roxi32 25.01.07, 15:20 Widze,ze jest wielu zwolennikow i przeciwnikow danych forumowiczow wiec moze stworzyc ranking ktoremu mozna zaufac a ktory powinien cicho siedziec.Ja raczej podchodze pod 2 grupe ale moze to sie zmieni.Wiec jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanpja Re: Ranking forumowiczow 25.01.07, 15:29 To lepiej dać takiemu "zakaz wstępu". Bez sensu - raz cię ktoś opieprzy a innym razem da dobrą radę. Forum jest po to by dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch A oto debiut roxi32, popatrzmy... 25.01.07, 17:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=44719581&a=50106514 Nie będe tego, ani nastepnych Twoich postów komentował... To tylko gwoli przypomnienia innym. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: A oto debiut roxi32, popatrzmy... 25.01.07, 18:42 a Ty juz spakowany? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 25.01.07, 20:12 Juz mnie łapie podróżowy zakrętaniec. Spadam od tego śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_diana Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 25.01.07, 21:39 to 'karnie" 2 relacje teraz poprosze jak wrocisz-obiecywales dominikane!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 25.01.07, 23:11 Dobra, obiecuje! A dzisiaj w Miami było 26 stopni :-) Jutro o tej porze usiąde sobie nad oceanem, obok galonowa buteleczka Jacka Danielsa... Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 26.01.07, 01:33 hahahahahahahahah na florydzie to chyba nie jacuś, a jakiś jose! swoją drogą pamiętasz, że w ub tyg spadł tam śnieg ;) Gdybyś jednak miał jutro siłę usiąść na brzegu oceanu to prosze nie drażnij rekinów bo ci ten Sexi tyłeczek obgryzą !!!! hahahah EWA Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 26.01.07, 03:37 Ewunia nie martw sie o mój zadek :-) Wy sobie smacznie śpicie a ja muszę przez te zaspy na lotnisko pędzic, w tych samolotach męczyć tyle godzin... A jutro akurat Cairo wraca? Ciekawe czy juz mu się wątroba powiekszyła od tego picia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 26.01.07, 15:06 derduch napisał: > Dobra, obiecuje! A dzisiaj w Miami było 26 stopni :-) Jutro o tej porze usiąde > sobie nad oceanem, obok galonowa buteleczka Jacka Danielsa... > No mówiłem - jak wróci nic nie będzie pamiętał :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re Zona pakowaa ja si do tego nie nadaje - 28.01.07, 05:59 Idz Ty kurka.... Ja wlasnie wysiadlam z samolotu w Stambule i jest 1 st. C a jak wylatywalismy wczoraj z BKK byo 32. Ja nie chc wracac do domu a jutro musze rano do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Re Zona pakowaa ja si do tego nie nadaje - 28.01.07, 12:04 No widzisz, po co tak szybko wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 26.01.07, 15:05 To moja wina - ciągle Derdiego rozpijam od powrotu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marina_diana Re: Zona pakowała, ja się do tego nie nadaje ;-) 26.01.07, 17:27 tak go amon nie=rozpijaj,bo ja czekam na dominikane i floryde od derdiego!I milej florydy!!I milych ferii dla "wiadomoktorychforumowiczow". A ja smigam na narty jutro..a moi przyjaciele od dzisiaj w mojej ukochanej arabii beach..ponoc jest nowy wlasciciel.wkrotce bede ewe prosic o grupe do sharmu z petra,moze sie ktos z forum dolaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: A oto debiut roxi32, popatrzmy... 26.01.07, 23:51 W rankingu największych błaznów tego forum niewątpliwe zajmujesz pierwsze miejsce egzeqwo z dyrduchem !! Dwa capy ze złotym medalem ! Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: A oto debiut roxi32, popatrzmy... 27.01.07, 10:19 derduchem, jeśli już.. swoim stylem ostatnich wypowiedzi możesz zacząć liczyć na miejsce w czołówce.. nie lepiej odpuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
roxi32 Butynski 27.01.07, 10:34 No samo nazwisko juz swiadczy gdzie masz rozum chloptasiu,buraczku czy jak cie tam zwa.Derduch dokopalby ci ale plaszczy tylek na Florydzie wiec cwaniaku poczekaj az wruci. Odpowiedz Link Zgłoś
butynski Re: Butynski 27.01.07, 14:39 To baranie nie nazwisko -liczysz na dyrducha bo sam tylko potrafisz spieprzyć każdą dyskusję .Widzę że dla ciebie Floryda to odległa kraina marzeń .Osioł ze złotym medalem - pasuje ci jak nikomu . Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Butynski 28.01.07, 12:00 Widze ze gadasz z czyms czego nie widze, tym kretynem? Daj sobie spokoj, nie warto, klikaj na kosz i po sprawie. Sniegu brak, ciemno(dochodzi 6 rano) Temp ok 26-28 stopni, woda ciepla, w jaccuzi w ogrodzie ma 100 stopni tego tam ich na F :-) Najwazniejsza informacja: Jack Daniels 1.75 lira 29$ Az chce sie zyc! Lody Haagen super, Tomek mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
amon-re Re: Butynski 29.01.07, 11:18 derduch napisał: > Sniegu brak, ciemno(dochodzi 6 rano) Tez nie mozesz spac braciszku ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Butynski 29.01.07, 23:41 kurka chłopaki w góre ptaki !! ja chce do egiptu bo ja tu mogę tylko z perspektywy biurka podziwiać w jak zastraszającym tempie zeszły miejsca na maj i na ferie ... ale...... nie ma tego złego ...SAVITA albo DOmina :) swoją drogą Jędrula.... wiesz jak to jest a chorowaniem duszy ... potem wątroba boleje WRACAĆ DO KRAJU migiem śnieg trza z lotniska zdmuchnąć a właśnie Krzys wrócił ! żyje i jest cały i zdrowy - wczasy z zoną wyszły mu na dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivonusia Re: Butynski 21.02.07, 11:24 a wiesz może coś więcej niz podaje biuro sun and fun na temat hotelu sovita. Jesli tak proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś