dymitr-1 18.02.08, 19:52 Czy ktoś ma jakieś opinie o tym hotelu.Jadę tam na przełomie lipca i sierpnia.Mam skalę porównawczą z Alladinem Titanikiem Alibabą i Jaśminem.Chcem pojechać do Jerozolimy ale z kim?Wdzięczny będe za informację.Dymitr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: drems vacation 18.02.08, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=23759847 forum.gazeta.pl/forum/72,69393,2938734,,,51131583,VTP_EGIPT.html Jezeli chodzi o Jerozolime to z np. z Aaba Sharm. Polecam. Iwi Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: drems vacation 19.02.08, 10:19 Byliśmy w styczniu 2 tyg wcześniej byliśmy w Aladdinie więc mam porównanie Dla mnie DV przy Aladdinie wysiada Generalnie było OK przede wszystkim fantastyczna rafa i dobre polożenie - wszędzie blisko Jedyne, czego nam brakowało to animacje, których praktycznie nie bylo animatorzy (3 szt) robili wszystko aby unikać turystów nawet rzutek czy siatkówki nie organizowali, jedynie wieczory i tańce dla dzieci Ale to niewielkimankament i hotel godny polecenia Obsługa miła i uprzejma, czego nie było w Aladdinie Warto skorzystać z kolacji w restauracjach, do których należy zrobić rezerwacje a w sezonie bewnie będą one oblegane No i uważaj z napojami i lodem nasza rezydentka przedstawiała nam w czarnych kolorach pobyt latem osobiście nie mamy możliwości wyjazdu w wakacje - żona była raz i powiedziała - nigdy więcej, ale wiadomo nie każdy lubi to samo Wyciecaka do Jerozolimy braliśmy u rezydenta - pewność i polski przewodnik - w sezonie pewnie nie ma takiego niebezpieczeństwa - impreza super - szczególniekąpielw M.Martwym - no i depresja 400 m ppm Jeżeli coś Cię interesuje - pisz - ale wpierw poszperaj na forum - ludziska prawdę piszą a zdecydować musisz sam fotki można zobacyć tutaj fotoforum.gazeta.pl/u/dariusznow.html milego pobytu darek Odpowiedz Link Zgłoś
dymitr-1 Re: drems vacation 19.02.08, 20:10 Dzięki za informację.Widziałem że nurkowałeś,ile to tutaj kosztuje? Muszę zmienić Alladina bo byłem tam dwa razy.Lato jest fajne w egipcie pogoda murowana.Mazuru-prawie na codzień choc są piękne.darek Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: drems vacation 20.02.08, 14:08 nurkowanie - BAJKA korzystałem z polskiego centrum nurkowego Nautica są dobrzy ale niezbyt tani - poszukaj w necie Jeśli jedziesz z Alfy to ceny masz w $ a nie EUR cyfry te same Chociaż latem może być trudniej ja byłem jedynym klientem na intro myślę o patencie ale w Giżycku podaj prv ro prześlę Ci trochę moich notatek o intro W DV jest centrum ale anglojęzyczne i robią tylko kursy W Nutice zapytaj o intro z plaży wrażenia te same a taniej pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś