Dodaj do ulubionych

Hilton Long Beach czy Alladin?

23.07.08, 23:01
Musze dokonać wyboru między tymi dwoma hotelami. Pls o pomoc!
Obserwuj wątek
    • ewa9622 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 22:43
      zDECYDOWANIE hILTON BYłAM ROK TEMU RAJ NA ZIEMI
      • cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 22:51
        Ja nie byłem w Hiltonie,ale go polecam....(dosyć mam problemów z brakiem miejsc
        w Aladdinie):)ale wkurza mnie ktoś kto mówi o raju na ziemi.....zapraszam na
        Karaiby:)...i pewnie milion innych miejsc....ale jesli porównywać to trzeba być
        w jednym i drugim i wiedzieć o co chodzi zainteresowanemu...aż sobie piwko
        otworzę...raj...jak mało trzeba:)
        • wrongder Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:16
          I masz Krzysiu racje, obaj wiemy że cały ten "cudny" Egipt to przy najpodlejszym
          miejscu na Karaibach może się chować :-)))
          Jeszcze słowo co do hotelu Long Beach od niespełna 4 lat znanego jako Hilton, do
          reszty sieci Hilton to może on dociągnie ale za 20 lat :-))

Ja chce wracać! Dawaj Cairo jaką Dominikane czy Jamajce i dajemy za tydzień, bez
          bab :-)))
          • cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:23
            Kolego trzymam Cie za słowo...ja mogę prawie zawsze...a za tydz na 100%:)
            • mrozek20 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:40
              nie byłem w Aladdinie, a tylko w Hiltonie i gorąco go polecam. co do
              dociągania do hitona za 20 lat, to nie da rady bo nie wytrzyma aż
              tyle. Jest w 100% poprawny i z tego co teraz czytam jako osoba
              chcąca pojechać do AliBaby/Aladdina, to jednak Hilton jest LEPSZY.
              To moja SUBIEKTYWNA opinia.
              • cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:48
                Panie Mrozek...oczywiście,że subiektywna....ale ten tekst..."z tego co
                czytam.".....Ja nie polemizuje gdzie lepiej bo nie wiem.W "Trójmieście"jet dużo
                wad...ale są zalety.I każdemu wg potrzeb.
                Nawet powiem,że "Trójmiasto" to koszmar-dla tych co szukają super żarcia i
                "złotych klamek".
              • wrongder Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:51
                E kolego :-) Hilton jest dobry, nie przeczę, podpuszczałem tylko Cairo który był
                w Aladdinie 15 czy 18 razy, sam pewnie nie wie ile :-)))

A ja chce na Dominikane i to już, zaraz, natychmiast, po tej Kubańskiej nędzy
                muszę odreagować.
                • cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:59
                  Hmm..ja powtarzam..już nie walczę.A tym bardziej,że nie mam porównania.Wiem
                  jedno-dzięki mnie chłopaki znają parę słów po polsku..normalnych(głupich tez) i
                  że jestem tam jak w domu...ale tylko dlatego,że mi pasuje ta atmosfera(dla
                  innych nie musi być odczuwalna...tak się nawyrabiało...zle)
                  a byłem pewnie 18ty...faktycznie nie liczę:)
                  • justyn4d Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 28.07.08, 22:33
                    to po ptakach (albo i nie;) - zdecydowalam sie na Alladina
                    • 15tolka15 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 28.07.08, 23:06
                      Spoko hotel.Jest gdzie pospacerowac,pozwiedzac.Ma fajny klimat a to
                      wazne....Zycze milego wypoczynku
                    • casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 29.07.08, 09:40
                      A ja byłam w jednym i w drugim:) I tak na prawde, to każdy z nich
                      ma swój klimat i każdy jest fajny -ale tez każdy inny.Hilton ma
                      zdecydowanie większą plaże i nie ma tam leżaka koło leżaka :)Jest
                      spory, ale to ma swoje plusy-bo nie widać tłumów gości.
                      Alladyn ma nieco mniejsza plaże,ale to tez ma swój jakiś urok + do
                      tego cudny ogórd, piękną roślinność, jest nieco bardziej
                      klimatyczny bo nieco mniejszy ale ma za to obok siebie dwa inne
                      hotele należące do całego kompleksu.
                      Jedne i drugi jest wart polecenia:)
                      pozdrowionka
                      ps. a Cairo co ma do Trójmiasta, he??? :))
                      • cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 09:44
                        Cairo-lubieć Trójmiasto:))
                        • casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 15:39
                          Noo mam taką nadzieję :-DD
                          • justyn4d Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 21:55
                            ja tez lubie Trojmiasto:)
                            • casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 31.07.08, 10:50
                              To zupełnie tak jak JA :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka