agata19781 12.08.06, 15:44 Witajcie.Ktoś kiedys napisał o fajnych tabletkach na Zemste Faraona.Zapomniałam nazy wiem że zaczynała się na A .... Antinal??? dzięki za Pomoc Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: tabletki 12.08.06, 15:56 Dokładnie tak ... ANTINAL !!! kosztuje cos koło 6 funtów egipskich w każdej aptece Odpowiedz Link Zgłoś
mery61 Re: tabletki 14.08.06, 14:00 Ten egipski Antinal to to samo co nasz nifuroksazyd tylko w większej dawce. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: tabletki 14.08.06, 21:15 dzieki za dzięki no właśnie - o tym ci chciałem napisac Ten egipski Antinal to to samo co nasz nifuroksazyd tylko w większej dawce całkowita prawda .......... konkretnie 2 X większej tyle tylko że ten egipski działa dobrze a polski nawet w tej samej dawce nieszczególnie ..... Tak jest - licho wie dlaczego .... jest to wiedza przekazywana z ucha do ucha przez polskich turystów w Rgipcie ... i na forum tez trochę o tym było .... ja akurat doswiadczyłem pozytywnych skutków egipskiego Antinalu .... Chcesz wierzyc to wierz nie to nie .... ja w kazdym razie gdyby nie daj Boże dopadła Ciebie zemsta to bierz najpierw co masz na biegunke polskiego Loperamid , Nifuroksazyd czy Reasek a następnie szybko zamieniaj to wszystko na ANTINAL nie bierz nic z tych leków " profilaktycznie " pozdrawiam i życzę oczywiscie zdrowia ... Odpowiedz Link Zgłoś