Gość: Tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:16 Witam, poszukuję dokładnej mapy Hurghady. Widziałem tę na stronach www.Hurgada.pl, ale chodzi mi o coś dokładniejszego a nie "odręczny" rysunek. Jeżeli ktoś wie gdzie znaleźć to z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turysta Re: Mapy Hurghady IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 15:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=37903613 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Mapy Hurghady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:14 Przed wyjściem z lotniska w Hurghadzie szukaj informacji turystycznej - na stoisku dostaniesz mape ZA DARMO. A mapa na Hurghadzie jest zeskanowana z kupnej, takiej za kilkanaście funciaków, którą można dostać w sklepach - nawet tych ogólnospożywczych. Dziwię sie, ze Ci potrzebna dokładniejsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Mapy Hurghady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.06, 16:06 Dzięki za informacje. A co do dokładności to chodzi mi o zaznaczenie wszystkich ważnych obiektów a nie tylko hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisek99 Re: Mapy Hurghady 23.04.06, 16:06 Ściągasz sobie mapkę Hurgady w formacie GPS: mapcenter.cgpsmapper.com/getmap.php?id=1589&type=bin A ze strony: www.geopainting.com/en/#last Najnowszą wersję programu MapEdit którym można przeglądać mapki w formacie .img - i sobie oglądasz mapkę Hurgady (sam ją zrobiłem :-). Może nie ma na niej wszystkiego ale jest dość dokładna i można sobie nawet mierzyć odległości między hotelami. Odpowiedz Link Zgłoś