nefretete79 14.12.07, 11:46 Czy jest możliwość z jakiejś strony internetowej wysyłać SMSy do Egiptu? Jeżeli znacie jakiekolwiek możliwości proszę napiszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:06 Z bramki sms-owej. Bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete79 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:21 Z jakiej bramki? "Ichniego" operatora? Nigdy nie udało mi się znaleźć na str. Vodafone czy Egy MobiNil bramki... Proszę pomóż i napisz konkretnie: jaka strona, bo pójdę z torbami za rachunek telefoniczny ... ;) Ze stron polskich operatorów nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:31 Pytałaś o sms-y do Egiptu więc zrozumiałem że chodzi Ci o wysyłanie z Polski do kogoś kto tam przebywa i ma polski numer np.w Orange. Co do Vodafone to takiej możliwości nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete79 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:35 tak, chodzi o wysyłanie z Polski na egipski nr telefonu... A więc nie ma żadnej możliwości...? Jednak pójdę z torbami...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:38 Ano na egipski numer nie ma szans. Dlatego ja mam dwa numery. W Orange i w Vodafone. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete79 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:42 vodafone kupionym tam? Jak byłam w Egipcie tez miałam tamtejszy numer, ale go nie zabrałam... ;((( No to jeszcze inną opcją by było wysłać Egy-człowiekowi starter Orange... Może być? PS. Czemu Egipskie strony operatorów nie mają bramek? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:49 Jak najbardziej. Wyślij mu starter Orange i po problemie. A czemu oni nie mają bramek?? To już chyba pytanie do Allaha. Nie mam zielonego pojęcia. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete79 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 12:51 Dzięki... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
raphaello22 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 15:14 moim zdaniem jest taka mozliwosc:) na stronie orange trzeba sie zalogowac i w MultiBox'ie mozna wysylac smsy do wszystkich sieci, nawet za granice na zagraniczne numery, przynajmniej mi wysylalo do anglii do znajomych. Konto chyba musi byc to z numerem w orange, czyli trzeba miec jakis nr z orange bo ta reszta kont co sie zaklada bez podawania nr to chyba tylko do polski mozna wysylac:( miesiecznie jest do sylania 30 smsów:) Odpowiedz Link Zgłoś
werciula Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 15:22 Można też przez Skype Out. Koszt esa: 0,226 netto. I wygodniej, bo klika się na klawiaturze komputera:) Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete79 Re: SMSy z Internetu do Egiptu 14.12.07, 20:56 Multibox działa. Sprawdziłam. Wiadomości dochodzą. Szkoda, że tylko możliwość 30 SMSów w miesiącu. Kto zna jeszcze inne darmowe sposoby?! Rodacy, Egiptomaniacy pomóżcie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ekaska Re: SMSy z Internetu do Egiptu 30.12.07, 11:01 zaloguj sie na www.wadja.com i po problemie. Smsy dochodzą, na stronie masz nawet raport o dostarczeniu Odpowiedz Link Zgłoś