Gość: RAF IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 13.08.03, 20:37 Właśnie w sobotę wróciłem z Egiptu (Triada 7+7)!! Jeśli macie jakiej pytania to walcie śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dora241 Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁEM IP: *.plk.vectranet.pl / 10.14.0.* 13.08.03, 21:18 ja lece 12.09,2003 powiedz duzo wziąśc kasy ze soba i w jakim hotelu byłes my mam 4 gwiazdki i czy najpierw byla objazdowka czy pobyt z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF Re: WŁAŚNIE WRÓCIŁEM IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 14.08.03, 20:02 Gość portalu: dora241 napisał(a): > ja lece 12.09,2003 powiedz duzo wziąśc kasy ze soba i w jakim hotelu byłes my > mam 4 gwiazdki i czy najpierw byla objazdowka czy pobyt z gory dzieki za > odpowiedz ZAZDROSZCZĘ CI!!!! Ja też chcę jeszcze raz.!!! :)))) Miałem 350$ (z tego 100$ na bilety-płatne 1 dnia).Najpierw mieliśmy objazdowkę. Na początku trochę się bulwersowaliśmy, ale dobrze że się tak stało. Nie masz wpływu już na miejscu co będzie najpierw, wypoczynek czy objazd. Zaufaj mi - najpierw objazd. Na objezdzie hotele róznej kategorii od 2 do 4. Ale to są zawyżone oceny, jedzenie straszne. Trzeciego dnia 1/2 wycieczki - zemsta Faraona. Mnie i moją towarzyszkę wycieczki jakoś ominęło. Na wypoczynku mieszkaliśmy w 4* hotelu w El Gouna (Ocean View)-(22 km od Hurghada). Oczywiście najpierw był bulwers, bo każdy miał być w Hurghada a nie w jakieś tam El Gouna. Ale uwierz mi miasteczko jak z bajki, zamknięte. Prywatne miasto Szejka, położone na lagunie czyściutkie i w ogóle cud. A Hurghada - syf, kiła i .... taki mały KAIR. Strona miasteczka www.elgouna.com. Polecam zajrzeć!!! Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś