Gość: beti IP: *.corenet.gda.pl 25.07.03, 11:22 Jade tam i mam nadzieje ze nie jest tam tak zle jak pisza.Niestety wykupiłam ten hotel sama,bo na tyle pozwoliły mi moje finanse.Moze ktos z was jedzie tam na poczatku sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka81 Re: AMBASADOR IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 23:25 Hej!! Mogłabyś podzielić sie wrażeniami z hotelu Ambasador? Jak jest okolica, jakie warunki wewnątrz? czy czysto, przede wszystkim? I oczywiscie jakie jedzenie? Byałabym bardzo wdzięczna za pomoc, sama właśnie rozważam podróż tam i chętnie posłucham osoby, która już tam była. Pozdrawiam Danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: AMBASADOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 22:36 Cześć , nie masz sie co obawiac ja bylem tam kilka razy, hotel jest serio ok,zadbany, duze pokoje z loduwa telefonem, jest czysto, maly basen ale mozesz kozystac z usług hotelu Royal palace, busik wozi co pol godziny za darmo, nie masz sie czym martwic, glowa do gory!!! bedziesz zadowolona,papapa Odpowiedz Link Zgłoś