renia7979 28.03.08, 08:54 Witam, w maju wybieram sie z tym biurem do Hurghady, hotel Titanic. Słyszałam tyle negatywnych opinii o tym biurze, że jestem przerażona Czy był ktoś może z tym biurem i może mnie chociaż trochę pocieszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusznow Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 09:09 spokojnie, to duże biuro a wpadki zdarzają się każdemu byliśmy w ub roku w Aladdinie niezapomniany pobyt poszperaj w moich starych postach i fotkach na fotoforum jeżeli masz jakieś pytania napisz na dariusznow@o2.pl miłego pobytu - będzie OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
daol Sun fun 28.03.08, 09:17 Byłam z Sun Fun dwa lata temu w Alibabie,w tym roku z nimi lecę na Sharm.Co do biura nie mam zastrzeżeń (beznadziejna rezydentka,ale nam to spiecjalnie nie przeszkadzało,wycieczki kupowaliśmy nie u niej tylko w lokalnych biurach) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 09:19 ponad tydzien temu wrocilam z pobytu z nimi w Sharm-wszystko zgodnie z umowa. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 10:58 Też byłem z nimi. Wszystko OK. Nie słuchaj opinii pieniaczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
stephany Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 11:46 Ja byłam i było wszystko ok. No chyba ze nastawiasz sie na cuda na kiju albo zamki na piasku. Pamietaj ze to Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
renia7979 Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 13:34 nie należę do osób strasznie wymagających, jadę z rodziną i zamierzam sie dobrze bawić, chodzi mi głównie o zamianę hoteli, dzieci nastawiły sie na aqua park i gdyby coś nie wypaliło.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka37-38 Re: Z Sun & Fun do Hurghady 28.03.08, 18:55 ...też byłam z nimi 11-18 marzec w Sharm i wszystko było jak w najlepszym porządku....fakultety mają w dobrych cenach i wcale na siłę ich nie wciskają...:)Także spoko napewno bedzie wszystko oki.To stare i dobre biuro....u nich raczej takich zamianek sie nie stosuje....Miłego urlopu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
martuska85 Re: Z Sun & Fun do Hurghady 29.03.08, 17:01 Hej :) Byłam w Egipcie z tym biurem ale w miejscowości Sharm el sheik i naprawede było super zero jakichkolwiek problemów... Wykupione wycieczki fakultatywne tez polecam .... świetna organizacja, przewodnicy.... Życze Udanego Wspaniałego Wypoczynku - Egipt jest piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Z Sun & Fun do Hurghady 29.03.08, 18:42 Własnie wróciliśmy z Hurghady -Aladdin i okolice .Sun&Fun bez zarzutu, rezydenka Ewa Szałacka ,na trzy nasze prośby była reagowała natychmiast -nawet jak wyrywaliśmy ją ze snu.Dzięki jej tą drogą !!!! Wielkanoc ,pogoda i atrakcje nas mile zaskoczyły. Zaskoczyła nas też inwazja Ruskich na Hurghadę o tej porze roku,ale to podobno dlatego, że wiosną mają oni duże promocje na Egipt. Szczęście że napoje w barach przy plaży podawane są w plastykowych szklankach. Przy tej kulturze naszych wschodnich sąsiadów /także Ukraińskich/ trzeba by było chodzić w butach po plaży . W recepcji zaprzyjażniony Arab powiedział,że w 3-ech hotelach/Alibaba,Aladdyn i Jasmine/ było na Święta ponad 8 tys. turystów.Tak dużej ilości małych dzieci jeszcze nie widziałem,a w Egipcie byłem już 12 razy. Ceny fakultetów u rezydentki na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_jb Re: Z Sun & Fun do Hurghady 31.03.08, 09:11 ja byłam w zeszłym roku w sierpniu w tunezjii z tego biura i byłam bardzo zadowolona, hotel Riadh Palms Odpowiedz Link Zgłoś
renia7979 Re: Z Sun & Fun do Hurghady 01.04.08, 19:06 ok, grunt to nie oszaleć, co ma być to będzie, z tego co czytam w każdym biurze zdarzają się wpadki. Mam nadzieję, że mnie to ominie. Pieniądze wpłacone, to będzie super wycieczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
faliszewice Wodę spuścili z basenu. 02.04.08, 01:04 Ale to tylko na 1 Kwiecień.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anit-a Re: Z Sun & Fun do Hurghady 02.04.08, 13:13 My też lecimy do egiptu z tym biurem i mam nadzieje że będzie wszystko ok bez żadnych wpadek ze strony biura....bo dużo sie o ty pisze Odpowiedz Link Zgłoś
faliszewice Wzajemne podgryzanie sie! 02.04.08, 13:25 Myślę że to konkurencja sie wzajemnie podgryza w walce o klienta.Fakt faktem że nie wszystko jest cacy.Jak sie napalimy na wyjazd to tak jak przed ślubem nie wszystko widzimy co dla innych jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
annsa Re: Z Sun & Fun do Hurghady 02.04.08, 22:56 Bylam w Titanicu dwa razy, w zeszłym roku z Sun Fun i wszystko bylo ok. Nic sie nie martw ,dzieciaki na pewno beda zachwycone zjezdzalniami:)) Ania Odpowiedz Link Zgłoś