Dodaj do ulubionych

Buty do pływania

21.08.08, 20:18
Koniecznie kupowac? Jesli tak, to gdzie bardziej sie oplaca, w Polsce czy w
Egipcie.
Obserwuj wątek
    • lux-iu Re: Buty do pływania 21.08.08, 21:18
      nathalee86 napisała:

> Koniecznie kupowac? Jesli tak, to gdzie bardziej sie oplaca, w Polsce czy w
      > Egipcie.

polecam raczej koniecznie, skutki nienałożenia i wdepnięcia w coś, kogoś mogą
      być przykre ... w Polsce to wydatek 20-40 zł. ( zależy od typu i producenta).
      pozdrawiam
      • 123voytek Re: Buty do pływania 21.08.08, 21:26
        Konieczność, ja kupiłem w Polsce, Tobie też radzę. Lepiej mieć już ze sobą niż latać tam po sklepach, jeszcze zależy czy będą, itd. Lepiej nie ryzykować. A jeżeli przy hotelu jest rafa, to raczej buty są nieodzowne.
        Pozdrawiam :)
        • ula_25 Re: Buty do pływania 21.08.08, 23:24
          Nie warto tachać z Polski, na miejscu jest duży wybór, ja płaciłam za mięciutkie
          i lekkie na silikonowej podeszwie 40 LE, czyli ok 16 zł. Spisały się świetnie
        • simon_r Re: Buty do pływania 22.08.08, 00:28
          wozić z Polski???... a po co???.... w sklepiku hotelowym kosztowały 5$
          • biedronka137 Re: Buty do pływania 22.08.08, 19:35
            W Sarmie kupilam 2 pary za 8 dolcow
            • koalabis Re: Buty do pływania 22.08.08, 22:43
              W bylejakim markecie za 5$ kupisz- niestety buty są made in China, jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, ale za taką kasę chyba nie warto wozić z Polski.
              Tak się tylko zastanawiam czy papirusy (bananowce) nie są produkowane w Chinach? 5$ za 10 sztuk A4 to raczej chyba niewiele :) Aż łezka się w oku kręci jak sobie przypomnę naszego pierwszego papirusa (bananowca) kupionego w Hurghadzie cztery lata temu po długich targach za 50LE :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka