rosalii 27.09.07, 09:19 Czy jest sens brać ręczniki plażowe na leżaki? Nadmienie, że wybieramy się do Hilton Long Beach HRG. Wydają tam ręczniki na plaży? Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: Ręczniki plażowe? 27.09.07, 09:30 Wydają, spoko. Ręczniki poza tym kupisz sobie w Hurghadzie i do Polski przywieziesz, są fantastyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Ręczniki plażowe? 27.09.07, 09:59 ....jednak warto wziąść chociaż jeden ręcznik-z dwóch powodów-jesli planujesz wyprawe na nurkowanie, wyjazd przewaznie jest z rańca-kiedy basenowi ręczników jeszcze nie wydaja-wiec jesli zapomnisz poprzedniego dnia zostawic sobie ręcznik plazowy-zostajesz na nurkach bez.. Drugi powód-zdarza się , ze ręczników po prostu brakuje-jesli na opalańsko wybierasz sie po południu-wiec trzymaj sie zasady-po ręczniki idziemy z rańca. Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Ręczniki plażowe? 27.09.07, 11:43 Wydaja reczniki na karty ręcznikowe i nie ma przymusu oddania ich na noc jeśli masz nurkowanie z rana, tylko musisz pamietac ze oddajesz w tym miejscu gdzie brałaś np. na plazy , przy basenie itd Jesli jedziesz z dziecmi proponuje dla nich i tak wziaść recznik bo niby sa czyste ale....ja tam zawsze dla nich biore:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalii Dziekuje za informacje :) 27.09.07, 13:17 Wylatujemy juz jutro - nie mogę się doczekać! Pozdrawiam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Dziekuje za informacje :) 27.09.07, 14:48 To zycze miłego odpoczynku:) to mój ulubiony hotel , 26 października bede tam 5 raz:) Odpowiedz Link Zgłoś