Dodaj do ulubionych

Triada 7+7

01.07.07, 23:29
Kto wybiera się z Triadą 17.08.do Hurghady na wycieczkę 7+7z Warszawy.Lecę do Egiptu pierwszy raz i poszukuje współtpwarzyszy podrózy.!Nie znam dokładnej godziny odlotu, gdyz pani w Triadzie poinformowała mnie , że może to być 4 rano albo 21 wieczorem ale i to mnie nie zraża. Licze na dobra zabawę . Wybrałam opcje Hotel Traf ***HB bo to była najtańsza opcja.Czy ktos był na tej wycieczce z Triadą w tej opcji i czy te hotele sa do zniesienia czy są to slamsy jak opisują niektórzy . Liczę na kontakty.
Obserwuj wątek
    • wandallux Re: Triada 7+7 02.07.07, 10:57
      Ja byłem 2 lata temu na wycieczce 7+7 z tym że statek 4* zaś super hotel 5*.
      Mówisz że opcja najtańsza - to był początek września, pełnia sezonu i w biurze T
      z wszystkimi opłatami płaciłem 2150 PLN/osoba. Od tamtej pory ceny się niewiele
      zmieniły i ciekaw jestem ile Ty zapłaciłaś?
      Pozdrawiam
      • lidka103 Re: Triada 7+7 02.07.07, 18:57
        1599zł od osoby + wiza . Lecimy rodziną w 4 osoby idlatego wybraliśmy hotel *** aby już nie dokładać kosztów. Jestem optymistką Może nie będzie tak żle.
        • pc_maniac Re: Triada 7+7 02.07.07, 19:14
          > 1599zł od osoby + wiza .

Szczerze wątpię.
          Z tego co się orientuję, to na miejscu dojdą Wam jeszcze "opłaty za bilety
          wstępu", które gdyby tak naprawdę były tylko opłatami za bilety, to wyniosłyby
          30% tej kwoty, opłąty bakszyszowe i kilka fakultetów(np. Abu Simbel), ale te
          ostatnie nie są obowiązkowe, choć warte zaliczenia.

Więc jakby nie patrzeć to cena za osobę nie zamknie się sumą ponizej 2000 PLN.
          • 39nick Re: Triada 7+7 02.07.07, 19:38
            chyba coć się pomyliło - 1599+ dopłata paliwowa+ opłata lotniskowa+ transfery+ ubezpieczenie= już około 2000 ( przynajmniej tak jest na ich stronie)- chyba, że dostałaś super promocję o której nie piszą. ja za 7+7 4* za osobę zapłaciłem ok.2250 + 130$- to dla triady; wiza 15$ + fakultety + kieszonkowe
            (+/- 500$)+ sandały z radoskóru -nowe co by obciachu nie robić! całkiem sporo wychodzi.
            a odloty z tego co wiem to w piątek o 09.30 i 21.30 z wawy.
            • malini Re: Triada 7+7 03.07.07, 08:50
              Triada w opcji traf 4* wysłała nas do Hotelu El Samaka Comfort,który tak
              naprawdę jest hotelem 3*,ale ma jeden budynek 4* Pozostałe to bungalowy, w 3*
              kategorii,więc możesz się spodziewać,że tam się znajdziesz.Tu masz zdjęcie
              takiego bungalowa z zewnątrz.
              www.elsamakabeach.com/elsamakabungalow_jpg_view.htm
              W środku jest pokój z dwoma łóżkami,lustrem i sekretarzykiem/stołem pod nim,
              poprzedzony małym korytarzem z szafą (o ile pamiętam).Ku mojemu zdumieniu był
              tam TV i lodówka,czego np. z Triadą w Tunezji przy opcji traf 3* nie mieliśmy.W
              bungalowie,w ktrym byliśmy klima praktycznie nie działała,ale to może uroda
              tego akurat pokoju.Łazienka malutka:wc,prysznic,umywalka.Wszystko stareńkie,ale
              jakoś posklejane i polakierowane tak,że da się wytrzymać.
              Urok tego hotelu polega na pięknej zieleni (i tam właśnie są poustawiane
              bungalowy).Plaża i sprzęty na niej to horror.
              Co do wylotu,będziesz miała szczescie,jak polecisz rano.Dla nas jednak było
              ważne,czy nasze wakacje twają 2 tygodnie,czy tydzień z kawałkiem (lecąc
              wieczorem,jesteś na 2gi dzień w hotelu nad ranem).
              nick39 co to są sandały z radoskóru?
              • 39nick Re: Triada 7+7 03.07.07, 10:43
                mam pytanie: czy wszyscy z opcji 4* tam trafiali?
                i czy w pokoju jest miejsce co by normalnie się poruszać
                po wstawieniu dostawki?
                jak już pytam to jeszcze: czy prawdą jest,że triada
                organizuje fakultety do Kairu samolotem? ( dziewczyna w biurze mówiła, że
                będą organizować)

a sandałów oryginalnych z radoskóru nie dostałem niestety - słyszałem,
                że mają wznowić produkcję, musiałem zadowolić się czymś takim:-)

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211099307#photo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka