Gość: are IP: *.SBI.COM 17.07.03, 14:15 Czy ktos probowal wedkowania morskiego w Egipcie? Jakie sa ceny, jak wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: wedkowanie w Egipcie IP: 89.0.1.* 17.07.03, 14:45 Wędkowanie z reguły jest przewidziane przy rejsie statkiem na rafy. Wyniki niezłe, może ryb nie dużo ale za to piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: wedkowanie w Egipcie IP: *.SBI.COM 17.07.03, 15:53 dzieki. A jak jest z lowieniem troche dalej od rafy? Jaka jest szansa na spotkanie z rekinami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: wedkowanie w Egipcie IP: 89.0.1.* 17.07.03, 16:02 Nie łowisz na rafie tylko płynąc na nią, dostajesz żyłkę i haczyk, płyniesz stateczkiem i łowisz rybki- fajna zabawa. Rekiny tam nie bywają, ale jak będziesz miał szczęsćie to kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: wedkowanie w Egipcie 17.07.03, 16:48 Gość portalu: Iwona napisał(a): > Nie łowisz na rafie tylko płynąc na nią, dostajesz żyłkę i haczyk, płyniesz > stateczkiem i łowisz rybki- fajna zabawa. > Rekiny tam nie bywają, ale jak będziesz miał szczęsćie to kto wie.... No ale to nie jest prawdziwe wędkowanie tylko taka zabawa. Ja tez poytałem na forum o wędkowanie kilka dni temu i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Powiem tylko, że jak byłem dzień w Hurghadzie podczas rejsu po nilu to proponowali mi wyjazd na ryby, koło przystani z której wypływałem glassboatem ale nie miałem nawet okazji żeby zapytać o konkrety i cenę, widziałem tylko że mieli spiningi i z tego co mi się coś tam po głowie kołacze to miałaby być to wyprawa na barakudy chyba. Na wielu stronach o hotelach proponuje się jako atrakcję deep sea fishing więc chyba są jakieś wyprawy. Jeśli mójwyjazd do el gouny na koniec miesiąca wypali to jak tylko będzie taka możliwość to będę chciał spróbować (na razie z morskich wypraw wędkarskich byłem tylko na bałtyku na dorszach i to już była frajda dużo większa niż nad jeziorem) Pozdrowienia PS. Może ktoś jednak był prawdziwej wyprawie i się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: wedkowanie w Egipcie IP: *.SBI.COM 18.07.03, 13:44 Dzieki za wiesci. Jak juz tam bede to na pewno sprawdze jak to wyglada na miejscu. A po powrocie powiem jak bylo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś