Gość: balbina IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:05 Koniec maja poczatek czerwca jestesmy w trujke w hotelu siva grand beach .Chetnie poznamy nowe wesole towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:14 Ja Ci dam ..nowe!!Poczekaj lajzo!A jak mnie wkurzysz to zaraz w czache....bo jestem blisko....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:21 starych bywalcow nie trzeba zapraszac!!! Ty juz jestes dawno na liscie .Przeciez mozemy nasze grono rozszerzyc .Bedzie wesolo!!!a tak na marginesie uwazaj zebys u dentysty nie wyladowal!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:26 No to pisz jasno,ze chodzi o sexparty....i panie mile widziane.....a teraz juz widze jak"stary"wyrywa Ci kartki z paszportu.......i zegnaj Egipcie....hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balnina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:37 Cairo glodnemu chleb na mysli!!!!panie sa tez mile widziane ,tylko nie zapomnij ze nas (kobiet)juz jest trzy i nie wiem czy wydolisz?!Czy pompa ci nie wysiadzie ?! hahaha.Paszport musze jeszcze wyrobic, w starym nie ma juz miejsca na pieczatki! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:39 Oj....zartowalem,bo skoro jeszcze sie nie odszczekala tzn,ze nie z paszpartem krucho tylko z Balbina.....Ale wszystkich uprzedzam-Ona wcale nie jest wesola!Tu musi byc jakis podstep... Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:44 Hmm.Zyjesz,to oki.Ja dzis przekraczalem granice na dziewiczym....patrzyli na mnie jak na bandyte,ale pokazalem stary,oklepany i panowie pokiwali glowa ze zrozumieniem.Szukaj tego towarzystwa-od przybytku glowa nie boli.My w Sivie bedziemy tylko goscinnie....na xparty....hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:47 ze mna krucho ???to o tobie nic nie slychac, chyba wyprowadziles sie do helmutowa! a z tym podstepem to mi musisz wyjasnic!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:48 trujke? lo matko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 21:53 cairo zawsze za bardzo wychyla sie z okna, a potem sie dziwi ze przez nie wypada!!!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 21:56 A miala Ci napisac trojke?czy tröjke?Tak zle i tak zle......a wlasciwie to powinna ze w trzy.No fakt.Na poczatku myslalem,ze maja jakiegos faceta.Uffffff.Balbina-Ty wiecej trenuj po polsku.Dam Ci rabacik na lekcje....na maturze mialem 5....ale to bylo dawno.Szarych komoreczek mi z dnia na dzien ubywa,ale bede sie staral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:04 nie czepiam sie , ja na maturze mialam tylko czwurke , a tak powaznie to przegladam wasze watki szukajac ciekawych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:14 Kinga-Ty juz nic nie szukaj...Ty przyjezdzaj na koniec maja do Egiptu...bedziemy szukac razem...po czesku(tylko sie nie obraz!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:19 lecimy 27 kwietnia na 2 tygodnie , juz 2 raz , juz albo dopiero , ale napewno nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:23 Hmmm-zrozumialem.Termin wskazuje,ze bedzie wesolo.Milego imprezowania i zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
pypec_na_jezyku Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 22:30 > lecimy 27 kwietnia na 2 tygodnie , juz 2 raz , juz albo dopiero , ale NAPEWNO > nie ostatni TJA, N A P E W N O Zamiast jechać do Egiptu kup se lepiej słownik, a przynajmniej wytykając innym błędy sam/sama (?) stosuj się do zasad ortografii :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:15 oczywiscie tja jest slowem , wyrazem ktore rowniez istnieje w jezyku polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:16 dziwne, a wszyscy mi mowia ze po tylu latach mieszkania za granica dobrze mowie po polsku,mysle ze sie od was jeszcze czegos naucze. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:20 Taaaa,gadane to masz.....nawet za bardzo,ale w praktyce-cieniutko....musisz trenowac i koniec piesni!No chyba ze wolisz inny jezyk.....cholera,jak te podroze na mnie dzialaja....Ide sie relaksowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:33 cairo nie badz taaaaaaki ,nie wiesz ?nawet na prawku masz najpierw 3 miesiace teorii , a dopiero pozniej zaczyna sie praktyka.Te wyjazdy chyba ci pomalu szkodza.Masz za duzo relaksu!!!!Kinga cairo nie mozna brac na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:36 i cale szczescie , powazne zycie jest dlugie i szare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:03 To musiales sobie w nocy niezle pozwolic derdurch,wez sok pomidorowy i duzo pieprzu-to przejdzie! Kinga ,a ty zdecyduj sie ;najpierw jest dla ciebie ..."zycie dlugie i szare""...a,na drugi dzien juz ci sie takie podoba ,szkoda. Mnie sie nie podoba i dlatego zalozylam ten temat.Cairo Bogu dzieki ze jeszcze my nie zapomnielismy zartow smiechu i normalnej rozmowy,stresu to juz chyba jest dosyc.Ciesze sie na nasze powtorne spotkanie w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:42 No jak mus to mus, na wekend majowy moge na upartego tyłek do HRG pociagnąc. Ale wtedy niech Bóg z Allahem i Mahometem Wasze wątroby w opiece mają! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 22:44 UWAGA. Ide walnąc kolejna lufe* Na moim terenie obowiązują kieliszki po 100 gram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:45 oj , wlasnie trenuje moja watrobe przed wyjazdem jablkiem z zubrowka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 03.03.06, 22:47 wszyscy sa mile widziani , a watroby i tak juz sa zepsute.Dobrze mowie CAIRO??? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 03.03.06, 23:14 No ja juz z nim se pogadam... Szczególnie ze Pegas dla mnie jest perfekt ;-) Wybierzemy broń i szklanki i bój bedzie do pierwszego zjazdu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 11:40 No i Ty mi tu z rana ,ze Pegas......Tak musimy sie pojedynkowac-skoro chcesz bronic honoru tego dziadostwa!Wczoraj niestety juz padlem,mialem troche kilometrow"za kierownica".Miejsce i wielkosc szklanek wybierz sam!Ja proponuje ok 15 marca Karaiby,albo po 20maja Egipt.Jesli zainteresuje Cie to pierwsze to daj znac,bo jade na lotnisko szukac czekos fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 04.03.06, 14:34 Oj Derduch siwo cie widze.Cairo jest mocny! Cairo milego urlopu.W maju w Hurghadzie bede dopiero po 28 ,musimy sie zgadac. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 04.03.06, 15:01 No to miodzio, pasuje! Ja też do małolitrazowych nie należe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:25 kto wam daje prawo do takich rozmow na forum? podobno jak nie dotyczy egiptu nalezy pisac na prive prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:19 dulszczyzna!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 05.03.06, 00:06 hmm....kombinuj dalej......przeciez tytul mowi sam za siebie-Smutasom precz! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 05.03.06, 00:15 Widze ze Kinia miala zly dzien....usmiechnij sie...po co ten stres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: wesole towarzystwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:28 dlatego , iz szarogesienie i przekonanie o wlasnej wielkosci pc maniaca wyprowadza z rownowagi , z tego co zauwazylam po ilosci postow usuwanych w blyskawicznym zreszta tempie nie tylko mnie drazni i nie mam zlego dnia z natury nie jestem smutasem nie mam tez wcielen przypisywanych mi w szale jasnowidzenia szacownego pc , poprostu troche samokrytycyzmu prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:02 Kinia, POPROSTU daj sobie siana - w tym wącie nie ma PC-Maniaca (który jak każdy ma swoje zady i walety!!!) Derdziu! Witam mile! Po złamaniu przeguba w Egipcie dochodzę już do siebie! Zdjęli mi już gips i mogę zażywać alkohol z racji że chrząstki się prawidłowo regenerują, a "meduza" bez "lunety" nie wchodzi... tak więc - skoro pozwolisz chętnie się przyłączę, tym bardziej że nie dotarłeś na ostatnie egiptomaniactwo organizowane m.in. przez Anuulkę!!! A już liczyłem, ze w końcu NAS to piwo nie minie, he he... Krzysiu! Wracaj z Helmutówka, bo smutno!!! Popzdrawiam wszystkich Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 11:14 Grzesiu-jade walczyc o "wolna Kube",potrenuje tam i na powrocie jest duza szansa ze wpadne z flacha rumu.Ufff nareszcie wygrzeje du.peczke.Pozdrowionka do zimnego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 11:32 Siemano z rana, tylko BŁAGAM ani słowa o alkoholu dzisiaj! Zdrowia Grzesiek! Coś Ty tą ręką wyczyniał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:07 Derduch...jakie rano!Juz po 12tej....w jakims miejscu na swiecie napewno juz pija!No wez sobie chociaz piweczko....taka zimniutka Sakare.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:10 Cairo ty juz wstales gdzie to zapisac??!!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:29 No bo dyskusja ręczna była - moja była była mnie obiła żem jej zepsuł sylwestra śpiewając w ElGounie pod balkonem koło trzeciej nad ranem angielskie ulubione piosenki o miłości (oczywiście na trzeźwo ANETKO bym tego nie zrobił, he he!!!) a ona tam na górze ten-teges (jak mówią w "Samym życiu")z drugim już Mohammedem (bo pierwszy ją puścił w trąbę!)no i dyskusja z tego wynikła!Wysiadłem już z tego pociągu, ale w ramach strat i nauczek łapę mam uszkodzoną w nadgarstku, a i z sercem mnie ustawiają. Oczywiście nie wpływa to na moją sympatię do Egiptu, a ElGouny w szczególności, bo to czadowe miejsce jest!!! Pozdroofki - Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:32 Grzesiu-a nie mozesz ty sie znowu "gdzies" zakochac....i nie budzic ludzi po nocy!? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:46 Krótko mówiąc awanturnik z Ciebie! ;-) Sporo nas łączy, obaj jestesmy ofiarami przemocy w rozdzinie :-))) Czyli Grzesiu te "piwo" oragnizujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:30 No grab sobie grab-Balbinko!Ja tu juz od rana...(no ok wstalem o 11) "brzuszki" robie i wystawiam mordke na slonce na tarasie....lapie forme przed wyjazdem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 12:41 balbinko oooooooooooooo?!widzisz jaki ty mozesz byc kochany! Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 07.03.06, 12:44 Taaa,wbijaj mnie w ambicje.Jest naukowo stwierdzone,ze nie moge byc.....ale wlasciwie,ja wiem....pracuj nad tym dalej,moze Ci sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 12:46 Ciebie, KOCHANIUTKI nie budziłem, poza tym nikt nie spał!!! Może masz rację - ino muszę się zakochać!!! Już widzę, jak stoję na tarasie bungalowu przy zachodzącym słońcu i trzymając kobietę delikatnie za rękę (bo w drugiej trzymam whisky!) szepczę sexownym barytonem: "Witaj w mojej bajce, Maleństwo!" Balbina, przyślij zdjęcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 13:15 chcesz wiedziec jak wygladam Grzesiu? ...spytaj sie cairo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:26 Spytam, ale prywatnie, jak się pojawi w Heimacie, he he!!! Ciągle liczę na tę whisky!!! A tak w ogóle, to wczoraj miałem ciężki dzień w robocie, więc muszę trochę odreagować, mam nadzieję iż Cię nie uraziłem? Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 07.03.06, 13:36 nie,. ja rozumiem zarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:25 Dzięki Bogi (i Allachowi, he he) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 13:59 Hi!Odswiezam watek bo mi sie nudzi.....walizke mam juz spakowana i byle do srody,a potem salsa bez konca....troche bede za Wami tesknil no i sprobuje podeslac wam troche slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 15:01 Dobrze Ci, ja nie mogę się ruszyc teraz :-( Tzn. mogę teoretycznie, córka ma szkołę a sam nie pojade . Trudno, bede pić w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 18:20 A dlaczego sam nie mozesz?Zaplacisz w domu kare "wyjazdowa",no kupimy dla kobitek jakies fajne prezenty......najlepiej rum....i bedzie oki!Idz negocjuj i pisz to ja od razu zalatwiam.Bylo jeszcze jedno miejsce.W srode rano odbiore Cie z pociagu i o 11 wylot. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 18:28 Podeślij mi jak możesz jakieś szczegóły na maila gazety... Nic nie obiecuję ALE. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 19:40 Kombinuj tam w domciu...no obiecaj,ze bedziesz grzeczny.......ja juz Ci pociagi sprawdzilem-wszystko pasi.Miedzy 30 a 40 eur z wawy do Diseldorfu w jedna strone.Tanie linie tu nie lataja...tylko do Dortmund lub Koln.Biuro mam czynne do 20tej. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 21:24 Nie ma takiej fizycznej mozliwości :-( Chyba że na stałe się tam przeniose zabierając jedna walizke z domu ;-( Innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 12.03.06, 21:35 Hm....rozumiem.Szkoda.No wzglednie mozemy sie zonami zamienic....tylko przeslij-Jej nierozbierane (nie wiem razem czy os...)zdjecie.....przyslij czasem jakiegos smsa,co slychac w kraju-bo tam ceny telefonii kosmiczne,min rozmowy 20 zl,sms 4,5zl.Znajac siebie wylacze tel na smierc bo jak sie obudze po 2 tygodniach to rachunek bedzie taki jak caly wyjazd.Polski nr przysle Ci emilem to mozesz pisac z gadulca lub miasta plusa za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:53 Chopaki, co jest? Żaden mi życzeń nie złożył? No i gdzie ta butelka? A jeszcze w dodatku jakieś "Grzegorze" po necie grasują! Derduch, jak się w tym tygodniu na kielicha nie spotkamy, to niech nigdy do Egiptu nie lecę! A'propos: byłem wczoraj wieczorem w Sheeshy - pusto, cicho, ale Shagi zrobił dobrą faję, a od sefostwa w związku z imieninami dostałem 10% zniżki, he he!!! Pozdroofki Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 10:35 No to wszystkiego najlepszego....(lepiej pozno niz wcale...)Ja tu nie mam kalendarza z imieninami:),ale mysle ze wybaczysz,zreszta Derduch tez Grzesio i nic nie podpowiedzial-ukaraj go dodatkowa seta....bedzie sie cieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 10:41 Ja jestem tez Grzesio oczywiscie, ale ja 24 kwietia obchodzę, stad nie wiedziałem że sa konkurencyjne :-) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 13.03.06, 13:30 krzys, z kim ty chcesz leciec ?nie pomyliles sie ?i to w jednym pokoju?a ja zawsze myslalam ze to kobiety cie pociagaja!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 13:43 Kto powiedzial ze w jednym?Zreszta zobacz na zdjecie-Derduch jest calkiem przystojna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: wesole towarzystwo IP: *.132.1511H-CUD12K-01.ish.de 13.03.06, 14:00 gdzie jest te zdjecie od pani dedurch? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 14:12 Kliknij na mój nick to wyskoczy wizytówka :-)) A poza wszystkim jak powiedział wczoraj Urban, na złośc kaczystom wypada zostac pedałem. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: wesole towarzystwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:18 No za to na tym forum tośmy już kiedyś oberwali, pamiętasz kochanie? Derdziu - ten tydzień wolniejszy, co ty na to??? Krzyś jak przyjedziesz, kara we szkle Cię nie ominie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: wesole towarzystwo 13.03.06, 15:34 Ok, pisz na maila gazety co tam proponiujesz ;-) A zaraz przyjdzie Miriam albo Scorpio i nas powieszą za jaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś