beauty_mysz 25.06.08, 11:32 Czy caterig jest w cenie czy za dodatkową opłatą , może ktoś z osób które ostatnio leciały tymi liniami się wypowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-w-w Re: Air Italy Polska 25.06.08, 11:38 catering jest w cenie...lecielismy 30 maja Odpowiedz Link Zgłoś
oona2008 Re: Air Italy Polska 25.06.08, 11:42 Proszę o info na temat lotu? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bk65 Re: Air Italy Polska 25.06.08, 12:29 witam leciałam tymi liniami w czerwcu,nie było cateringu w ceniu,indywidualnie mozna bylo cos nie cos kupic ,ceny przystepne,co do lotu tymi liniami to do hurgady został w ostatniej chwili podstawiony inny jakas awaria,natomiast z hurgady jakos sie doleciało szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Air Italy Polska 25.06.08, 14:05 30 maja z Hurghady do Katowic lot troszke opozniony ale bylo ok catering tak jak pisalam byl, sluchaweczki do ogladania tv, kocyki polarowe do przykrycia kto chcial...ogolnie super w porownaniu przynajmniej do Lotus Air aha...samolot Boeing...Lotus Air ma ciasne airbusy Odpowiedz Link Zgłoś
tamerza Re: Air Italy Polska 25.06.08, 21:18 lot air italy do sharm super, lecielismy na poczatku czerwca, byl catering, zero spoznienia, z powrotem lecielismy lotusem, to byla porazka, brak cateringu, samolt mial ze sto lat, juz chcialam wysylac smsy do rodzicow ze sie nie zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
karminadla Re: Air Italy Polska 26.06.08, 07:05 a z jakiego biura leciałaś z air italy że miałaś catering? no i gdzie leciałaś? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_jb Re: Air Italy Polska 26.06.08, 08:19 lecielismy w maju i wracalismy w czerwcu tymi liniami z Ecco byl catering w cenie koocyki słuchaweczki i film w powrotna strone Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Air Italy Polska 26.06.08, 13:01 i my w maju...z alfa star...a czarterowal exim Odpowiedz Link Zgłoś
gg69gg Re: Air Italy Polska 26.06.08, 19:21 Nie polecam tych linii, właśnie koczujemy w Warszawie przez nich. Awarie, przesunicia lotów, jedna wielka tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: Air Italy Polska 26.06.08, 21:14 Lini to chyba sobie nie można wybrać :) Ja leciałam z Wenezueli. Wykupione w Triadzie. Samolot wygodny, kocyki, słuchawki, jedzenie. Jeśli jednak chodzi o obsługę, stiuardesy to tragedia. W jedną stronę szefową była taka starsza kobita. Nieprzyjemna, arogancka. Nie oczekuję aby mnie traktowano jak perską królową ale im chyba nie płacą za odnoszenie się do pasażerów jak do bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
matzk Re: Air Italy Polska 27.06.08, 23:38 Dzsiaij wracałem Air Italy. Opoznienie 6h chcoiaz tego dnia prawie wszystkie loty do Polski były opoznione. Ludzie z Wrocławia w ogole nie wylecieli a czesc przyleciala do Gdanska a stamtad busami do Wroclawia ;/ Catering był, skromny ale ok. Obsługa bardzo miła samolot to Boeing 757-200 do najnowszych nie nalezy, ale rowniez ok. Chociaz momentami byly takie turbulencje ,ze czulme serce w gardle, a juz wczesniej sporo latałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doris514 Re: Air Italy Polska 02.07.08, 20:11 Te linie to wielka porażka, miałam dziś lecieć do Sharm o 23.20 z Wrocka, lot przesuniety o 4h, bez zadnej wczesniejszej informacji, ciekawe, kto odda pieniądze, za zabrany jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś