkohol z racji że chrząstki się prawidłowo
          regenerują, a "meduza" bez "lunety" nie wchodzi... tak więc - skoro pozwolisz
          chętnie się przyłączę, tym bardziej że nie dotarłeś na ostatnie egiptomaniactwo
          organizowane m.in. przez Anuulkę!!! A już liczyłem, ze w końcu NAS to piwo nie
          minie, he he...
          Krzysiu! Wracaj z Helmutówka, bo smutno!!!
          Popzdrawiam wszystkich
          Grzesiek
          • cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 11:14
            Grzesiu-jade walczyc o "wolna Kube",potrenuje tam i na powrocie jest duza szansa ze wpadne z flacha
            rumu.Ufff nareszcie wygrzeje du.peczke.Pozdrowionka do zimnego kraju!
          • derduch Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 11:32
            Siemano z rana, tylko BŁAGAM ani słowa o alkoholu dzisiaj!
            Zdrowia Grzesiek! Coś Ty tą ręką wyczyniał? ;-)
            • cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:07
              Derduch...jakie rano!Juz po 12tej....w jakims miejscu na swiecie napewno juz pija!No wez sobie chociaz
              piweczko....taka zimniutka Sakare....
              • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:10
                Cairo ty juz wstales gdzie to zapisac??!!hahaha
                • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:29
                  No bo dyskusja ręczna była - moja była była mnie obiła żem jej zepsuł sylwestra
                  śpiewając w ElGounie pod balkonem koło trzeciej nad ranem angielskie ulubione
                  piosenki o miłości (oczywiście na trzeźwo ANETKO bym tego nie zrobił, he he!!!)
                  a ona tam na górze ten-teges (jak mówią w "Samym życiu")z drugim już Mohammedem
                  (bo pierwszy ją puścił w trąbę!)no i dyskusja z tego wynikła!Wysiadłem już z
                  tego pociągu, ale w ramach strat i nauczek łapę mam uszkodzoną w nadgarstku, a
                  i z sercem mnie ustawiają. Oczywiście nie wpływa to na moją sympatię do Egiptu,
                  a ElGouny w szczególności, bo to czadowe miejsce jest!!!
                  Pozdroofki -
                  Grzesiek
                  • cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:32
                    Grzesiu-a nie mozesz ty sie znowu "gdzies" zakochac....i nie budzic ludzi po nocy!?
                  • derduch Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:46
                    Krótko mówiąc awanturnik z Ciebie! ;-) Sporo nas łączy, obaj jestesmy ofiarami
                    przemocy w rozdzinie :-)))
                    Czyli Grzesiu te "piwo" oragnizujemy?
                • cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:30
                  No grab sobie grab-Balbinko!Ja tu juz od rana...(no ok wstalem o 11) "brzuszki" robie i wystawiam
                  mordke na slonce na tarasie....lapie forme przed wyjazdem....
                  • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:41
                    balbinko oooooooooooooo?!widzisz jaki ty mozesz byc kochany!
                    • cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:44
                      Taaa,wbijaj mnie w ambicje.Jest naukowo stwierdzone,ze nie moge byc.....ale wlasciwie,ja wiem....pracuj
                      nad tym dalej,moze Ci sie uda.
                    • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:46
                      Ciebie, KOCHANIUTKI nie budziłem, poza tym nikt nie spał!!! Może masz rację -
                      ino muszę się zakochać!!! Już widzę, jak stoję na tarasie bungalowu przy
                      zachodzącym słońcu i trzymając kobietę delikatnie za rękę (bo w drugiej trzymam
                      whisky!) szepczę sexownym barytonem: "Witaj w mojej bajce, Maleństwo!"
                      Balbina, przyślij zdjęcie?!
                      • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 13:15
                        chcesz wiedziec jak wygladam Grzesiu? ...spytaj sie cairo!
                        • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:26
                          Spytam, ale prywatnie, jak się pojawi w Heimacie, he he!!! Ciągle liczę na tę
                          whisky!!! A tak w ogóle, to wczoraj miałem ciężki dzień w robocie, więc muszę
                          trochę odreagować, mam nadzieję iż Cię nie uraziłem?
                          Grzesiek
                          • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 13:36
                            nie,. ja rozumiem zarty
                            • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:25
                              Dzięki Bogi (i Allachowi, he he)
                              • cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 13:59
                                Hi!Odswiezam watek bo mi sie nudzi.....walizke mam juz spakowana i byle do srody,a potem salsa bez
                                konca....troche bede za Wami tesknil no i sprobuje podeslac wam troche slonca.
                                • derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 15:01
                                  Dobrze Ci, ja nie mogę się ruszyc teraz :-(
                                  Tzn. mogę teoretycznie, córka ma szkołę a sam nie pojade .
                                  Trudno, bede pić w domu.
                                  • cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 18:20
                                    A dlaczego sam nie mozesz?Zaplacisz w domu kare "wyjazdowa",no kupimy dla kobitek jakies fajne
                                    prezenty......najlepiej rum....i bedzie oki!Idz negocjuj i pisz to ja od razu zalatwiam.Bylo jeszcze jedno
                                    miejsce.W srode rano odbiore Cie z pociagu i o 11 wylot.
                                    • derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 18:28
                                      Podeślij mi jak możesz jakieś szczegóły na maila gazety...
                                      Nic nie obiecuję ALE.
                                      • cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 18:46
                                        poszlo.....pakuj sie pomalutku
                                        • cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 19:40
                                          Kombinuj tam w domciu...no obiecaj,ze bedziesz grzeczny.......ja juz Ci pociagi sprawdzilem-wszystko
                                          pasi.Miedzy 30 a 40 eur z wawy do Diseldorfu w jedna strone.Tanie linie tu nie lataja...tylko do Dortmund
                                          lub Koln.Biuro mam czynne do 20tej.
                                          • derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 21:24
                                            Nie ma takiej fizycznej mozliwości :-(
                                            Chyba że na stałe się tam przeniose zabierając jedna walizke z domu ;-(
                                            Innym razem...
                                            • cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 21:35
                                              Hm....rozumiem.Szkoda.No wzglednie mozemy sie zonami zamienic....tylko przeslij-Jej nierozbierane (nie
                                              wiem razem czy os...)zdjecie.....przyslij czasem jakiegos smsa,co slychac w kraju-bo tam ceny telefonii
                                              kosmiczne,min rozmowy 20 zl,sms 4,5zl.Znajac siebie wylacze tel na smierc bo jak sie obudze po 2
                                              tygodniach to rachunek bedzie taki jak caly wyjazd.Polski nr przysle Ci emilem to mozesz pisac z gadulca
                                              lub miasta plusa za darmo.
                                              • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:53
                                                Chopaki, co jest? Żaden mi życzeń nie złożył? No i gdzie ta butelka? A jeszcze
                                                w dodatku jakieś "Grzegorze" po necie grasują! Derduch, jak się w tym tygodniu
                                                na kielicha nie spotkamy, to niech nigdy do Egiptu nie lecę!
                                                A'propos: byłem wczoraj wieczorem w Sheeshy - pusto, cicho, ale Shagi zrobił
                                                dobrą faję, a od sefostwa w związku z imieninami dostałem 10% zniżki, he he!!!
                                                Pozdroofki
                                                Grzesiek
                                                • cairo7 Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 10:35
                                                  No to wszystkiego najlepszego....(lepiej pozno niz wcale...)Ja tu nie mam kalendarza z imieninami:),ale
                                                  mysle ze wybaczysz,zreszta Derduch tez Grzesio i nic nie podpowiedzial-ukaraj go dodatkowa
                                                  seta....bedzie sie cieszyl.
                                                • derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 10:41
                                                  Ja jestem tez Grzesio oczywiscie, ale ja 24 kwietia obchodzę, stad nie
                                                  wiedziałem że sa konkurencyjne :-) Pozdrowionka!
                                                  • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 13.03.06, 13:30
                                                    krzys, z kim ty chcesz leciec ?nie pomyliles sie ?i to w jednym pokoju?a ja
                                                    zawsze myslalam ze to kobiety cie pociagaja!hahaha
                                                  • cairo7 Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 13:43
                                                    Kto powiedzial ze w jednym?Zreszta zobacz na zdjecie-Derduch jest calkiem przystojna...
                                                  • Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 13.03.06, 14:00
                                                    gdzie jest te zdjecie od pani dedurch?
                                                  • derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 14:12
                                                    Kliknij na mój nick to wyskoczy wizytówka :-))
                                                    A poza wszystkim jak powiedział wczoraj Urban, na złośc kaczystom wypada zostac
                                                    pedałem. :-)))
                                                  • Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:18
                                                    No za to na tym forum tośmy już kiedyś oberwali, pamiętasz kochanie?
                                                    Derdziu - ten tydzień wolniejszy, co ty na to???
                                                    Krzyś jak przyjedziesz, kara we szkle Cię nie ominie!!!
                                                  • derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 15:34
                                                    Ok, pisz na maila gazety co tam proponiujesz ;-)
                                                    A zaraz przyjdzie Miriam albo Scorpio i nas powieszą za jaja :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka