Dodaj do ulubionych

Alladin Beach czy Bella Vista?

IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:41
jadno albo drugie w wykonaniu OAsis. nie ukrywam cena jest istotnym
czynnikiem... Tak więc - co polecacie z tych dwóch?

wiem że ALLADIN jest daleko, ale jak daleko faktycznie, bo każde biuro podaje
inną odległość, i wg róznych biur to jest od 15 do 23 km od centrum (tylko
którego?). czy to odległość "zabójcza" czy można w miarę szybko podjechać
busem do miasta (nie chcę bywać codziennie, będzie ok 2-3 razy w tyg) czy w
okolicy Alladina są jakieś knajpeczki i supermarket? czy plaza jest
ładniejsza niż w Sakali (czy mogę liczyć na jakąś rafkę?)

BELLA VISTA
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Alladin Beach czy Bella Vista? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 12:45
      SORRY, wysłało mi tekst "bez mojej zgody", coś nam serwer szwankuje, oto dalsza
      część:

BELLA VISTA - czy faktycznie ma standard 4*? bo po przeczytaniu opisów w kilku
      biurach znalazłam oznaczenia 3*+ jak pokoje i czy plaża jest ok? bo czytałam
      różne opinie? nie chce co noc wychodzić poza hotel więc "samo centrum" nie
      jestt dla mnie aż takim atutem. Ale jeśli hotel jest fajny i plaża ładna...
      najbardziej mi chyba na plaży zależy - czystej wodzie bez śmieci surfingu i
      snorkowaniu.

który z nich oferuje wyższy standard (pokoje, jedzenie?) help!
      • Gość: qmpel Re: Alladin Beach czy Bella Vista? IP: 194.106.71.* 27.09.03, 15:35
        Bella Vista w centrum sekkali, alladin okolo 10 km od tego centrum, bus 3-5 le.
        Standard alladyna w stosunku do bella visty +1 gwiazdka.
        • Gość: iwka Re: Alladin Beach czy Bella Vista? IP: *.wroc.zigzag.pl 27.09.03, 16:45
          Bus z Alladyna kosztuje max 2 funty i nie więcej! Nie ma żadnego problemu z
          dojazdem do centrum - busiki kursują dosłownie co kilkanaście sekund.
          pzdr.
    • Gość: mm NO TO Alladin - JEDZIEMY 3.10 !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:35
      ZAPADŁA DECYZJA, PO 100 LATACH PRZESZUKIWANIA INTERNETU I FORUM :-)
      jedziemy do Alladina, na 2 tygodnie, WYLOT Z w-WY 3.10.

TERAZ MAM PROŚBĘ O TROSZKĘ INFO "PRAKTYCZNYCH".
      CZY TAM (NO BO TO NIE CENTRUM HURGADY) NIEDALEKO JEST JAKIŚ MARKET GDZIE MOŻNA
      KUPIĆ PICIE ITP? JAKIEŚ KNAJPKI GODNE POLECENIA? JAKIES BIURO LOKALNE ROBIĄCE
      DOBRZE I TANIO WYCIECZKI?

a MOZE KTOŚ Z WAS TEZ TAM LECI ?
      • pc_maniac HOTELE W EGIPCIE - proszę o opis 29.09.03, 15:37
        Byłbym wdzięczny za dopisanie swojej opinii dotyczącej tego hotelu (oczywiście
        obiektywnie jego plusy i minusy) w dziale:

Hotele w Egipcie:
        www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=14938
        Osoby szukające w przyszłości takich informacji nie musiałyby przekopywać
        całego forum w celu znalezienia takiego opisu. Szczególnie, że takie wątki jak
        ten szybko spadają na kolejne strony i trudno je potem zlokalizować.

Z góry dziękuję.
        PC_M.
        • Gość: mm Re: HOTELE W EGIPCIE - proszę o opis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:44
          zaczekaj 2 tygodnie Minius to dostanesz szczegółowy opis i Alladina i
          sąsiednich hoteli :-)
      • Gość: Marcin Re: NO TO Alladin - JEDZIEMY 3.10 !!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 23:01
        witam, do zobaczenia w aladinie, wybieram tam się na podróż poślubną, może
        spotkamy się na browarku na plaży?
        • Gość: mm do Marcina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:10
          też lecicie 3-go? z W-wy? czy dopiero na miejscu się spotkamy? my lecimy z
          Oasisem. jak chcesz to daj e-mail to się "namierzymy" ;-)
          • Gość: Marcin Re: do MM IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 09:07
            witam i przepraszam za opóźnienie. Jedziemy z Oasisem, mój mail:
            celuloz@poczta.onet.pl
    • Gość: elsaj Re: Alladin Beach czy Bella Vista? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 20:49
      Ja byłem w Bella Vista. Bardzo chwalę sobie pobyt w tym hotelu. Jak na Egipt
      jest to bardzo dobre miejsce na wypoczynek. Blisko centrum, dobry standard,
      kameralna atmosfera, przyjemny basen, ładne rafy przy hotelu, blisko do
      atrakcji jakie oferuje centrum miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka