Dodaj do ulubionych

1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków

18.06.07, 21:50
Witam was i ... zapraszam na zlot egiptomaniaków ...
HURGHADZIE
w ostatnich dniach października 2007
zlot będzie trwał 5 dni
- dokładna data będzie podana w okolicy 10 lipca

program:
pobyt w hotelu 4* na all Inclusive
występ polskiego kabaretu
wspólny wyjazd jeepami i quadami na pustynię
wspólne wypłynięcie na Giftun - kilkoma łodziami
wspólny wieczór w knajpce arabskiej z pokazem tańca brzucha, przy fajce wodnej
itd ;)
oraz dla chętnych wylot do Luxoru samolotem !!

wpisujcie sie kto byl by zainteresowany - można tez słać zapytania na mojego
maila ewa.kozikowska (malpa) wp.pl

szczegolowe info w odpowiedzi na maila :)
DO ZOBACZENIA NA MIEJSCU !!
Ewa
Obserwuj wątek
    • derduch Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 18.06.07, 22:01
      Na dzień dzisiejszy ja to przyjąłem do akceptującej wiadomości.
      • janusz.amir Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 07:58
        No to ja też!!!!!!!!!!!
    • casic Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 08:33
      Ja lecę teraz w piątek ! :)) ale na ten październik tez sie piszę :).....jeśli
      mogę oczywiście ;)
    • anuulka Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 09:57
      Ja sie chetnie podczepie pod niektore z impreze :DD Super pomysl :)
      • elsalvador1 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 12:55
        Ewuś,jak zwykle możesz na mnie,Krzysia i Kazia liczyć.Bach,poszło-konkrety na
        priva proszę.Pozdrawiam.Sali.
        • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 17:01
          no więc tak
          no to super
          dodam że można ze mną jeszcze kontaktowac sie na gg 54 68 279

ceny powiem wam na dniach - na razie musze wiedziec ilu was będzie aby sie
          przygotować :)
          Ewa
        • miriam_73 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 17:07
          O mamo, to Kaziu też...???? To ja się jeszcze zastanowię czy jednak nie polubić
          Hurgady :)
          • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 17:19
            hahaha jak Kaziu leci to wiadomo że wszyscy poleca :)

Ewa
    • jarecki946 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 23:28
      > w ostatnich dniach października 2007
      czekaj, czekaj, niech pomysle, ile to dni wtedy będzie miał Franek... hmm :)

> zlot będzie trwał 5 dni
      czemu akurat 5 dni ?

pozdr.
      Jarecki
      • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 19.06.07, 23:51
        hahaha Franio będzie już dość duży aby leciec :) tak jak Natan kiedy pierwszy
        raz poleciał :)

pięć dni bo - 2 przewidziane są na powrót do formy :)

Ewa
    • am98 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 20.06.07, 00:48
      .. ale dalczego występ polskiego kabaretu w Egipcie???? Matko z córka!!! a może
      disco polo??? albo dres night?
      • balbina66 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 13:59
        Ewcia chyba ci nic mowic nie musze,zebys moja osobe do listy dopisala,tylko
        dokoptuj te 5 dni jakos do naszego urlopu,nie zeby to bylo w trakcie ,i po
        urlopie trzeba bedzie do jakiegos sanatorium na odpoczynek jechac .Wiesz jak
        jest.Miriam, Ty sie nie zastanawiaj!tylko jedziem i to biegusiem....
        Sali ,Krzysiu , Kaziu,co bedziemy tym razem po takiej imprezie w aptece
        kupywac??Oj siwo to widze.Cairo gdzie ty sie znow podziewasz?Bez ciebie to
        zadnej imprezy nie bedzie!No i bedzie okazaj co nie ktorych z tego forum
        osobiscie poznac .Pozdrawiam wszystkich
        • cairo7 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 15:06
          Balbina-tym razem się już chyba nie wywinę i będę:)...a sanatorium bankowo
          trzeba załatwiać.
        • miriam_73 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 15:32
          Tiaa, widzisz ja tak ciągle przymierzam się do dłuższej Jordanii.... A urlopu
          mam dwa tygodnie. Rozdwoić się nie da. Poza tym - co? Do końca roku potem bedę
          wątrobę leczyć??? ;-)))
          PS> Wyślę Ci wieczorem mailem pare fotek. Znad kieliszków.
          • cairo7 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 15:37
            Balbina i kieliszki????? cola light...z wodą:)
            • balbina66 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 15:59
              Cairo zapomiales o tym rumie co w coli plywa,jeszcze do tej pory po
              odwiedzinach w sharmie mam dolegliwosci watrobowe,.Miriam ,jordanie mozesz w
              przyszlym roku zaliczyc ,w pazdzierniku sie nie oplaca ,to jest odpowiednia pora
              na spotkania towarzyskie jak naprzyklad taki zlocik ,szybko ciemno i nikt nie
              widzi jak wygladasz po kieliszku,mowisz-masz,melduj sie i bach poszlo!!
              • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:03
                no i o taki klimacik zlotu chodzi

kabaret polski a czemu nie :) NAS KLIENT NAS PANNNNN
                byla chinka dupa bedzie egipcka dupa :)

bo ani mru mru leci z nami :) wszystko po to aby zabawa była przednia
                Ewa
              • elsalvador1 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:04
                Ej ludziska,co Wy tak o tym piciu jakby ktokolwiek z nas sporzywał...niom może
                ociupinkę na stomaka ot i tyle.Pozdrawiam ekipę.Sali.
                • balbina66 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:16
                  hi Sali przeciesz pisze o kieliszku ,nie kieliszkach .Przeciez az tak zle nie jest.P
                • jarecki946 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:23
                  > Ej ludziska,co Wy tak o tym piciu jakby ktokolwiek z nas sporzywał...niom może
                  no właśnie, Ty ciągle te karkade i karkade, a potem ze serducho boli itd...
                  • miriam_73 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:26
                    wiesz, zależy z czym to karkade ;-) Ja nie powiem głosno...
                    • jarecki946 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 22.06.07, 13:13
                      tego to nikt nie wie, co tam Yusuf dolewał... :)
                      • balbina66 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 22.06.07, 13:36
                        no wlasnie co niektory za duzo tego karkade wypil,albo co to bylo albo z czym???
                        pozdrowienia dla calej ekipy
                      • miriam_73 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 22.06.07, 16:28
                        wiesz, to niekoniecznie Yusuf... Niektórzy w aptece dziwne rzeczy kupowali ;-))))
                        • magdabz Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.06.07, 18:02
                          Jak ja Wam zazdroszczę...
                          Nam się raczej w tym roku nie uda odwiedzić Egiptu, ale mam nadzieję, że może w
                          przyszłym roku tam Was spotkamy :)
                          Sali, miałeś mi wymyślić jakiś porządny nick i co?
                          Pozdrowienia dla ekipy atrakcyjnego Kazimierza i pozostałych człownków TWA.

A Szymka nie bierzecie na zlot?
                          • platynka.iw Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.06.07, 19:02
                            magdabz napisała:
                            > A Szymka nie bierzecie na zlot?
                            No wlanie Sali+Kaziu+Krzysio-bierzecie mnie na zlot czy nie?? :-)
                            Pozdrowienia dla wspanialej czworki (czyli dla Stahurskiego tez :S :P)

Szymek :D
                            • jarecki946 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 26.06.07, 00:47
                              Ty tu nie ściemniaj, nie bedzie mogła i koniec :)
                            • elsalvador1 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 28.06.07, 17:01
                              platynka.iw napisała:

> No wlanie Sali+Kaziu+Krzysio-bierzecie mnie na zlot czy nie?? :-)
                              > Pozdrowienia dla wspanialej czworki (czyli dla Stahurskiego tez :S :P)
                              >
                              > Szymek :D
                              Eeeeeeeee,Laska,nie fikaj bo spakujemy i zabierzemy!!!!,jak wspomniałem,Szymo
                              się nie mógł wyspać przezemnie więc odpadł w przedbiegach.Pozdrawiam.Sali.
                          • elsalvador1 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 28.06.07, 16:59
                            magdabz napisała:

> Sali, miałeś mi wymyślić jakiś porządny nick i co?
                            > Pozdrowienia dla ekipy atrakcyjnego Kazimierza i pozostałych człownków TWA.
                            >
                            > A Szymka nie bierzecie na zlot?
                            Siema Ma-dzik-a Bestia!!! Chciałaś i masz.Hehehe.Cóż,Szymo się wykruszył więc
                            nic z tego.Ale my walczymy dalej z Twoimi arabami ;-))).Pozdrowionka dla reszty.
            • jarecki946 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:22
              > Balbina i kieliszki????? cola light...z wodą:)
              yyy, woda light, sam raz jej przynosiłem :)

• balbina66 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 16:26
                hi jarecki ty jeszcze zyjesz?ty tak nie mysl ile twoje malenstwo bedzie mialo
                miesiecy tylko pomoz zonie i zalatwiaj juz wszystko na koniec
                pazdziernika.Serdeczne pozdrowienia
                • pc_maniac Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 20:12
                  Hm, się trzeba będzie zastanowić.
                  Może dożyjemy ?! :o)
                  • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 21.06.07, 20:55
                    hehehehehehehehehhe
                    zastraszamy

najważniejsze aby ekipa byla super - reszta sama sie rozkręci -a jak widac ekipa
                    sie szykuje nie od parady :)
                    • cle_oo Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 26.06.07, 07:24
                      Czy ten wylot jest tylko na 7 dni? Jeśli tak to czy istnieje możliwość
                      przedłużenia do 14?
                      Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
                      • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 26.06.07, 09:27
                        można i na 14
                        do kupienia będą pakiety 7 i 14 dni :)

Ewa
                        • anuulka Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 26.06.07, 09:32
                          a szczegoly sa juz jakies? gdzie bedziecie od ktorego itp? (sprawdzam jak
                          blisko mnie :D )
                          • elsalvador1 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 28.06.07, 17:03
                            anuulka napisała:

> a szczegoly sa juz jakies? gdzie bedziecie od ktorego itp? (sprawdzam jak
                            > blisko mnie :D )
                            Właśnie Marchefa !!!.Co z planem?!.Dajesz biegusiem,bach i poszło. :-p
                            • platynka.iw Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 30.06.07, 18:15
                              elsalvador1 napisał:
                              > Właśnie Marchefa !!!.Co z planem?!.Dajesz biegusiem,bach i poszło. :-p
                              Ej Sali a co z Twoium wyjazdem do Oaz na Pustyni Zachodniej?
                              Jestem strrrasznie ciekawa, trzymam kciuki i dopinguje Cie z calych sil!
                              Pozdrowionka, Szymek vel Iwcia ;-)
                              • elsalvador1 Do Szymcia. 02.07.07, 11:30
                                Wszystko związane z Siwą jest otwarte.Kwestie organizacyjne i oczywiście liczę
                                na Janusza i jeszcze parę osób.A zlocik
                                o.b.o.w.i.ą.z.k.o.w.y !!!!!!!!!!!!!!!!.Pozdrawiam.Sali.
                                • pc_maniac Re: Do Szymcia. 02.07.07, 11:43
                                  Oj, Siwa i Bahrija nas by również interesowała.
                                  I nie zależy nam szczególnie na wyprawie zorganizowanej.

Poprostu w kilka osób byłoby przyjemniej.
                                  • elsalvador1 Re: Do pc_maniac 02.07.07, 12:46
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=59448299&a=59715773 Jeżeli
                                    Jesteście zainteresowani to bardzo chętnie możemy coś razem zrobić.I napewno
                                    nie byłoby to przedsięwzięcie "zorganizowane'.Liczę na totalną prywatę z
                                    wszelkimi niedogodnościami podróży.Pozdrawiam.Sali.
                                    • platynka.iw Re: Do pc_maniac 02.07.07, 12:57
                                      elsalvador1 napisał:
                                      > Liczę na totalną prywatę z
                                      > wszelkimi niedogodnościami podróży.Pozdrawiam.Sali.
                                      Kochani-nie dajcie sie namowic! ;-) Watpie, by ktokolwiek Saliemu dorownal! Nie
                                      wiecie co on ma na mysli piszac "niewygody"! Ten niezniszczalny czlowiek potrafi
                                      spac w jeepie bez klimy, przy 35 stopniowym upale (w jeepie bylo chyba ze 40 jak
                                      sie ta puszka nagrzala)przy predkosci 80km/h jadac po kamienistej pustyni! Mysmy
                                      walczyli ze smiercia-z odwodnieniem-z utrzymaniem sie na siedzeniu i nie
                                      rozwaleniem glowy czy wydaleniem zoladka-a Sali w najlepsze, niczym niemowle
                                      spal! On jest niezniszczalny!
                                      Sali-szacuneczek :-)
                                      Iw
                                      • elsalvador1 Re: Do Szymka wel Iwci 02.07.07, 14:47
                                        Takie tam 40 stopni.Nie strasz pc_maniac'a bo się rozmyśli.A tak na marginesie
                                        z takim "bębenkiem" a sama dałaś radę i kto tu jest twardy?!!!.pozdrawiam.Sali.
                                        • pc_maniac Re: Do Szymka wel Iwci 02.07.07, 15:12
                                          Ja takie upały mogę przetrzymać, muszę jedynie się zorientować czy będziemy
                                          mieli z kim małą zostawić, czy będziemy ją ciągnąć ze sobą, a nie wiem jak 2,5
                                          latka by chciała wysiedzieć w jeepie tyle czasu.
                                          • elsalvador1 do pc_maniac 02.07.07, 15:56
                                            Muszę Cię zmartwić.Nawet 14-to latek będzie miał ciężko.To bardzo forsowny
                                            wyjazd chyba,że opcja zorganizowanego wyjazdu.Sam pobyt/ponad tygodniowy/ i
                                            jazda po Pustyni Zachodniej jest uciążliwa nawet dla dorosłego.Nad tym trzeba
                                            się zastanowić.Pzdr.Sali.
                                            • cameltravel Re: do pc_maniac 03.07.07, 14:35
                                              hehehehehehhehe
                                              no to Szymus vel Iwcia posiedzi z dziecmi (ja jej 3 zostawie) i pojedziem
                                              jeepami :)
                                              hehe co ty na to Iwcia i tak nie masz opcji;)
                                              ostatecznie Cairo - ci pomoże hehehehe

Ewa
                                              • pc_maniac Re: do pc_maniac 03.07.07, 14:47
                                                Cameltravel, nie jestem sadystą. Co mi zrobił Szymus vel Iwcia, żeby zn ęcać
                                                się nad nim zostawianiem tak zwariowanego i nieobliczalnego dzieciaka jak nasza
                                                pociecha?!

Toż to największy łobóz jakiego znam. Byliśmy w ten weekend na zlocie
                                                dzieciaków z lutego 2005 i owszem kilka dorównywało jej temperamentem, ale
                                                żadne nie przebiło :o)
                                              • platynka.iw Re: do pc_maniac 03.07.07, 17:39
                                                cameltravel napisał:
                                                > hehehehehehhehe
                                                > no to Szymus vel Iwcia posiedzi z dziecmi (ja jej 3 zostawie) i pojedziem
                                                > jeepami :)
                                                > hehe co ty na to Iwcia i tak nie masz opcji;)
                                                > ostatecznie Cairo - ci pomoże hehehehe
                                                Niech bedzie-ale bez Cairo-wystarczy, ze bede miec dzieciaki pod opieka ;-)))
                                                • cameltravel Re: do pc_maniac 03.07.07, 21:10
                                                  hehehheh
                                                  Vel Iwcia nie bedzie sie nimi zajmowac ale z nimi zostanie
                                                  twoje jedno moich 3 i jeszcze jakies podobne temperamentem zamkniemy w kids
                                                  clubie w Aladynie i sru - a Vel Iwcia na czatach czy nie podusiły sie
                                                  wszak ADHD to czynnik wspólny maniakalnych potworków ;)

Ewa

PS jak bez Cairo?? a kto ich ulula ;)
    • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 14.07.07, 17:36
      mam już kolejne szczegóły zlotu

wylot do Hurghady - między 29 a 31 paździenrika
      z rożnych lotnisk
      2 hotele do wyboru:
      Sindbad Aqua Park i Desert Rose

oba w All inclusive

ceny -
      Sindbad 2000zl / os/7 dni

Desert Rose 2050 zl /os / 7 dni

ceny ostateczne i kompletne - oczywiście bez wizy. Zawieraja wstęp na występ
      Kabaretu Ani Mru Mru, Jeep safari - grupowe, Giftun Island i kilka niespodzianek.

jest tez możliwość wylotu do Sharm el Shaikh ok 30 października
      na 14 dni do Palmyra Resort lub St George na 14 dni z all inclusive i
      przyjechać, przylecieć, przypłynąć do Hurghady na 4 dni zlotu - szczegóły pod
      mailem
      kontakt ze mną pod gg 5468279 - lub piszcie tutaj - odpisze.

Ewa
      • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 14.07.07, 17:40
        14 dniowy pobyt też jest możliwy
        :)

Tylko maniacy lecący na zlot mają możliwość wstępu na występ kabaretu i
        uczestniczenia w wyjazdach grupowych

Ewa
      • kruszynka301 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 15.07.07, 00:08
        Ewo, do kiedy można dać odpowiedź? Znowu mnie ciągnie do Egiptu;), ale nie wiem, czy uda mi się przekonać rodzinkę.
        I czy dzieci są wogóle przewidziane? W moim przypadku to 7-latka i półroczne maleństwo (w październiku, teraz ma całe 2 miesiące;)).
        • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 15.07.07, 12:25
          Dzieci są mile widziane - przewidziano dla nich nianię darmową ! przywiezioną z
          Polski.

odpowiedź - Kto pierwszy ten lepszy - zaliczka 600zl od osoby i miejsce
          zaklepane :)

Ewa
          • ivis Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 15.07.07, 22:04
            Hej,
            a jaki jest koszt 2 tyg w Desert Rose ale........ na jedynkę??? znów chcę do
            egiptowa

pozdrawiam
            • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 16.07.07, 14:51
              singiel na 14 dni to koszt
              3600 - całkowity
              ale jest opcja że bedziemy parować i trójkowac singli :)
              jesli będą chcieli
              trzeba sie zgłosić i ustalić szczegóły
              Ewa
              • deoand Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 16.07.07, 19:30
                Zjazd z derduchem bez whisky
                Whisky bez derducha
                derduch z woda sodową
                woda sodowa z derduchem

derduch na pustynnym odwyku pod palmą
                zjazd na pustyni ale z derduchem

czarno to jednak widze

ale w końcu rózne cuda zdarzały sie w Egipcie

pzdr deo
                • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 17.07.07, 16:57
                  eeeee
                  deo nie wyszło ci

jeszcze raz
                  zjazd z derduchem
                  derduch z whiskey
                  whiskey z cairo
                  cairo z seataciem
                  seatac z amonekiem
                  amonek z kruszynką
                  kruszynka z pc_maniackiem
                  pc_maniack z plecakiem
                  plecak z butelkami
                  butelki z napojami
                  napoje z humorem
                  humor z platynką
                  platynka z dzieckiem
                  dziecko z nianią
                  niania z hotelu
                  hotel wypasiony z basenem
                  basen z egiptomaniakami
                  egiptomaniacy z ani mru mru

to daje tylko jedno - R E W E L A CY J N A I M P R E Z E

hehehehe
                  Ewa
    • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 18.07.07, 20:08

znam już daty wylotów i liczbę miejsc na poszczególne wyloty
      26.10 - Warszawa 30 miejsc
      27.10 - Warszawa 30 miejsc i Katowice 50 miejsc i Poznań 30 miejsc
      31.10 - Wrocław 20 miejsc, Gdańsk 20 miejsc, Łódź 16 miejsc i Szczecin 20 miejsc

jak widzicie liczba mocno ograniczona
      tyle juz tylko zostało
      nie ociągajcie sie z decyzją
      600zl zaliczki i reszta na 21 dni przed odlotem !!

Ewa
      • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 10:25
        26.10 - Warszawa już nie ma miejsc
        27.10 - Warszawa 20 miejsc i Katowice 30 miejsc i Poznań 10 miejsc
        31.10 - Wrocław 20 miejsc, Gdańsk 16 miejsc, Łódź 16 miejsc i Szczecin 20 miejsc

kto pierwszy ten lepszy :)

Ewa

PS - Hotel Aladdin koszty:
        Cena: 3150 pln/os w pokoju DBL ( WYLOT W DNIU 25.10 NA 14 DNI) miejsc 20

Cena: 2370 pln/os w pokoju DBL ( WYLOT W DNIU 1.11 NA 7 DNI) miejsc 20

Cena: 3140 pln/os w pokoju DBL ( WYLOT W DNIU 1.11 NA 14 DNI) miejsc 20
        • pc_maniac Egiptomaniacy-wiecie, ze mamy swoje fotoforum? 23.07.07, 16:34
          Amon-Re, jak przystało na egipskiego boga, założył wątek Prawdziwe oblicze Egiptomaniaka.
          Choć z tym "prawdziwym obliczem" to można polemizować ;o), ale czy już
          wrzuciliście tam swoje "prawdziwe oblicze"?
      • aeki Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 17:44
        Chętnie się z Wami spotkam. Planuję pobyt na przełomie października i listopada.

Ale lecę indywidualnie ( stary jestem ) Jak ewentualnie się z camelicą w
        afryce skontaktować ??
        • derduch Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 18:05
          aeki napisał:

> Chętnie się z Wami spotkam. Planuję pobyt na przełomie października i listopad
          > a.
          >
          > Ale lecę indywidualnie ( stary jestem ) Jak ewentualnie się z camelicą w
          > afryce skontaktować ?? ^^^^^^^^^^
          ^
          Popełniłeś chłopie samobójstwo i to bolesne tym słowem >----->---->-|

Moje kondolencje ;-)
          • aeki Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 18:18
            no dobra umieram, ale za jakie słowo ?????
            • derduch Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 19:15
              To nad szczałkamy nie wypowiem bo siem bojem
          • aeki Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 21:00
            Ewa zabalsamujesz ???

chętnie wypiję z Wami asap, bez Derducha
    • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 22:59
      heheheh
      zabalsamuję
      ja tez juz stara jestem :)
      za kilka lat 30 mi stuknie :( załamka

a ty czemu sam ??
      wyłamujesz sie??

powiem ci tylko tyle - Cairo za ok 4 godziny wsiada do samolotu w HRG - jak
      dowiedział sie o derduchu że ten z tęsknoty za nim nie pije - skrócił swoje
      miesięczne wakacje i wraca !!
      wiesz co sie bedzie działo od jutra??

PS: dla tych co sie wachają miejsca z Gdańska sie kończą, Poznan wymięka tez
      Ewa
      • 15tolka15 Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 23.07.07, 23:32
        Witam.Wspomnialam przyjaciolce,ze szykujecie sie na super wypadzik jesienny.Ona,
        no to lecimy!Nasi mezowie nie moga niestety wybrac sie z nami,musza zostac.Ale
        chyba poradzimy sobie bez nich.Tydzien trzy kobietki wylot Szczecin.Jutro
        zadzwonie.Tolka
        • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 24.07.07, 11:11
          SUUPER laski zawsze sie przydadzą
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

czekam
          Ewa
          • magdalena.e Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 25.07.07, 20:02
            a mnie może uda się choć spotkać z Wami, bo będę w Empire 14 dni od 12.X
            • aeki Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 25.07.07, 20:16
              no właśnie o tym wypiciu asap,u wspólnie choć indywidualnie pisałem .
              cameli.. ( samobójstwo )
              Ewa jak Was znależć
              • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 25.07.07, 22:50
                jak nas znaleźc .............
                damy wam cynk gdzie w mieście można nas będzie spotkac :)
                może w felfeli ?

jak bedzie bliżej wylotu damy cynk :)

Ewa

• magdalena.e do cameltravel 26.07.07, 09:15
                  Ewa wysłałam Ci maila na adres Gazety...
                  • cameltravel Re: do cameltravel 26.07.07, 12:32
                    pisz na priva bo na gazetowy nie dochodza mi maile :( nie wiem czemu :(

ewa@ostatniemiejsca.pl
                    EWA
    • matanzas Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 28.07.07, 22:35
      Witam jaka byłaby dopłata do singla na dwa tyg .
      • cameltravel Re: 1 Egipski oficjalny Z L O T Egiptomaniaków 29.07.07, 16:10
        ok 800zl
        ale mamy pary dla singli którzy zechcą sie poparowac - nie trzeba dopłacac :)

Ewa
        PS: jest możliwy także Aladdin
        koszty: 2300 na 7 dni i 2920 na 14 dni - wylot 1 listopada z wawy
        • 15tolka15 do cameltravel 29.07.07, 22:48
          Dzwonilam w sprawie rezer na 31.10.szczecin trzy osoby.Jednak nie moge wyslac
          e-mail ,nie wiem co jest nie dochodza do was.A ja chce jechac!!!!!Tolka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka