wojtek37k Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 03.09.08, 17:36 Spalem już w gorszym , jak wracałem z safari nurkowego . No katastrofa , przesiedziałem całą noc w fotelu , brzydziłem się położyć . Odpowiedz Link Zgłoś
promyyk1 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 04.09.08, 20:16 ja zaprzecze.W przyszłym roku równiez tam jadę i równiez z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
promyyk1 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 04.09.08, 21:48 ja również zaprzeczę.Zamierzam pojechać tam kolejny raz w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 05.09.08, 12:09 Tak ja i to zdecydowanie!! Empire jest dobrym hotelem znam gorsze i to dużo Ewa PS: Hiszpania fajna ale nudna Odpowiedz Link Zgłoś
wrongder Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 05.09.08, 15:55 Ewka nie pierdziel, Kasia teraz wróciła i twierdzi że to załamka, chyba jej można wierzyć bardziej niż trollom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 05.09.08, 15:43 Po pierwsze - chciałabym się przywitać, bo będę tu teraz częściej zaglądać, a wygląda na to że jesteście nieocenionym źródłem informacji o Egipcie. Tak więc - witajcie ! ;) A po drugie - ulżyło mi, bo wiele wskazuje na to, że następny wyjazd może być do Empire'a właśnie ;)) Z Triadą byłam 3 lata temu w Makadi Bay - w bajecznym hotelu Meridien. Niestety, dostaliśmy pokój w części Garden, czyli zecydowanie sredniej. Rezydentka powiedziała nam, że możemy dopłacić w recpecji i zmienią nam pokój, a po powrcie Triada kasę zwróci. Nie zwróciła. No coż.... Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas21 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 05.09.08, 16:38 Empire to fajny chotelik spedzilam tam cudowne chwile Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 13.09.08, 22:11 Popieram przedmówce Empire jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 13.09.08, 22:41 kleofas21 napisała: > Empire to fajny chotelik spedzilam tam cudowne chwile No tak nie wiem jak u Ciebie ale u mnie Hotelik pisze sie inaczej, a poza tym jest to jeden z bardzo prymitywnych Hoteli w Hurghadzie! To zalezy kto co potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 13.09.08, 23:37 Na razie nie udało mi się trafić do gorszego hotel w Egipcie niż Empire - moim zdaniem porażka Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 14.09.08, 03:24 Dyskusja bez sensu:)Oczywiście rozumiem Derdiego,że chciał dowalic naszemu tfu...koledze wp.Ja nie byłem nie wiem....ale co tu wiedziec.Jednym pasuje ..drugim nie.Pewnie biorąc gwiazdki pod uwagę -spełnia oczekiwania..i chyba o to chodzi.Aczkolwiek ciągle powtarzam-nie sugerujmy się gwiazdkami..i naprawdę wiem o czym piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-reaktywacja Re: Najgorszy hotel: Empire. Biuro: Triada 14.09.08, 07:31 Brawo Cairo, ten wątek tylko po to powstał aby wkurzyc debila, jak widać udało mi się :-))) Jasna sprawa że gwiazdkami nie wolno się sugerować, niby 5* Sam Ryż Palacio jest o dwie klasy gorszy od 3* Jasmin Vilage. Yakich przykładów jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
g_point Do Kleofas 14.09.08, 09:15 Zacznij pisac tak jak nalezy, a jesli nie wiesz jak, to zacznij sprawdzac pisownie i nie obruszaj sie na zyczliwe uwagi tylko przyjmij je z pokora i zastosuj. Bledy na poziomie wypierdka mozesz sobie robic na forum ogolnym o E. GP Odpowiedz Link Zgłoś
derduch-reaktywacja Re: Do Kleofas 14.09.08, 09:50 g_point napisał: > Zacznij pisac tak jak nalezy, a jesli nie wiesz jak, to zacznij > sprawdzac pisownie i nie obruszaj sie na zyczliwe uwagi tylko > przyjmij je z pokora i zastosuj. Bledy na poziomie wypierdka mozesz > sobie robic na forum ogolnym o E. Nic dodać nic ująć, poziom umysłowy WyPierdka nie jest nikomu potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
kleofas21 Re: Do Kleofas 15.09.08, 12:15 derduch-reaktywacja napisał: > g_point napisał: > > > Zacznij pisac tak jak nalezy, a jesli nie wiesz jak, to zacznij > > sprawdzac pisownie i nie obruszaj sie na zyczliwe uwagi tylko > > przyjmij je z pokora i zastosuj. Bledy na poziomie wypierdka mozesz > > sobie robic na forum ogolnym o E. > > Nic dodać nic ująć, poziom umysłowy WyPierdka nie jest nikomu potzebn. wiesz co to co ja napisalam jest niczym do tego co ty do mnie napisales dziekuje i wypisuje sie pa pobeczalam sie bo myslalam ze tu sa zyczliwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś