xkemot 07.01.08, 14:44 prosze o opinie ile bierze pko bp za wypłate pieniedzy w egipcie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derduch Re: karta visa w egipcie jaką prowizje biora 07.01.08, 14:50 Nie istnieje żadna opinia, zależnie od konta/rachunku i rodzaju samej karty prowizja wynosi od zera do kilku procent. Wejdź na stronkę PKO BP i sam sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
xkemot Re: do derduch 07.01.08, 15:00 w tunezji bylo 10 zl od wypłaty dlatego pytam ile jest w egipcie nie jest to zależne od procentow :)każdy bank ma swoja kwotę za wypłatę Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: do derduch 07.01.08, 15:41 xkemot napisał: > w tunezji bylo 10 zl od wypłaty dlatego pytam ile jest w egipcie nie jest to > zależne od procentow :)każdy bank ma swoja kwotę za wypłatę Mylisz się kolego :-) 10 pln to kwota minimalna, przy wyższych idzie w procentach, przeważnie 3% ale czasem i więcej. Zerknij sam: www.pkobp.pl/index.php/id=autom_oppr/subid=auto_98/zone=-1/section=indy Oczywiście to tylko wycienek, mały wycinek całej plejady możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
xkemot Re: do derduch 07.01.08, 17:04 oki jednak wiem ile mi pobrali z konta bo sam wypłacałem w afryce a to co jest na pko bp stronie ....:)))) bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: do derduch 07.01.08, 17:19 Nie przeginaj :-)))) Skoro dane na stronce PKO jak piszesz kłamią to nie wiem co Ci doradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: karta visa w egipcie jaką prowizje biora 07.01.08, 15:04 a nie prosciej zapytac w banku? Odpowiedz Link Zgłoś