Dodaj do ulubionych

CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o.

IP: 62.29.248.* 20.08.03, 15:59
Czy ktoś coś slyszal o tej firmie? Dzwonią i proponują wyjazd za 600 PLN...
Brzmi podejrzanie...
Dajcie znać...
Obserwuj wątek
    • Gość: aK Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 16:20
      ja tez dostalem, ciekawe co to jest?
      • Gość: lissa Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.devs.futuro.pl 18.09.03, 17:12
        a ja sms dostalam dzisiaj. kod ten sam jak u poprzednika:)
        i tez przyszedl z niemieckiego nr:)
        ojjjjjjj naciagacze......
    • Gość: marco Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.local.pl / 192.168.1.* 20.08.03, 19:06
      Ja też dostałem, ciekawe skąd mają numery telefonów
      • Gość: Iwona Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: 89.0.1.* 21.08.03, 08:26
        Jeżeli ten wyjazd ma być do Egiptu to na pewno ściema, sam bilet lotniczy
        kosztuje drożej. pzdr
      • Gość: Lateś Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.zeto.com.pl 21.08.03, 09:10
        Ktoś z Was już tam dzwonił?? Ustalił coś? Co do numerów to może na ślepo
        walą... ja np. dostałem na kom. firmową a Wy??
        • Gość: marmar Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:27
          Ja też dostałem dzisiaj na komórkę firmową, pięknie to
          wszystko brzmi, ale chyba to następna aferka turystyczna
          • Gość: Iwona Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: 89.0.1.* 21.08.03, 11:45
            Totalna ściema, a oto co
            znalazłam.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=7510709
            Pzdr
          • Gość: Nezo Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.gbw.com.pl 01.09.03, 13:35
            Sprawdzcie sobie tą stronkę i wszystko będziecie wiedzieć

www2.gazeta.pl/dom/1,22106,1563616.html
            • Gość: messer Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:35
              Fajnie ze trafilem na ta stronke, przynajmniej zaoszczedzilem pieniadze na
              telefon do nich.
    • Gość: Neferet Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 16:45
      Też dostałam SMS na początku sierpnia, stąd moje zapytanie na forum 4.08.
      W końcu postanowiłam zadzwonić, by zapokoić ciekawość. Pani, która odebrała
      telefon najpierw wypytała mnie czy na pewno mam ukończone 30 lat i czy jestem w
      stałym związku (nie wiem tylko co to ma do rzeczy? może jeszcze zażądają
      świadectwa ślubu kościelnego czy opinii od proboszcza?), potem oczywiście
      potwierdziła "kod" pogratulowała "wygranej" i zaczęła od razu nawijać o jakimś
      super ośrodku w Darłówku. Grzecznie jej przerwałam mówiąc, że jeżeli
      już "wygrałam" i mogę wybrać, to mnie raczej interesuje Egipt czy coś w tym
      rodzaju. A Pani dalej swoje o tym Darłówku. No to ja jeszcze raz, że nie jestem
      zainteresowana Darłówkiem tylko Egiptem. W końcu Pani się zniecierpliwiła i
      podała mi adres www.klubwakacyjny.pl żebym sobie sama przeczytała, oczywiście
      dodając: "ale w Darłówku mamy wspaniały ośrodek..." dalej nie słuchałam.
      Przejrzałam ich stronę, co mnie utwierdziło w przekonaniu, że jest to po prostu
      naciąganie ludzi. Dałam sobie spokój co też i innym radzę. Pozdrawiam!
      • Gość: Durex Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.03, 16:52
        Kupowaliście u nich w promocji prezerwatywy?
        • Gość: camyk Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.chello.pl 26.08.03, 08:08
          To naciągacze z time-sharingu! Nie ma co sobie głowy nimi zawracać i tracić
          pięniądze na telefon;)
    • Gość: roy Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:16
      Ja byłem z nimi na Teneryfie i było super. Warunki były takie jak obiecywali.
      Po prostu trzeba zrozumiec istote ich dzialania a nie narzekac i ustawiac
      wszystko anty, zreszta to nasza wada narodowa, nic wiecej. Klub pokrywa tylko
      pobyt w takim osrodku, to chyba zrozumiale. To tak jakby ktorys z Was
      zorganizowal impreze u siebie w domu, zaprosil wszystkich znajomych, i kazdy n
      akrzywy ryj, ty plac za ich pobyt, jedzenie, picie i jeszcze za szkody ktore
      wyrzadza. Ludzie opanujcie sie troche, nie wiem czego Wy oczekujecie. Im zalezy
      na klientach w przedziale wieku od 30 lat, bo tacy ludzie zwykle sa juz
      ustawieni i stac ich na to aby wyjechac do takiego egiptu, nie tylko na taki
      promocyjny wyjazd ale juz pozniej za rok czy dwa juz po normalnych cenach. Dla
      mnie to logiczne.
      Pozdrówka.
      • Gość: Monika Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.rtk.net.pl 11.09.03, 16:00
        Słuchaj Roy!ciesze sie ze Tobie sie podobalo ale ja nie zycze sobie zeby ktos
        niepozadany posiadał moj nr telefonu (rejestrowany na firme -to przy okazji) i
        marnował mi czas tym bardziej ze skoro sa tacy sprytni i posiadaja nielegalnie
        nasze numery telefonow to powienni sie równiez postarac o daty naszych urodzin
        bo 30 lat to ja bede miała w 2011 r i nie uwazam ze to dla nich wielki(bo mam
        wrazenie ze Ty tak uwazasz) buisnes wysyłanie do n-tej liczby osób
        wiadomosci,załozywszy sobie wczesniej ze dana osoba musi posiadac pewne
        wybrane przez nich cechy(marnowanie pieniedzy!).Nie wierze w takie
        naciagactwo.Polecam sprawdzic przy takich "okazjach" czy wszystko jest czarno
        na białym:)
        • Gość: rp 78 czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.pt.FH-Koeln.DE 12.09.03, 16:19
          Zainteresowanym polecam:
          www2.gazeta.pl/dom/1668728,22106,1563616.html?v=3&a=7820845#opinie
          Wyglada na to ze era handluje naszymi nuerami telefonow. Moze warto by wytoczyc
          jej zbiorowo jakas sprawe za to?
          Kto jest za niech sie dopisze.

• Gość: VIP Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: 195.116.200.* 12.09.03, 17:53
            Jestemn za tez mnei to wkurza jak dosztaje jakis shit na kom. wkoncu place im
            za to ze mam komurke a oni jeszce handluja numerami no nie zniose:/
            • Gość: mariusz Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.09.03, 12:04
              Ja tez jestem za wytoczeiem sprawy
              POzdrawiam
              mariusz282@interia.pl
              • Gość: Mac Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.stok.xen.pl 16.09.03, 22:55
                A moze troche pospamujemy ich komorki SMSami z inetu?
                Do mnie przyszlo z +48 693355812 Gdyby tak każdy wysłał codziennie po kilka SMSow to by im na pewno życie uprzykrzyło :)
                Mac
                • Gość: goli Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.10.03, 15:01
                  Jestem za, 10 min temu dostałem smsa z tego samego nr. tel.! Co robimy???????
            • Gość: kuba Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 18:33
              hmmm. to jest ciekawe, tez dostalem taki sms, zadzwonile, owszem ,czemu nie, i
              okazalo sie ze podobno oni "wylosowali" te numery, ciekawe........ pozdrawiam
          • Gość: Cathia Re: czy wszyscy macie telefony ERY? IP: *.necik.pl 17.09.03, 19:39
            Jestem ZA.Uważam,że powinniśmy coś z tym zrobić.Może poprostu umówimy się,że
            odejdziemy z ERY do konkurencji.Najlepiej by było wszyscy razem :)))
      • Gość: Gość Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 11:03
        > Ja byłem z nimi na Teneryfie i było super. Warunki były takie jak
        obiecywali.
        Panu z Condominium International broniącego swojej firmy (acz nieudolnie) już
        podziękuemy ... ;(
      • Gość: rommy Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 20:43
        Ja też dostałem takiego SMSa. Mam telefon ERY. Zadzwoniłem do pani.
        Przedstawiła się i powiedziała, że prześlą mi voucher pocztą, ale muszę wpłacić
        315,00 PL. To niby darmowy voucher??? Ciekawe, ilu dało się nabrać. Jestem też
        za wyciągnięciem konsekwencji: rommy30@hotmail.com
    • Gość: Krzysztof Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.acn.pl 15.09.03, 21:57
      Taką działalnością (na granicy prawa) zajmuje się firma umiejscowiona w W-wie
      w dawnym budynku PDT na pradzie (Jagielońska chyba 15). Je sto konglomerat
      firm zarządzanych przez cwaniaczkówktórzy już sprzedawali Aparatmenty w
      Austri, rozdawali (wygrane przez szczęśliwców) wycieczki na Teneryfę i do
      wspaniałych hoteli w Polsce. Manewr jest zawsze identyczny: przez zaskoczenie
      wbić do głowy człowiekowi że ma wyjątkowe szczęście i wygrał np prawie darmową
      wycieczkę do Egiptu, na Wyspy Kanjaryjskie lub coś podobnego. Do mnie dwa razy
      podchodzili. Raz zatrzymałem się na stacji benzynowej prawie nowym samochodem.
      Podskoczyły dziewczyny, że tutaj robią ankietę na temat obsługi klientów i czy
      mogę im udostępnić swoje dane. Po kilku tygodniach okazałosię, że jestem
      wybrańcem, który "wygrał bezpłatną wycieczkę na Teneryfę na 2 tygodnie dla
      dwóch osób. Warunek - tzreba było przyść z małżonką na specjalne spotkanie
      przezentacyjne do siedziby firmy. Poszedłem. Pranie mózgów jakie tam
      zorganizowano zaskoczyło mnie. Wiele osób po usłyszeniu propozycji f-my aby
      nabyć wspaniałe apartamenty w Austrii w rejonie turystycznym za jedyne ok. 40
      tys DM nawet wyraziło zainteresowanie. Część wyszła rezygnując z dalszych
      kontaktów z f-mą. Ja należę do osób które intuicyjnie wyczuwają fałsz i
      zakłamanie. Ponadto jeżeli o wspaniałych perspektywach i fruktach z posiadania
      takiego domu mówi osoba, która prawdopodobnie miała już kilka wyroków (ślady
      na dłoniach i pod okiem), to im mocniej naciskali tym byłem bardziej
      przekonany z kim mam do czynienia. Żona obawiała się czy my z tego
      pomieszczenia wogóle wyjdziemy. Co do Teneryfy to okazało się, że owszem mogę
      jechać ale f-ma gwarantuje mi tylko zakwaterowanie w jakimś hotelu bądź
      kwaterze. O wyżywieniu wogóle nie było mowy. Gdybym połasił się na ten wyjazd
      to przelot samolotem w obie strony ( z Polski latają tylko czarterowe) byłby
      droższy niż koszty imprezy wykupionej w jakimś biurze. Dlatego zrezygnowałem
      bo itak miałem na tyle dużo wątpliwości czy wogóle ta firma mogłaby mi coś
      zagwarantować.
      Po 2 latach otrzymałem SMS o wygraniu jakiegoś pobytu na dwie osoby w jakiś
      atrakcyjnym hotelu w Polsce. Zadzwoniłem i wtedy odbyło się to dokładnie jak
      przedstawił to jeden z rozmówców Kod, wiek wygrana tylko trzeba było wpłacić
      jakąś prawie symboliczną kwotę (chyba około 100zł). W ten sposób dowiedziałem
      się adresu i9 nazwy firmy -szczęsliwe wakacje, adres W-wa Jagielońska 15.
      Ponieważ tak przypadkowo się złożyło, że w tym samym budynku pracowała moja
      koleżanka zadzwoniłem. Gdy usłyszała o co chodz - skwitowała bardzo krótko -
      to są oszuści.
      To na tyle.
      Każdy któremu przytrafi się wygrać niech bardzo, ale to bardzo uważnie
      przeczyta umowę którą f-ma OSZUST mu da do podpisania. Umowa jest tak
      skonstruowana, że za wszelkie szęśliwy wygrany jest sobie sam winien. Przed
      sądem nic się później nie wskóra. Oni mają dobrych prawników.
      Pozdrawiam Krzysztof
      • Gość: Paulina <dzieki > Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.net / 192.168.12.* 16.09.03, 19:50
        Ja też dostałam taki sms :Gratulacje !!!Otrzymałeś voucher na tygodniowy
        wypoczynek z Condominium International!Sprawdź gdzie:zadzwoń 0-prefix-22-652-
        57-00i podaj kod:(AHO5).Dziękuje tym kturzy napisali tu i nas ostrzegli .
        • Gość: Izulek Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.sp4net.pl / 10.0.4.* 17.09.03, 17:07
          Hi!Dokladnie tak samo stalo sie dzis ok.13 ze mna.Dostalam sms-a od kogos z nr
          tel.693355812 i rowniez dziekuje wszystkim ktorzy ostrzegaja tutaj przed tymi
          oszustami.Ja jednak sama sie polapalam.Zauwazcie ze podobne rzeczy dzieja sie
          na necie: otwieraja sie strony typu CONGRATULATION i cos tam dalej.Kazdy
          wie....
          • mmaryan Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. 17.09.03, 17:23
            dzieki wszystkim.. mnie tez chcieli nabrać..
            • Gość: Osa Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:52
              fajnie,ze znalazłem sie na tej stronce. Dziś dostałem smsa z Niemiec ze znana
              tu wszystkim obecnym treścią. Jestem z regóły podejrzliwą osoba i postanowiłem
              poszperać o co w tym chodzi. Dzieki!!!
              • Gość: Cathia ODEJDŹMY Z ERY !!!! IP: *.necik.pl 17.09.03, 19:45
                Uważam,że powinniśmy coś z tym zrobić.Może poprostu umówimy się,że odejdziemy z
                ERY do konkurencji.Najlepiej by było wszyscy razem :)))w tym samym czasie.Ale
                by było....
                • Gość: Jacek Re: ODEJDŹMY Z ERY !!!! IP: *.acn.pl 18.09.03, 11:52
                  To nie zależy od operatora TC. Ja to samo przygode miałem z plusa.
            • Gość: szczur Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 15:02
              ale numer , prawie bym dał sie nabrać gdyby nie wy.Stawiam piwo:)
              Dobrze jest czasami poczytać.
          • Gość: POLICJANT Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.btk.net.pl 18.09.03, 21:39
            A ja wygrałem !!! I se jadę !!! he he he
            • Gość: Superglina Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.acn.pl 19.09.03, 15:56
              To spierdalaj
              • Gość: szczur Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 15:03
                no właśnie,jedż ,tylko niedzwoń żebyśmy Ci wysyłali na bilet
      • Gość: Mlody Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: 212.69.68.* 06.10.03, 13:08
        Tez dostałem SMS'a.
        Jeśli czyta jakiś skurwiel z firmy to niech ma sie na bacznosci, bo jak
        beda tak wszystkim slac kto sie napatoczy to przecholuja.Wpadnie ktos z
        kumplami: bedzie po firmie i po naciagaczach.
        • Gość: HandTranslator Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.03, 12:03
          Czołem. Kilku najomych już zbiera "sprzęt".
          • Gość: Kolo Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:50
            Ja takze dostalem te bzdety..Jeszcze raz dostane wpadne z "ekipa
            porzadkowa" :)
            • Gość: ZZZ Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 17:11
              Podaję adres:
              W-wa ul. Jagielońska 15 (Dawny budynek PDT).
    • Gość: Krzysztof Re: CONDOMINIUM INTERNATIONAL Sp. z o.o. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.11.03, 02:57
      Wywalam to na początek bo bylo o tą firmę pytanie na innym forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka