becikowe5 06.05.07, 21:30 Czy ktoś może podzielić się informacjami jakie statki (poziom usług)obsługują w tym sezonie Rainbowtours? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franceska79 Re: statek na rejsie z Rainbowtours 08.05.07, 15:44 ja tez lece z rainbow,z tego co wiem to sa 4 * statki,i niezly standart,ale jak to z ludzmi bywa,jesli ktos chce zgrac szlachte i wielkie Panstwo,zawsze cos wynajdzie,czytam na forum-ludzie czasem przesadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: statek na rejsie z Rainbowtours 08.05.07, 16:24 w lipcu 2006 z tym biurem mieliśmy 5* statek -"aton" i wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: statek na rejsie z Rainbowtours 08.05.07, 21:58 yrec61 napisał: > w lipcu 2006 z tym biurem mieliśmy 5* statek -"aton" i wszystko było ok czy 5* statek był w 2006r. w ofercie katalogowej? Teraz na 2007r. są jedynie 4*. Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: statek na rejsie z Rainbowtours 09.05.07, 09:12 w ofercie były 4*, ale mieliśmy szczęście i firma ulokowała naszą wycieczkę na 5* statku Odpowiedz Link Zgłoś
angelsmile Pytanie do tych co byli w 2007r 06.09.07, 11:46 powtórzę pytanie becikowe05 - jakie statki obsługują w tym roku biuro Rainbowtours? Według katalogu jest to 4*. Czy ktoś rzeczywiście trafił na statek 4* ( na forum są głównie info o 5*). Jakie wrażenia odnośnie statku? Odpowiedz Link Zgłoś
yska2 Re: Pytanie do tych co byli w 2007r 06.09.07, 18:28 Witam Byliśmy z mężem na rejsie w sierpniu. Statek Queen Nefer - 5*. Kajuty przyjemne, na statku czysto, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone a obsługa nie narzucała się. Wspominamy bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcoxxx Re: Pytanie do tych co byli w 2007r 07.09.07, 22:54 W SIERPNIU BYŁ STATEK QUEEN NEFER. 5* TO ON MIAŁ ALE WIELE LAT TEMU. POMIMO TO KAJUTY WYGODNE, JEDZENIE PRZYZWOITE. CZYSTO I DYSKRETNIE. JEDYNYM POWAŻNYM MINUSEM SĄ ŁAZIENKI, KTÓRYCH STANDARD TO ZALEDWIE 3*. GDYBYM MIAŁ WYBIERAĆ JESZCZE RAZ TO PEWNIE BIURO, KTÓRE OFERUJE 5*. NIEKTÓRZY LUBIĄ BYĆ POROZPIESZCZANI PODCZAS WAKACJI I NIEKONIECZNIE TO COŚ ZŁEGO. HOTEL EMPIRE I W KAIRZE MAYORCA STANDARD PODSTAWOWY, NATOMIAST KTO PODCZAS POBYTU WYBIERZE SEA STAR NA PEWNO BĘDZIE ZADOWOLONY - WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO, CZEGO OCZEKUJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka23 Re: statek na rejsie z Rainbowtours 07.09.07, 16:35 Wylatuje 14 wrzesnia z rainbow dlatego prosze wszystkich ktorzy byli w tym roku o opinie i wrazenia z pobytu, watek o rejsie z rainbow juz czytalam wiec licze na jakies nowe wiesci. z gory dziekuje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
usenet_user Re: statek na rejsie z Rainbowtours 07.09.07, 21:31 Pewnie będziemy pływać razem bo też wylatuje tego dnia z dziewczyną z tego biura i też mam dylemat :) mam nadzieje ze nie będzie to pordzewiała łajba z rozpadającymi się materacami i drutami na wierzchu Do zobaczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
usenet_user Re: statek na rejsie z Rainbowtours 09.09.07, 14:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=68752981 tu jest wątek o tej wycieczce, trochę się uspokoiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś