midnightbeauty 06.08.08, 11:45 Kochani pytanie zupełnie babskie- jakie są ceny kosmetyków w Jordani znad Morza Martwego. Prośba o orientacyjne 2-3 przykłady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_321 Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 15:27 A może napiszecie też co wypróbowałyście i wam się podobało? Też żywo interesuja mnie kosmetyki (i ich ceny) z Morza Martwego. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 17:32 też mnie temat interesuje?! Ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_dbb Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 18:41 Bardzo dobre sa kosmetyki z serii Mineral Care,ale juz nie oplaca sie ich "dzwigac",bo sa u nas i to w dodatku w bardzo podobnej cenie. Moim zdaniem najlepsza,ale niestety drozsza, jest firma Ahava. Kazdy nawilzajacy krem i balsam.Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_gd Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 20:11 wlasnie wrocilam bylismy w jerozolimie zachaczylismy o kapiel w morzu martwym i dwa firmowe sklepy.Ahava byla zamknieta,zrobilam zakupy w PREMIERE health and beauty dead sea minerals.Goraco polecam,polska obsluga,wszystkich tam wiozą.Wycieczke wykupilismy w luna rosa z lokalnego biura jak pojedziecie stamtad napewno zawioza w to samo miejsce.A wiec tak jak wspominalam sa tam firmowe sklepy Premiere i Ahava.Kosmetyki profesjonalne porownywalne jakosciowo do tych ktore u nas proponuja w salonach i hurtowniach kosmetycznych.Kupilam w premiere symbolicznie rozne sole do kapieli 5 $ pojemnosc 500 gr,oraz zestaw (krem do rak i paznoksci,krem do stop i piet180 ml ,krem do twarzy180 ml,balsam do ciala 500ml)za 50 $, orientacyjna cena balsamu do ciala13$,zestaw do pielegnacji paznokci 15$,kremy do cer wymagajacych problematycznych silnie przeciwzmarszczkowe i liftingujace bardziej ekskluzywne 50-100 $.Ogolnie ceny są naprawde zachecajace,zaluje ze na zakupy i kapiele mielismy zaledwie godzine stad nie bylo czasu dokladniej sie zorientowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenie75 Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 20:25 Ceny kosmetykow w Jordanii: kremy do twarzy,maseczki,scrub po 15 dinarów,sól do kąpieli do wyboru kilka zapachów z pianką lub bez 2/3 dinary Odpowiedz Link Zgłoś
iw42 Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 21:32 Jeżeli jesteś z warszawy to spokojnie kosmetyki firmy Premier kupisz w Złotych Tarasach (na stoiskach na parterze.) Ja kupiłam kosmetyki tej firmy na Morzem Martwym i cena bardzo zbliżona do tej tu na miejscu. W Jordanii cena np błota dużo wyższa niz w Polsce. Kosmetyki Premier są naprawdę rewelacyjne - szczególnie maseczki i kremy do rąk i do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
iw42 Re: kosmetyki Morze Martwe 06.08.08, 21:38 zapomniałam dodac jakie ceny są w Polsce kosmetyków firmy Premier. Ostatnio kupowałam maseczkę (cudowna czerń -taka nazwa)zapłaciłam 100 zł . Bardzo dobry krem na noc silnie nawilżający 95 zł. Kremy do rąk i stóp około 22-30 zł w zalężności od wielkości tubki , kremy do ciała ok 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś