paco16 28.12.06, 21:25 Szukam okazyjnego first minut do Hurghady /hotele z aqua parkiem dla dzieciaków/na czerwiec 2007/14 dni/.Pierwsze oferty nie zachwyciły mnie,są dużo wyższe niż w zeszlym roku.Macie jakieś spostrzeżenia lub propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti_666 Re: first minut 29.12.06, 12:48 Też zauwazyłam ze ceny sa wyzsze ;/ no ale coz :) Egipt to bym Ci pewnie polecala z alfa starem znajomi byli i nie mogli narzekac na biuro :) co najwyzej na to ze deptak dopiero tam budowali :) ja byłam z alfa star w turcji i tez nie narzekam :) a ceny z tego co widziałam nie sa takie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: first minut 29.12.06, 16:11 porownywalam oferty eximu i sunfun na ten sam hotel w tej samej opcji w tym samym terminie i sunfun ma sporo taniej. zajrzyj do nich na strone. Ale faktycznie w zeszlym roku pod koniec lutego kupowalam 200 pln taniej niz proponuja teraz do 31.12 Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Re: first minut 30.12.06, 10:40 Koniecznie zaczekaj na ofertę Triady. Powinna się ukazać na początku stycznia. Nie bierz tylko z oferty katalogowej, a z tzw. pakietu startowego (lużne ulotki). Co by nie powiedzieć, to Triada zawsze była najtańsza, a usługi różnie jak wszędzie. Ja jeżdżę z Triady i sobie chwalę. Są też wieczni malkontenci, którzy zawsze narzekają, ale tym odradzam podróże do arabów (może sterylna i perfekcyjna Szwajcaria?) Pozdrawiam Poniżej dowód na udane wakacje z Triadą. krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/52534.html krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/52980.html krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/80898.html Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: first minut 30.12.06, 11:08 Triada rozpoczyna swoją sprzedaż 4 stycznia o 9 rano, już nie mogę się doczekać! :) tylko że ja zawsze biorę ceny z katalogu, bo są kompletne, ulotki są trochę przekłamane, bo trzeba soędobrze wczytać, co trzeba dodać do ceny, by mieć total.. no i rabaty są nie do pogardzenia.. ja przy 7+7 na dzień dobry dostaję 25% zniżki od ceny katalogowej.. pewnie, że czekając do prawdziwego last minute może być jeszcze taniej, ale mnie zależy na konkretnych hotelach i chcę mieć pewność, że tam właśnie trafię.. od 3 lat działa bezbłędnie :) a last minute to jednak zawsze loteria.. Odpowiedz Link Zgłoś
paco16 Re: first minut 30.12.06, 15:53 Krzysztofie-cudne robisz zdjęcia!Dzięki za podpowiedz.Jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich miejsc gdzie byłeś,też mam bzika na tym punkcie.Pozdrowienia od moich sąsiadów-też z Płocka!!Doradz mi jeszcze czego nie mogę przeoczyć w Egipcie ??Pozdr Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Do PACO 16 31.12.06, 11:04 Miło, że zdjęcia się podobają! Mam ich znacznie więcej lecz uznałem je za prywatne i nie zamieszczam w internecie. Czego nie można przeoczyć w Egipcie? Otóż niczego! Tak więc na jednym razie się nie skończy! Najlepiej wybierać formę zwiedzania i wypoczynku 7+7. Na wycieczce autokarowej zobaczysz znacznie więcej niż na rejsie po Nilu. Na 14 dni pobytu lepiej udać się do wybranego hotelu. Jak chcesz czegoś więcej , to chętnie służę radą, lecz żeby nie "zaśmiecać" forum, to pisz na krzysztofpop(małpa)vp.pl Dzięki za pozdrowienia - kim są Ci tajemniczy sąsiedzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: Do PACO 16 31.12.06, 13:38 Znasz moze jakiś sposob ,żeby na imprezie 7+7 pierwszy był objazd?. WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Do PACO 16 03.01.07, 16:44 polecam telefon do biura podróży - zawsze można to ustalic na kilka terminów do przodu first minute dobre w tym roku ma : alfa i kopernik, itaka, oasis jeszcze milczy ale jesli zrobią tak jak z oferta na święta to sprzedadzą wszystko w kilka dni. reszta - standard ...... ceny kosmos ewa Odpowiedz Link Zgłoś
d_dbb Re: first minut 30.12.06, 16:08 Jesli nie musisz to nie jedz z Triada!!! Przekonalam sie wlasnie,ze cena to za malo na udany wyjazd.Wybralam sie z nimi w listopadzie na 14 dniowy pobyt do Egiptu,bo bylo najtaniej i to byl wielki,wielki blad. Wyladowalismy zamiast w centrum HGR(taki akurat mialam plan) - w ok.20 min busem w strone lotniska, w beznadziejnym dla nas,"odludnym" miejscu. A nie byl to zaden traf ani promocja! Zreszta ludzie z trafa byli tam gdzie my mielismy byc!Teraz nie chca zwrocic kasy ani dac odszkodowania,bo twierdza ze zapewnili hotel o takim samym standardzie. Tylko ,ze oprocz gwiazdek liczy sie lokalizacja hotelu, jest napisane o tym wyraznie nawet w ustawie. Po prostu nie chcieli zaplacic tyle, ile Egipcjanie zadali, dzieki czemu w Wwie mamili niska cena. Wystarczylo uczciwie powiedziec, doplacilabym, zeby byc w hotelu,ktory byl wpisany w umowie. Fakt, w 7+7 Triada sie sprawdza, bylam kilka razy,ale Egipt stacjonarny to ich pieta achillesowa.Rezydentka twierdzila,ze w komorce nie ma wyjscia do Polski. Kpina! Tez wole jezdzic tanio,ale Triade zdecydowanie odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś