Gość: gosia Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: 217.173.199.* 25.08.03, 09:43 tez jestem ciekawa, bo o Selectours nie slyszalam na tym forum jeszcze nic zlego, czego nie mozna powiedziec o Exim i Alfa, a takze Oasis. A z tej firmy jade :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: 217.8.174.* 25.08.03, 10:09 tak? a kiedy lecisz ja 27.08. z Katowic, napisz też do jakiego hotelu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cir Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:08 ja tez wybralem to biuro bo nie slyszalem o zadnych zmianach hoteli i innych niespodziankach. Wylatuje 27.08 z Katowic, Hotel Aida Verdi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresmo Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.dtu.pl 25.08.03, 10:13 witaj, jest kilka opinii na temat tego biura, a jest znacznie mniej dlatego ze jest to mniejsze biuro niż przez Ciebie wymienione, a z tego co tu można wywnioskować działają podobnie, tez wybrałem to biuro ale pewnie wszystko okaże sie na miejscu, dużo zależy do rezydentek a o tych co wtedy tam będą nie słyszałem złych opinii. pozdro p.s jeśli lecisz 3.09 z Katowic to do zobaczenia na pokładzie ;) oczywiście jest to mało prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Katowice 3.09 IP: 217.173.199.* 25.08.03, 10:31 hotel Aida Verdi, wylot 3.09 o 22:00, do zobaczenia na lotnisku w Katowicach Gresmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresmo Re: Katowice 3.09 IP: *.dtu.pl 25.08.03, 10:44 nie sadzilem ze kogos spotakam na tym forum co bedzie lecial tym samym lotem, ale dobrze ze sie milo zaskoczylem, nas leci 4 osoby, a zaznaczyliscie wycieczke ta niby gratisowa do Kairu w umowie, bo my organizujemy sobie sami, nawet juz mam upatrzone biuro Odpowiedz Link Zgłoś
paulo69 Re: Katowice 3.09 25.08.03, 13:58 Ja też lecę, z Gosią powyżej!Zaznaczyliśmy Kair.Do zo! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:55 Skorzystaj z wyszukiwarki (u góry , z prawej strony , wpisz tam nazwę biura ), uzyskasz wszystkie wypowiedzi na jego temat na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafbrz Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 25.08.03, 13:43 Biuro, takie same jak każde inne - czyli rezydenci do dupy, jezeli nie znasz jezyk to nic nie zalatwisz, przed wyjadem zanacz w umowie z biurem, ze ma byc to wszystko co jest napisane w folderze (pokoj z widokiem na morze....)poniwaz na miejscu się okazuje ze hotel 5 * melduje polskich turystów w norkach 2*, mu wrocilismy teraz z Long Beach i zeby dostac pokoj z widokiem na morze, przesiedzielismy na walizkach pierwsza dobe w recepcji, meczac personel hotelowy co 5 minut o pokoj - rezydenta tak jakby nie bylo - nic nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: IP: *.crowley.pl 25.08.03, 14:04 Swoją drogą ładny obrazek Polaka w świecie. Siedzi na walizkach i wykłóca się o pokój.Wstyd mi za biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 13:14 Selectours to naprawdę fajne biuro, które ze szczerego serca poleciłabym swoim przyjaciołom ( dla zwolenników spiskowej teorii dziejów dodaję, że nie jestem ani właścicelką, ani pracownicą w/w biura! ). Byłam z nimi dwa lata temu w Tunezji i było ekstra. Wszystko dokładnie tak jak nam obiecywano, a sam hotel okazał się dużo ładniejszy, niż w katalogu. Wczoraj, natomiast, wróciłam z Hurghady ( oczywiście z Selectoursem ) i nie mogę się nachwalić! Było cudownie, genialnie wręcz. Jestem ciężko zakochana w Egipcie i szalenie Wam zazdroszczę, że macie to wszystko przed sobą! Jeżeli chodzi o zmianę hoteli, to z tego co wiem Selectours tego nie praktykuje, choć do mnie na tydzień przed wylotem zadzwonili i powiedzieli, że w nagrodę za to, że wykupiliśmy wycieczkę u nich, a nie u pośrednika, możemy zamienić hotel Empire*** na nowszy Weaves***. Baliśmy się podstępu, ale jak mawiają Rosjanie "kto nie ryzykuje, nie pije szampana" - zdecydowaliśmy się. Oczywiście nie żałuję tego, nasz hotel znajdował się w samym centrum Sakkali ( tamten by oddalony o 4 km ). Jestem autentycznie zachwycona i mam zamiar zadzwonić do biura i podziękować im. Życzę Wam wszystkim wspaniałego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś