donia64 30.12.06, 19:25 uwaga na instruktora nurkowania z sultan beach-thomasa-nie przepuści żadnej!;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donia64 Re: sultan beach 30.12.06, 19:42 oprócz niego znajdzie się jeszcze paru:)mustafa, sherif, ahmed...szczególnie faceci z recepcji lubią zapraszać na herbatę... Odpowiedz Link Zgłoś
bansiq Re: sultan beach 09.06.07, 01:45 sultan beach ble szkaradny hotel i szpetna plaża brzydkie brudasy i tandetna dyska przy tej niby plazy ,basen o zgrozo! jeden dzień i efekt klaustrofobii,pokoje dno, hotel koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
donia64 Re: sultan beach 09.06.07, 19:02 Thomas z ekipą przeniósł się do innego hotelu podrywać laski;) a stara ekpia sultana odeszła po tym, jak zaczął tam królować nowy menager:/ Odpowiedz Link Zgłoś
habebe Re: sultan beach 26.01.07, 09:35 Oj prawda prawda :) i co do niego i co do pozostalych :) Odpowiedz Link Zgłoś
chemika Re: sultan beach 03.02.07, 00:00 Thomas to moj kumpel. Pracowalismy w SB razem w ostatnim sezonie. Co tydzien inna. W czerwcu ma mu sie urodzic pierwszy potomek. 20-letnia niemka jest matka. A cala kase ma od pani ze Slowacji (okolo 60 lat tak na marginesie). A Mustafa to przeciez nie umie w zadnym jezyku mowic i nie ma zęba "1" górnej. Co wy w nich widzicie?? Powodzenia dla wszystkich jego wielbicielek! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaa4 Re: sultan beach 03.02.07, 16:22 hejka, a znacie tego ciemnoskórego przystojniaka, nurka, robi zawsze na plazy pokazowe nurkowania i czesto chodzi z gosciem masazystą od reiki? podoba mi sie bardzo.. mahmud. napiszcie co wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
donia64 Re: sultan beach 03.02.07, 17:39 hehe to mnie zaskoczyłaś:] thomas zostanie tatusiem:))) w końcu się playboy doigrał! ja przyjaźnię się z jego bratem Michą. A Mustafa, to masz rację...w żadnym języku... Odpowiedz Link Zgłoś
mary384 Re: sultan beach 06.02.07, 14:20 sporo słyszałam o Mustafie (znak rozpoznawczy brak górnej jedynki)od mojej siostry. Intryguje mnie jego osoba. Jeżeli znasz go to czy mogłabym liczyć na kilka informacji o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
mary384 Re: sultan beach 13.02.07, 19:11 moje troskliwe siostrzane serce podpowiada by pozbawiać jej nadzieji na trwały i udany związek choć prawde mówiąc nie wiem czy mam do tego prawo. Nie wiem ponieważ widziałam listy napisane przez niego (a może nie przez niego skoro nie zna języka), widziałam prezenty, które przesłał, widziałam kilkaset SMS-ów zachowanych w pamięci telefonu mojej siostry, słyszałam kilka ich rozmów a w każdej gwarancje uczucia. Czy to może być prawdziwe? I czy ja mam prawo ingerować? Odpowiedz Link Zgłoś
muminka69 Re: sultan beach 17.05.07, 13:37 dziewcyny napiszcie mi co wiecie o Shriefie!!! proszę! jak go znacie to napiszcie... czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
habebe Re: sultan beach 24.05.07, 21:07 O ktorego Sherifa Ci chodzi? Informacyjnie - ze starej kadry plazowo basenowej malo kto sie ostal. Wspomnianych w tym watku chlopakow z divingu juz nie ma. Sherifa tez o ile mowimy o tym samym ale ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia5000 Re: sultan beach 05.10.07, 12:39 Skoro tak dobrze znacie tych kolesi to moze powiecie mi cos na temat Osama (Usama) szefa baru przy plazy??? Odpowiedz Link Zgłoś
marthina Re: sultan beach 16.10.07, 08:49 superr czlowiek,przemily,takie dobre serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia5000 Re: sultan beach 17.10.07, 08:32 marthina czy możesz skontaktowac sie ze mna olimpia5000@wp.pl mam pare pytań do Ciebie. Bardzo proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
cracovia3141-and-more Re: sultan beach 25.09.08, 13:23 chemika czy masz jeszcze kontakt ze starą ekipą z Sultana? Głównie chodzi mi o Mustafę, masz jakieś informacje jak jego losy sie potoczyły? Odpowiedz Link Zgłoś
rum-el Re: sultan beach 06.10.07, 09:30 Cześć! Do Chemika. Czy mogę postawić Ci pytanie poza forum? Będę wdzięczna? Odpowiedz Link Zgłoś
chemika Re: sultan beach 24.09.08, 23:37 Ozywiscie, tylko ze dlugo mnie nie bylo i niewiem czy wciaz jestes zainteresowna. chemika@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wspomnienie88 Re: sultan beach 26.09.08, 21:31 a macie jego foto? to zamieszcze na pb www.photoblog.pl/facecizegiptu/ zdjęcia wysyłać na adres: tetyda@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdakali7 Re: sultan beach 26.09.08, 22:25 czy ktoś był we wrześniu w sultanie? Odpowiedz Link Zgłoś