Dodaj do ulubionych

WŁAŚNIE WRÓCIŁEM

IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 13.08.03, 20:37
Właśnie w sobotę wróciłem z Egiptu (Triada 7+7)!!
Jeśli macie jakiej pytania to walcie śmiało.
Obserwuj wątek
    • Gość: dora241 Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁEM IP: *.plk.vectranet.pl / 10.14.0.* 13.08.03, 21:18
      ja lece 12.09,2003 powiedz duzo wziąśc kasy ze soba i w jakim hotelu byłes my
      mam 4 gwiazdki i czy najpierw byla objazdowka czy pobyt z gory dzieki za
      odpowiedz
      • Gość: RAF Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁEM IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 14.08.03, 20:02
        Gość portalu: dora241 napisał(a):

> ja lece 12.09,2003 powiedz duzo wziąśc kasy ze soba i w jakim hotelu byłes
        my
        > mam 4 gwiazdki i czy najpierw byla objazdowka czy pobyt z gory dzieki za
        > odpowiedz

ZAZDROSZCZĘ CI!!!! Ja też chcę jeszcze raz.!!! :)))) Miałem 350$ (z tego 100$
        na bilety-płatne 1 dnia).Najpierw mieliśmy objazdowkę. Na początku trochę się
        bulwersowaliśmy, ale dobrze że się tak stało. Nie masz wpływu już na miejscu co
        będzie najpierw, wypoczynek czy objazd. Zaufaj mi - najpierw objazd. Na
        objezdzie hotele róznej kategorii od 2 do 4. Ale to są zawyżone oceny, jedzenie
        straszne. Trzeciego dnia 1/2 wycieczki - zemsta Faraona. Mnie i moją
        towarzyszkę wycieczki jakoś ominęło.

Na wypoczynku mieszkaliśmy w 4* hotelu w El Gouna (Ocean View)-(22 km od
        Hurghada). Oczywiście najpierw był bulwers, bo każdy miał być w Hurghada a nie
        w jakieś tam El Gouna. Ale uwierz mi miasteczko jak z bajki, zamknięte.
        Prywatne miasto Szejka, położone na lagunie czyściutkie i w ogóle cud. A
        Hurghada - syf, kiła i .... taki mały KAIR.

Strona miasteczka www.elgouna.com. Polecam zajrzeć!!!

Miłego wypoczynku.
    • Gość: XMEN Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁEM IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 18.08.03, 20:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka