husky10 12.04.08, 20:51 Czy brał może Ktos udział w tej imprezie organizowanej przez AlfaStar? mam kilka pytań :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Egipt starożytny 12.04.08, 20:55 7 lat temu braliśmy udział w takiej imprezie. Wiem, to szmat czasu, ale z relacji forumowiczów wynika, że od tej pory bardzo niewiele się zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Egipt starożytny 13.04.08, 09:01 Brałem 2 krotnie w zeszłym roku,Egipt w przekroju. O ile się orientuje programy różnią się tym , że w przekroju pojechaliśmy do Kairu, a starożytni do Hurghady. Pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
husky10 Re: Egipt starożytny 13.04.08, 10:26 Jakie są wycieczki fakultatywne w trakcie trwania rejsu? jaki statek ? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Egipt starożytny 13.04.08, 10:37 Z fakultetów masz z Asuanu - Świątynię Izydy, Abu Simbel i wyspę Kitchenera. Z Luksoru wyspę bananową. Reszta to już program standardowy w cenie. Statki nie najgorsza, a na pewno lepsze niż Triady. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjadokama Re: Rejs po Nilu 13.04.08, 11:20 Nie byłem na rejsie ale niedługo się wybieram.Na podstawie przewertowania "wszystkich" możliwych wątków i relacji w Necie,stwierdzam jednoznacznie (idąc za wątkiem PC),jeżeli rejs to na pewno z Alfą , nigdy zaś z Triadą.Triada jest jak rosyjska ruletka z tą różnicą że w rewolwerze są trzy kule na sześć. Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Egipt starożytny 13.04.08, 13:02 Polecam wioskę nubijską i ogród botaniczny Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Egipt starożytny 13.04.08, 12:31 statki miałem za każdym razem inne. 1 prince omar 2 jawel nil Ten drugi mniejszy . na nich taka duża wanna . niby basen. Jedzenie dobre i DUżO . Przygotuj się na gallabija -party . Galabiję kupilem dla mojej , na statku. Rzucali z łódki i krzyczeli cenę. Po 0,5 g zabawy zamiast 200 funtów zapłaciłem 50 Program ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
onlyjadokama Re: Egipt starożytny 13.04.08, 13:18 " Rzucali z łódki i krzyczeli cenę. Po 0,5 g zabawy zamiast 200 funtów zapłaciłem 50 " aeki mógłbyś rozwinąć? Bo dla kogoś kto nie brał udziału to niewiele "mówi". Odpowiedz Link Zgłoś
aeki Re: Egipt starożytny 13.04.08, 15:25 " Rzucali z łódki i krzyczeli cenę. > Po 0,5 g zabawy zamiast 200 funtów zapłaciłem 50 " Pływają łódkami. trochę należy znać angielski. rzucają na pokład sukienki w folii. Kupujesz to w innej torbie wrzucasz pieniądze. I wyrzucasz. Targować się. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
goszka21 Re: Egipt starożytny 13.04.08, 11:34 Husky z tego co czytam jedziesz wcześniej niż my..Będę ciekawa Twoich relacji. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
husky10 Re: Egipt starożytny 13.04.08, 14:24 OK, wracam 24 lipca 2008 dodaj ten wątek do ulubionych a coś naskrobię po powrocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś