Dodaj do ulubionych

Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany hoteli

IP: 217.8.174.* 25.08.03, 09:26
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: 217.173.199.* 25.08.03, 09:43
      tez jestem ciekawa, bo o Selectours nie slyszalam na tym forum jeszcze nic
      zlego, czego nie mozna powiedziec o Exim i Alfa, a takze Oasis. A z tej firmy
      jade :-)
      • Gość: gość Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: 217.8.174.* 25.08.03, 10:09
        tak? a kiedy lecisz ja 27.08. z Katowic, napisz też do jakiego hotelu.
        Pozdrawiam
        • Gość: cir Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:08
          ja tez wybralem to biuro bo nie slyszalem o zadnych zmianach hoteli i innych
          niespodziankach. Wylatuje 27.08 z Katowic, Hotel Aida Verdi.
      • Gość: gresmo Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.dtu.pl 25.08.03, 10:13
        witaj, jest kilka opinii na temat tego biura, a jest znacznie mniej dlatego ze
        jest to mniejsze biuro niż przez Ciebie wymienione, a z tego co tu można
        wywnioskować działają podobnie, tez wybrałem to biuro ale pewnie wszystko okaże
        sie na miejscu, dużo zależy do rezydentek a o tych co wtedy tam będą nie
        słyszałem złych opinii. pozdro p.s jeśli lecisz 3.09 z Katowic to do zobaczenia
        na pokładzie ;) oczywiście jest to mało prawdopodobne
        • Gość: gosia Katowice 3.09 IP: 217.173.199.* 25.08.03, 10:31
          hotel Aida Verdi, wylot 3.09 o 22:00, do zobaczenia na lotnisku w Katowicach
          Gresmo
          • Gość: gresmo Re: Katowice 3.09 IP: *.dtu.pl 25.08.03, 10:44
            nie sadzilem ze kogos spotakam na tym forum co bedzie lecial tym samym lotem,
            ale dobrze ze sie milo zaskoczylem, nas leci 4 osoby, a zaznaczyliscie
            wycieczke ta niby gratisowa do Kairu w umowie, bo my organizujemy sobie sami,
            nawet juz mam upatrzone biuro
            • paulo69 Re: Katowice 3.09 25.08.03, 13:58
              Ja też lecę, z Gosią powyżej!Zaznaczyliśmy Kair.Do zo!
              pozdr
    • Gość: normalna Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 09:55
      Skorzystaj z wyszukiwarki (u góry , z prawej strony , wpisz tam nazwę biura ),
      uzyskasz wszystkie wypowiedzi na jego temat na forum
      pozdrawiam
      • Gość: rafbrz Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 25.08.03, 13:43
        Biuro, takie same jak każde inne - czyli rezydenci do dupy, jezeli nie znasz
        jezyk to nic nie zalatwisz, przed wyjadem zanacz w umowie z biurem, ze ma byc
        to wszystko co jest napisane w folderze (pokoj z widokiem na morze....)poniwaz
        na miejscu się okazuje ze hotel 5 * melduje polskich turystów w norkach 2*, mu
        wrocilismy teraz z Long Beach i zeby dostac pokoj z widokiem na morze,
        przesiedzielismy na walizkach pierwsza dobe w recepcji, meczac personel
        hotelowy co 5 minut o pokoj - rezydenta tak jakby nie bylo - nic nie moze.
        • Gość: Olek Re: IP: *.crowley.pl 25.08.03, 14:04
          Swoją drogą ładny obrazek Polaka w świecie. Siedzi na
          walizkach i wykłóca się o pokój.Wstyd mi za biura podróży.
    • Gość: dziunia Re: Czy z Selectoursu zdarzyły się komuś zmiany h IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 13:14
      Selectours to naprawdę fajne biuro, które ze szczerego serca poleciłabym swoim
      przyjaciołom ( dla zwolenników spiskowej teorii dziejów dodaję, że nie jestem
      ani właścicelką, ani pracownicą w/w biura! ). Byłam z nimi dwa lata temu w
      Tunezji i było ekstra. Wszystko dokładnie tak jak nam obiecywano, a sam hotel
      okazał się dużo ładniejszy, niż w katalogu. Wczoraj, natomiast, wróciłam z
      Hurghady ( oczywiście z Selectoursem ) i nie mogę się nachwalić! Było cudownie,
      genialnie wręcz. Jestem ciężko zakochana w Egipcie i szalenie Wam zazdroszczę,
      że macie to wszystko przed sobą!
      Jeżeli chodzi o zmianę hoteli, to z tego co wiem Selectours tego nie
      praktykuje, choć do mnie na tydzień przed wylotem zadzwonili i powiedzieli, że
      w nagrodę za to, że wykupiliśmy wycieczkę u nich, a nie u pośrednika, możemy
      zamienić hotel Empire*** na nowszy Weaves***. Baliśmy się podstępu, ale jak
      mawiają Rosjanie "kto nie ryzykuje, nie pije szampana" - zdecydowaliśmy się.
      Oczywiście nie żałuję tego, nasz hotel znajdował się w samym centrum Sakkali (
      tamten by oddalony o 4 km ). Jestem autentycznie zachwycona i mam zamiar
      zadzwonić do biura i podziękować im. Życzę Wam wszystkim wspaniałego wypoczynku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka