aeki 02.07.07, 20:34 Czy można w Egipcie kupić prezerwatywy ??? Jeżeli tak to gdzie i za ile ??? A może prezerwatywy jako bakszysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:18 a nie mozesz wziac ze soba?Byloby prosciej.... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:25 Rada swietna .......... weź z Polski koniecznie ... tyle tylko ze na Arabkach nie poćwiczysz chyba a nawet jak by sie tobie udało to od razu weż kamizelke kuloochronna i coś metalowego na szyje bo Araby najchetniej zrobiliby ci kęsim kesim ... zostaja Polki i zawsze chetne Rosjanki ... powodzenia ... deo Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:30 Mogę wziąć z Polski., ale jak zabraknie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:41 aeki napisał: > Mogę wziąć z Polski., ale jak zabraknie ???? juz sobie nie pochlebiaj.....macho z koziej wolki :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:45 a poszukaj sobie w wyszukiwarce ... dla ułatwienia w roku 2005 .. ale juz nie będe taki ... prosisz - masz ............................................. A tak na powaznie... Autor: nija5 Data: 02.02.05, 13:26 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Prezerwatywy w aptece kosztuja od 3,5-20 LE, masz nawet Durexa... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
eb_13 Re: Czy można ........ ??? 02.07.07, 21:45 Nie martw się na zapas:))) Dostaniesz je w każdej aptece, pierwszy raz widzialam teraz tam prezerwatywy w żelu (jak to działa nie wiem, jaka skuteczność też nie wypowiadam się- więc co by nie było na mnie, jakby co;), ale pojemność tuba miała słuszną, więc na długo powinna starczyć...hmm...teraz sama nie wiem...jak patrzę na Twoje wypowiedzi:))) Co do ceny nie powiem bo nie kupowałam;( Odpowiedz Link Zgłoś