dolnoslazaczka 22.09.08, 19:32 jak wyglądają hotele trzy gwiazdkowe w Hurgadzie lub innym miejscu.Chce wybrać się w tamte strony i proszę o rade jaki hotel(ile *). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: 3 * 22.09.08, 21:19 dolnoslazaczka napisała: > jak wyglądają hotele trzy gwiazdkowe w Hurgadzie lub innym > miejscu.Chce wybrać się w tamte strony i proszę o rade jaki > hotel(ile *). Poczytaj forum hotele Egipt.Tam jest wiele opinii o wszystkich.Kiedy odrzucisz skrajnie pozytywne i negatywne będziesz miał(a) przybliżony obraz rzeczywisty danego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: 3 * 22.09.08, 22:46 Byłam w hotelu Empire ( stara dzielnica hurghady Dahar )fajny hotel ale napewno nie dla złotoklamkowców:)wracam tam ponownie w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: 3 * 23.09.08, 16:30 ka_ja1 napisała: > Byłam w hotelu Empire ( stara dzielnica hurghady Dahar )fajny hotel > ale napewno nie dla złotoklamkowców:)wracam tam ponownie w lutym. Też byłem w lipcu w pokoju 346.Można polecić innym bez przesadnych wymagań.Na nic nie narzekam,moja opinia na forum Egipt hotele.Swietne miejsce tak do pobytu jak i na wypady. Odpowiedz Link Zgłoś