Dodaj do ulubionych

Desert Rose :)))

14.01.07, 15:56
Wybieramy sie do hotelu Desert Rose z Alfa Star 25 lipca 07. Może ktoś się tam
wybiera??? Jedziemy z naszym 13 letnim synem. Chętnie poczytamy opinii na
temat tego hotelu. Mamy opcję all. Interesuje nas ile dolców na 2 tygodnie, co
warto zobaczyć, co fajnego przywieżć do kraju???
Obserwuj wątek
    • flyrobert Re: Desert Rose :))) 14.01.07, 16:54
      witam
      sporo informacji jest w porzednich 2 watkach z tego roku .
      ja jadę z rodzina 20,07 z Triadą .
    • elunia002 Re: Desert Rose :))) 19.01.07, 17:53
      Witam my z mezem i znajomymi bylismy w listopadzie zeszlego roku w tym
      hotelu.Wykupilismy wycieczke z Triady mielismy 7+7.Hotel super są 3 baseny jeden
      z podgrzewana woda to ten ze zjezdzalnia.Maja troche animacji ale przewaznie
      korzystaja z nich tylko ruski.Zreszta jest ich bardzo duzo.Potem juz mnie to
      denerwowalo bo gdzie kolwiek szlismy czy do sklepu czy na terenie hotelu to
      brali nas za ruskich.Jedzenie bardzo dobre jest tego baaaardzo duzo ja przytylam
      2 kilo a moj maz 5 kilo.Napoje mozna juz sobie brac od godziny 10 ranodo
      24.Drinki jak lubicie rozwodnione to dobre ale my wolelismy brac 50na 50
      .Zreszta wszyscy polacy i nie tylko potem tak brali.Obsluga mila pokoje
      sprzataja rano.A pieniedzy - my mielismy na 2 tygodnie500 dolarow i 500 euro. z
      czego 500 dolcow stracilismy na wycieczki jakie tylko mozna bylo wykupic.Tak ze
      juz wam zazdroszcze tego wyjazdu naprawde nie bedziecie zalowac .Pozdrawiam
    • elunia002 Re: Desert Rose :))) 19.01.07, 17:59
      a jeszcze sie pytalas co przywiesc to my troche pamiatek typu jakies figurki
      ,papirusa koszulki dla dzieciakow bo jakosciowo sa bardzo dobre tylko sie
      targujcie do upadlego.Nawet w sklepach .Sklepy sa zaraz jak wyjdziecie przed
      brame hotelu i obok .Na terenie hotelu jest bardzo drogo.Kantor jest na terenie
      hotelu otwarty ok 9 do 12 i potem chyba po 18.Jedzenia nie musicie kupowac napoi
      tez jest tego duzo w opcji All.Jak byscie chcieli jechac do centrum Hur. to
      busiki jezdza tam co chwile ale zanim wsiadziece to musicie sie utargowac co do
      ceny bo oszukuja.ok 2 funtow to kosztuje.A tak wogole to jeszcze przywiezlismy
      do domu 300 euro bo nie bylo na co wydawac.
    • elunia002 Re: Desert Rose :))) 19.01.07, 18:10
      a co warto zobaczyc to my mielismy rejs po Nilu wiec praktycznie wszystko
      zobaczylismy po drodze nie wiem jak wy macie ?czy tylko pobyt w hotelu czy tez
      rejs po Nilu .Jezeli tak to duzo zobaczycie a jezeli pobyt staly to sa to bardzo
      duze odleglosci wiec nie polecam. My wykupilismy tylko wycieczke do Kairu z
      hotelu ale wyjazd jest o godzinie 1.10 w nocy na miejscu jestescie w Kairze o 9
      rano .Jest to meczace ale byc w Egipcie i nie widziec piramid .Nie zrobilo na
      mnie to wrazenia , bardziej Abu Simbel to robi wrazenie.Bardzo polecam .Ale jak
      bedziecie mieli pobyt staly to jest to odlegloscok 1500 kilomertow.Polecam
      nurkowanie , ja wprawdzie nie bylam ale maz byl i wrocil zachwycony .Ja nie
      poplynelam bo raz ze mam chorbe morka a dwa boje sie plywac pod woda .Ale warto
      w tej chwili maz juz nawet nie chce wedkowac tylko nurkowac .Kupil sobie i
      corce pletwy i skafandry.Moze w tym roku tez pojedziemy jak beda finanse chociaz
      moze byc cienko bo wlasnie kupilismy dom .Ale na przyszly rok napewno tylko ze
      do SS.albo do Marsa Alam tam ponoc jest najpiekniej.Cisza spokoj nalepsze rafy
      bo dziewicze .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka