agateksg 22.11.07, 12:16 Czy ktoś ma doświadczenie z wynajmowaniem stanowiska do grila w tutejszych parkach? Oficjalne godziny grilowania to 12-20. Ciekawi mnie głównie czy po tym czasie aktywnie wyganiają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba3 Re: grilowanie w parkach narodowych 23.11.07, 17:42 Nie mam doswiadczenia. Wiem ze w Condo punkt 22 pan straznik nakazal mi wyjscie z basenu. A co do grila to tez punkt ktorastam przyszedl sprawdzic czy jeszcze cos wedzimy. Siedziec nam nie zabronil, tylko dymic nie pozwolil. Tacy jacys bardzo zgodni z litera przepisow sa czesto. ;-) Nie zdziwialabym sie wiec gdyby ktos przyszural i kazal konczyc imprezke. Odpowiedz Link
agateksg Re: grilowanie w parkach narodowych 23.11.07, 20:48 beba3 napisała: > Wiem ze w Condo punkt 22 pan straznik nakazal mi wyjscie z basenu. > co do grila to tez punkt ktorastam przyszedl sprawdzic czy jeszcze > cos wedzimy. Siedziec nam nie zabronil, tylko dymic nie pozwolil. Mam identyczne doświadczenia z poprawką, że chyba nawet siedzenia się czepiali i stąd własnie moje obawy. m Odpowiedz Link
beba3 Re: grilowanie w parkach narodowych 25.11.07, 07:39 Rozumiem ale w TV widzialam zdjecia z biwakowania gdzies nad brzegiem i wyznaczonych miejscach. Czy to byly Parki? Te same miejsca o ktorych Ty myslisz? Jesli tak to grilowac mozesz do 20 ale siedziec i spedzic noc mozesz rowniez. Jest podobno zawsze troche milosnikow takiej rozrywki. Spedzenia nocy czy dwoch pod namiotem. Biwakowania. Odpowiedz Link
agateksg Re: grilowanie w parkach narodowych 25.11.07, 09:50 Pewnie nie wszędzie. Jest cała masa miejsc do biwakowania w okolicach East Coast Park i Changi Beach Park i tam też są stanowiska na grila. Ale są też miejsca jak np. Labrador Park z grilem a tam się chyba biwakować przez noc nie da. Odpowiedz Link