Dodaj do ulubionych

kostium kapielowy :(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 14:29
nie smiac sie, prosze.Wiem, ze bywa tam roznie i tu moj dylemat.
Kostium jest dwuczesciowy.Gora ok ale dol to stringi. Ujdzie czy mam kupic
taki zakrywajacy tylna czesc ciala ?
Buzka Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Minius Re: kostium kapielowy :( IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 31.08.03, 15:46
      W Royal Pallace turystki z europy zach. opalają się topless. Uważam, że to
      nieco zbyt śmiało jak na kraj islamski, ale stringi na plaży nie zrobią
      większego wrażenia na Egipcjanach niż gołe piersi.
      • Gość: Maczo Re: kostium kapielowy :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 15:51
        Dla mnie bomba,
        nie zmieniaj nic!
      • Gość: evka Re: kostium kapielowy :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 16:04
        dzieki Minius, przynajmniej po pantalony nie musze leciec...
        Juz nie bede zanudzac pytaniami bo kufer spakowany hi hi
        Mam tylko watpliwosci co do filmow do aparatu bo kupilam Fuji 800 ,ale
        zabieram tez cyfrowke wiec jakos to bedzie.
        Buzka wszystkim i trzymajcie kciuki 4-go bo co do lotow to jestem spanikowana
        juz od tygodnia.To bedzie moj pierwszy lot w dodatku ma trwac 5,5
        godz.KOSZMAR...jak to przezyje to bede cala hepi ;)

Ewa
        • Gość: Minius Re: kostium kapielowy :( IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 31.08.03, 16:10
          O cyfrówkach gdzieś pisałem. Jeśli zaś chodzi o filmy, żona kupiła 200-kę do
          zdjęć podwodnych, na razie nie wiem jak wyszły, bo dopiero oddaliśmy do
          wywołania, ale do fotek na powietrzu to chyba zdecydowanie za czułe. Spoko, na
          650 fotek cyfrówką wyszoło 90%, te 10% to najczęściej fotki w obiektach i
          nocne, które niestety nie wyszły z mojej winy. Takie zdjęcia należy robić
          podpierając aparat o nieruchomy obiekt (cóż, następnym razem pewnie będę miał
          lepszy wynik).
        • Gość: ala Re: długość lotu... IP: *.dronet.gliwice.pl 31.08.03, 16:54
          Gość portalu: evka napisał(a):

> dzieki Minius, przynajmniej po pantalony nie musze leciec...
          > Juz nie bede zanudzac pytaniami bo kufer spakowany hi hi
          > Mam tylko watpliwosci co do filmow do aparatu bo kupilam Fuji 800 ,ale
          > zabieram tez cyfrowke wiec jakos to bedzie.
          > Buzka wszystkim i trzymajcie kciuki 4-go bo co do lotow to jestem
          spanikowana
          > juz od tygodnia.To bedzie moj pierwszy lot w dodatku ma trwac 5,5
          > godz.KOSZMAR...jak to przezyje to bede cala hepi ;)
          >
          > Ewa

Pocieszę Cię - lot trwa godzinę krócej (chyba nie uwzględniłaś zmiany czasu).
          Miłego lotu!!!
          Pozdrawiam =oP
        • Gość: Photon Re: FILMY - tylko nie 800 !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 17:04
          czesc, jesli masz zamiar robic foty pod wodą to faktycznie zabierz te 800'ki
          ale tylko na nurkowanie lub na fotkowanie w zabytkach (ciemne miejsca) a na
          plaze kup sobie 100'tki. Jesli uzywasz zwyklego automatu to mozesz miec przykry
          efekt robiac zdjecia w słońcu, nawet gdybys maila przecietna lustrzanke taka
          jak Canon EOS 300 to i tak pewnie przy pelnym słońcu czas 1/2000s nie bylby
          wystarczajacy. Fuji Superia to dobry wyboor ale dorze radze zostaw 800tki w
          domu.
          Pozdrawiam
          Krzysiek PHOTON
          • oryginal Re: FILMY - tylko nie 800 !!! 31.08.03, 20:28
            Stanowczo 800 do szuflady. Do zdjęć podwodnych starczą 400.
            A na zewnątrz rzeczywiście 100 są najlepsze ale z 200 zdjęcia też wychodzą ok.
        • Gość: normalna Re: kostium kapielowy :( IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 20:43
          nie bój nic , ja też leciałam pierwszy raz i było extra , jak lecisz w dzień ,
          to oglądaj widoki zza okienka , są super (ja robiłam nawet zdjęcia i wyszły ,
          zwł.Turcja i pustynia)
          pozdrawiam i życzę miluśkiego pobytu
    • Gość: gosia Re: kostium kapielowy :( IP: server:* 31.08.03, 21:18
      Evka jesteś świetna, z humorem, z jajem. Ja lecę 7-go, szkoda bo czuje że
      byłabyś fajną kumpelą taką pokrewną duszą. Nie martw sie lotem jeśli będziesz
      mogła łyknij trochę alkoholu lepiej zniesiesz podróż ja już parę razy latałam
      ale zawsze jak to mówi mój mąz "ogałuszam się" bo to dla mnie stres. Zawsze
      zamiast myśleć o locie myślę o spadaniu. Na leciutkim powtarzam leciutkim
      rauszu nawet nie czujesz czy to turbulencje czy to się tobie w głowie zawraca.
      • Gość: evka Re: do Gosi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 21:27
        powiedz mi slonko, czy w samolocie daja kamizelki kazdemu czy tylko tym co
        panikuja ? ja chce dostac spadochron !!
        Bede w Egipcie do 18-tego wiec mozliwe ze sie na mnie natkniesz :)

pozdrawiam Ewa
        • Gość: gosia Re: do Gosi IP: server:* 31.08.03, 21:40
          kamizelki takie ratunkowe (przydatne przy wodowaniu) są i maski do podawania
          tlenu równiez. Wszystko jest pod ręką spakowane a stewardesy na wstępie
          pokazują jak się z tym sprzętem obchodzić, czasami jest to króciótki film
          wideo. Spadochronów nie dają. A szkoda bo to byłby nasz znak rozpoznawczy w
          Hurghadzie. Jaki z tej czaszy byłby super parasol. Na poważnie, zabierz coś z
          długim rękawem do samolotu i może spodnie. Jest zawsze klima tak ok. 18-19
          stopni, przy dłuższym locie jest po prostu zimno.
    • Gość: evka dziekuje wszystkim za rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.03, 21:23
      moze dla niektorych na forum to bzdury ale po co martwic sie na miejscu, ze
      sie czegos nie wzielo lub wzielo ale nie to co potrzebne.
      Jeszcze raz wszystkim, ktorzy mi odpowiadali na pytania WIELKIE DZIEKUJE :)

do normalnej....lece w dzien, niestety.Noc pewnie bym przespala ;)
      Buziaki ...Ewa
    • Gość: normalna evka hi hi hi IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 21:37
      ewa , ale narobiłaś rumoru na forum , co drugi wątek to Twój ... ! hi hi hi
      nie słuchaj panikarzy i jedz wszystkie extra jedzonka , a mają je super , zwł.
      francuskie ciasta
      miluśkich wrażeń , opowiedz po powrocie jak było , pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka